Φωτιά και λάβρα ο Νικος Αντωνιάδης: Μεσαίωνας στον Ιατρικό Σύλλογο – Στην πυρά ο Φαίδων Βόβολης – Μεσαίωνας και στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. – Στην πυρά ο Στέφανος Χίος(ΦΩΤΟ ΕΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
Νίκος Αντωνιάδης

Με παρόμοιες διαδικασίες, πρακτικές και “φιλοσοφίες”, καταδιώκουν τις αντίθετες φωνές. Τις φωνές της αντίστασης. Της αντίστασης στο σύστημα, που βιάζει τις ζωές μας, καταργεί το παρελθόν, μαυρίζει το παρόν και υποθηκεύει το μέλλον.
Στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. το τερματίζουν. Απαγορεύουν την εκπροσώπηση με δικηγόρο (!!) των δημοσιογράφων που αντιστέκονται και διώκονται.
Καταργώντας τις κατακτήσεις του παγκόσμιου νομικού πολιτισμού. Αδιαφορώντας για τις νομικές επιταγές της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Παραβιάζοντας τους δικονομικούς κανόνες του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, το άρθρο 20 του Συντάγματος και το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Την Πέμπτη που μας πέρασε, 5 Νοεμβρίου, στις 12:15 είχαν καλέσει στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο τον Στέφανο Χίο να παραστεί στην έφεσή του κατά της απόφασης 9/2019 του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου. Με την οποία διαγράφεται από την “αγία” Ε.Σ.Η.Ε.Α. Που αφήνει τα μέλη της να αλωνίζουν, τρομοκρατώντας τους Έλληνες, και διώκει τα μέλη της που αντιστέκονται στην τρομοκρατία.
Με μία απόφαση που παραβίασε ό,τι μπορεί να παραβιαστεί.
Δικάστηκε παρανόμως ερήμην (!!), κατέθεσε κατά του Στέφανου Χίου δημοσιογράφος που έπρεπε να εξαιρεθεί (!!), έλαβαν υπόψη τους έγγραφα και δικαστικές αποφάσεις που δεν υπήρχαν στον φάκελο της δικογραφίας (!!), παραποιώντας επιπλέον το περιεχόμενό τους (!!), χρησιμοποιώντας αυτό σε βάρος του Στέφανου Χίου και όχι υπέρ του, όπως έκριναν τα δικαστήρια (!!), παραβίασαν δεδικασμένα του ιδίου του πειθαρχικού συμβουλίου τους (!!), ενώ “φρόντισαν” να διοχετεύσουν την απόφαση στον Τύπο κατά παράβαση του απορρήτου, που ο ίδιος ο κανονισμός τους προστατεύει (!!), μόνο και μόνο για να τον πλήξουν.
Εμφανίστηκα εγώ, με το πληρεξούσιο του Στέφανου Χίου, προκειμένου να τον υπερασπιστώ, εξηγώντας τους νομικούς λόγους για τους οποίους είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν να τον εκπροσωπήσω εγώ.
Και πέραν όλων των άλλων νομικά και λογικά αυτονόητων, να προστατεύσω τη ζωή του Στέφανου Χίου, η οποία πλέον, μετά την απόπειρα δολοφονίας και με τους δράστες ελεύθερους, έχει περιοριστεί στη διαδρομή σπίτι-εφημερίδα, εφημερίδα-σπίτι, και που ούτε στο περίπτερο μπορεί να πάει, γιατί παραμονεύει ο θάνατος. Πόσο μάλιστα στην οδό Ακαδημίας, όπου είναι υποχρεωμένοι στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. να δεχθούν εμένα αντί γι αυτόν.
Αλλά στον 3ο όροφο, στην Ακαδημίας 20, δεν ήταν κανείς!! Μόνο η γραμματέας, η οποία μου είπε ότι το πειθαρχικό συμβούλιο θα συνεδρίαζε, λέει, με τηλεδιάσκεψη!! Το οποίο εμείς έπρεπε να απευθυνθούμε στα άστρα ή σε χαρτορίχτρες, για να το γνωρίζουμε, αφού κανένας δεν μας ενημέρωσε. Ούτε, φυσικά, υπήρχε εγκατάσταση για τη συμμετοχή στην “τηλεδιάσκεψη”, έστω του Στέφανου Χίου, εκείνη την ώρα.
Κατέθεσα τα έγγραφά μου, το πληρεξούσιο και το απολογητικό υπόμνημα, με το οποίο παραπέμπουμε στο υπόμνημα της εφέσεως, με το οποίο αποδομείται και γκρεμίζεται το οικοδόμημα της αυθαίρετης πρωτοβάθμιας καταδίκης του Στέφανου Χίου, και έφυγα.
Αμέσως μετά, απέστειλα στον πρόεδρο του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, τον δημοσιογράφο Παύλο Γερακάρη, το ηλεκτρονικό μήνυμα που δημοσιεύω.
_________________
“…Μετά ταύτα, είναι προφανές ότι θα πρέπει να έχετε αναβάλει την πειθαρχική διαδικασία και την εκδίκαση της έφεσης του κ. Χίου, ώστε αναμένουμε να ορίσετε νέα δικάσιμο, για την οποία παρακαλώ να ενημερωθούμε.
Παράλληλα, είναι επίσης προφανές ότι οφείλετε, μαζί με την κλήση του κ. Χίου σε νέα δικάσιμο, να απαντήσετε στο αίτημά του για την εκπροσώπησή του από εμέ. Πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε από τα ελάχιστα εναπομείναντα πειθαρχικά και εν γένει συλλογικά όργανα, που δεν έχουν συμμορφωθεί στις σχετικές επιταγές της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
…κ. Γερακάρη,
Είναι πολλές οι παραβάσεις και οι απόλυτες ακυρότητες στη συνεδρίαση του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου, και της απόφασής του, ώστε το τελευταίο που θα έπρεπε να κάνετε είναι να προσθέσετε και νέα παρανομία, προκαλώντας απόλυτη ακυρότητα και στην πειθαρχική διαδικασία ενώπιον του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου, και δη εν τη γενέσει της διαδικασίας αυτής, με τυχόν απόρριψη του νομίμου ως άνω αιτήματος του κ. Χίου.
Επισημαίνω, ότι η πρωτοβάθμια απόφαση εκδόθηκε ερήμην του κ. Χίου, παρανόμως, κατά τα όσα αναλυτικά μεταξύ των άλλων εκτίθενται στο υπόμνημά του επί της εφέσεως, ενώ διοχετεύτηκε, επίσης παρανόμως, στον Τύπο, καίτοι απόρρητη, όπως συνέβη ξανά στο παρελθόν και πάλι με πρωτοβάθμια καταδικαστική απόφαση κατά του κ. Χίου.
Πρόκειται, δηλαδή, για ήδη και πολλαπλώς βεβαρημένη πειθαρχική διαδικασία, κατά την οποία παραποιήθηκε το περιεχόμενο δικαστικών αποφάσεων και άλλων εγγράφων, τα οποία μάλιστα δεν υπήρχαν καν στον φάκελο του πειθαρχικού φακέλου, εξετάστηκαν μάρτυρες εναντίον του κ. Χίου, οι οποίοι έπρεπε να είχαν εξαιρεθεί κατά τη διάταξη του άρθρου 7 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, ενώ παραβιάστηκαν δεδικασμένα του ίδιου του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου, του οποίου είστε πρόεδρος.
Αναμένω, λοιπόν, ότι τουλάχιστον η διαδικασία ενώπιον του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου, θα είναι σύμφωνη με τις επιταγές της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, και τις αρχές εν γένει του νομικού πολιτισμού μας.
__________________
Εάν θέλετε να διώκετε τις φωνές αντίστασης, της αλήθειας και της κοινής λογικής, θα το κάνετε με τους νόμους, που κατά τα λοιπά “υπερασπίζεστε”, και όχι παραβιάζοντάς τους.
Διότι αυτό, εκτός από παράνομο και ανήθικο, συνιστά και την έσχατη υποκρισία.
Αρκετά μ’ αυτήν.

1 2 124311003_401233394367922_5478757765716790115_n

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: