Φυλακές Δομοκού: Δεν μπαίνουν οι κρατούμενοι στα κελιά τους

Κοινοποίηση:
fylakes-domokou-syrmata

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το πρόβλημα είναι στη Γ2 πτέρυγα των φυλακών Δομοκού, που έχει Αλβανούς και Άραβες κρατούμενους, οι περισσότεροι βαρυποινίτες.

Το μεσημέρι οι κρατούμενοι αρνήθηκαν να πάρουν το συσσίτιο και στη συνέχεια αρνήθηκαν επίσης να μπουν στα κελιά τους.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι ο ένας λόγος ειναι ότι “κόπηκε” άδεια Αλβανού κρατούμενου, ενώ σε έναν άλλον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και δυο μεγάλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες δεν επέστρεψε από άδεια ένας 48χρονος Αλβανός βαρυποινίτης, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που έχει στην πλάτη του αρκετές ανθρωποκτονίες, ναρκωτικά και άλλα βαριά αδικήματα. Μια άδεια που έχει προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στις φυλακές επικρατεί αναστάτωση και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί βοήθεια για ενίσχυση με αστυνομικές δυνάμεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αδεια σε βαρυποινητες.Ελλας το μεγαλειο σου.Αν δεν μπαινουν ριχτε στο ψαχνο.Στο Αμερικα δεν θα εβλεπαν το φως της ημερας,θελουν κ αδεια λες κ ειναι στρετευσιμοι.

  2. Χώστε τους μονίμως στο 7ο υπόγειο να μη ξαναδούν ουρανό, όπως έκαναν οι Ρουμάνοι με τον Πάσαρη, να δείς για πότε ηρεμούν…

  3. Γιατί παραξενευομαστε; Η μάννα του Φυσσα ζητάει να φυλακιστούν & οι οπαδοί οσων Εθνικιστών είναι φυλακισμένοι. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

  4. Εκεί μέσα έχουν τον Κασιδιάρη; Με αυτά τα κατακάθια; Επίτηδες τον πήγαν εκεί. Πρέπει να έχει ένα λουκέτο δικό του και να κλειδώνει από μέσα το κελί του μόνος του γιατί με τις διακοπές ρεύματος το χειμώνα μπορεί να βάλει ο Χρυσός να τον φάνε τη νύχτα.

Comments are closed.