Φρικιαστικό έγκλημα: 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει και την σκότωσε

Κοινοποίηση:
egklima_andras_skotose_koritsi

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία καθώς 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει, την σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε υπόνομο!

Συγκεκριένα, ο 23χρονος Nikolay Tarasov την απήγαγε το 2019 λίγα λεπτά αφότου η μητέρα του κοριτσιού την είχε αφήσει στη σχολή μπαλέτου. Πήγε το κορίτσι στο σπίτι του, όπου προσπάθησε να τη βιάσει πριν τη χτυπήσει στο λαιμό με ένα σουβλί, καθώς αντιστεκόταν και πάλευε για τη ζωή της.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος έβαλε στο κεφάλι της μια πλαστική σακούλα για να μην ακούγονται οι κραυγές πόνου της και τελικά πέταξε το άψυχο κορμί της σε έναν υπόνομο.

Χρειάστηκε μία εβδομάδα για να βρεθεί το πτώμα της 11χρονης. Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή, φόνο και απόπειρα βιασμού. Βίντεο μέσα από το δικαστήριο τον δείχνει να λέει ότι θα βάλει μόνος του τέλος στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν ο Θεός κοιμάται και αφήνει τους αγγέλους να βασανίζονται απο δαίμονες. Η απόλυτη ξεφτίλα της ανθρωπότητας, να δικάζεις ως άνθρωπο ένα τέρας και να του δίνεις αξία με μια ποινή γελοία, αντί να του κάνεις τα ίδια και χειρότερα. Προφανώς πρόκειται για Τάταρο, έχει πολλούς η Ουκρανία, πρώτοι και καλύτεροι εγκληματίες των Μογγόλων. Δεν σκοτώνουν απλά, χαίρονται με τα πιο ειδεχθή βασανιστήρια. Σε όλες τις φυλές των Μογγόλων πρέπει να γίνει στείρωση ή ευθανασία, να εξαφανιστούν απο τον πλανήτη.

Comments are closed.