Φρίκη στις Σέρρες: 34χρονος κακοποιούσε και βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του -Πώς η ανήλικη μίλησε για όλα

Κοινοποίηση:
viasmos-serres

Με αφορμή μια επίθεση που δέχτηκε μετά από τσακωμό με τον σύντροφο της μητέρας της, χθες βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, μια 14χρονη στις Σέρρες, αποκάλυψε τη σεξουαλική της κακοποίηση εδώ και 7 χρόνια καθώς και τους βιασμούς, που έχει υποστεί από εκείνον τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο 34χρονος φερόμενος δράστης συζούσε με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του, επίσης από την Βουλγαρία, και την ανήλικη κόρη της.

Η καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης στις Σέρρες

Σύμφωνα με την καταγγελία: «Στις 20:00’ ώρα της 05-05-2024, ο δράστης αφού είδε τα μηνύματα του κινητού τηλεφώνου της κόρης μου (εννοείται της ανήλικης), διαπληκτίστηκαν και τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε τοίχο».

Παράλληλα, κατήγγειλαν πως από την ηλικία των 7 ετών έως και το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής (03-05-2024), ο 34χρονος επανειλημμένα προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα (τα τελευταία 2 έτη σε πράξεις βιασμού) σε βάρος της 14χρονης , με τελευταίο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Συνελήφθη ο 34χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στις Σέρρες

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, ελλείψει παιδοψυχίατρου, εξετάστηκε από γιατρό της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Σερρών, ενώ, συνοδεία αστυνομικών της Υ.Α. Σερρών, οδηγήθηκε για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος συνελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, από αστυνομικούς της Υ.Α. Σερρών, που πραγματοποιεί και την προανάκριση για παραβάσεις νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβίαση απορρήτου-παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα, κατάχρηση ανηλίκων και βιασμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ξαφνικά κάτι “τους λείπει” τάχα μου… Και χωρίζουν. Ενώ έχουν παιδιά να μεγαλώσουν σπιτωνουν και αληταραδες που τους τα βιαζουν κιολας.

  2. Θέλουν και νέους συντρόφους τα τσοκαρα και καταδικάζουν τα παιδιά τους.
    Τσουλες.
    Πρώτα η μάνα για έκθεση ανηλίκου σε κυνδινο και μετά αυτό το αρχίδι σε ευνουχισμο.
    Αν υσχυουν βέβαια όλα αυτά.

Leave a Response