Φρίκη στη Λέσβο: Αλλοδαποί κλέβουν και σφάζουν ζώα στην ύπαιθρο – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Κοινοποίηση:
1

Συνελήφθησαν (9) άτομα στη Λέσβο, για υπόθεση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας

Συνελήφθησαν, χθες (12-05-2020) στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, εννέα (9) άτομα – αλλοδαποί,

που όπως διακριβώθηκε ενέχονται σε υπόθεση ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.

 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή του Αφάλωνα της Λέσβου και αφαίρεσαν ζώο (αίγα), το οποίο ακολούθως θανάτωσαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σφαγιασμένου ζώου, τοποθετημένα σε νάιλον σακούλες.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά μέτρα για την πρόληψη και καταστολή ζωοκλοπής και ζωοκτονίας, θα οδηγηθούν, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

 

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Και θα τους κλ@σουν τα @ρχιδια, αφηστε ρε ελευθερους τους κτηνοτροφους να εχουν την φυλαξη της περιουσιας τους με οπλα, αντε να χτυπησουν μερικους λαθρο πιθικους να δεις πως το κοβουν το κλεψιμο μετα

  2. Και οι αστυνομικοί πρόβατα είναι που ακούν τι σφύριγμα του τσοπανου ,,ας κάνουν και διαφορετικά,και ας χτυπούν τους Έλληνες ,,αυτά τους έμαθαν στις παραγωγικές σχολές τους,,,,διαφορετικά μαμαλικα τελος,,,για τον λόγο αυτό δεν τους νοιάζει αν χτυπούν με τα γκάλοπ και αν πνίγουν με τα καπνογόνα τις οικογένειές τους,,,αρκεί να εκτελέσουμε την εντολή του εκάστοτε τυχοδιώκτη διοικητή που είδε και έπαθε να γίνει διοικητής πουλώντας τα ιερά του και όσια,,,τρομάρα τους

  3. Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα!!!!!! Αν δεν αντιδρασουμε σε αυτην την λαθροεισβολη, να μην περιμενει κανεις απο τους πολιτικαντηδες οτι θα τους απελασουν, αυτοι εχουν ηδη ξεπουληθει!!!!!!!!

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΑΝΤΕ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΟΥΧΟΙ-ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ-ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΙΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 750 ΕΥΡΩ…ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Στη Μόρια κατάστρεψαν ΕΛΛΗΝΕΣ αγρότες.
    Τα ελαιόδεντρα τους κόπηκαν από τη ρίζα. Έμειναν τα νεκρά κούτσουρα, στην Γη…
    Γιατί όλα αυτά;;;;
    Για να χτίσουν οι λαθρο, τα σπίτια τους..
    Πως λέγεται αυτό;;;
    ΚΑΤΑΠΆΤΗΣΗ…
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  6. Ο/Η ελληνας απο το σουδανμε με μπαμπα πακιστανο και μανα απο κινα λέει:

    τι ψηφισες καλε μου ανθρωπε?οξω ρεεεεεεε……..

  7. Σε απόγνωση; Για τα ζώα που τους κλέβουν ή για το Νόμπελ που έχασαν; Γιαυτό ο Θεούλης μας έχει δώσει μυαλουδάκι για να βλέπουμε ευθεία μπροστά τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτοί έβλεπαν αριστερά το νόμπελ. Τώρα γιατί απογνωσιοποιούνται; Οι μαλακίες πληρώνονται κάποια στιγμή. Δεν το ήξεραν; Ας ρώταγαν.

  8. Αναρωτιέμαι γιατί τόση έκπληξη για το συμβάν της ζωοκτονίας-ζωοκλοπής, όταν δεν έχουν αφήσει κτήματα να μην κατακλέψουν, ελιες αιωνόβιες κόβουνε και οι “ταγοι” της εξουσίας κάνουν το κορόιδο, φέρνουν κι άλλους, φτιάχνουν χωριά για μόνμη διαμονή των λαθρό που επιδίδονται στο έγκλημα κι αντί να τους απελαύνουν, τους εγκαθιστούν σε άνετες κατοικίες με όσα τα σύγχρονα μέσα, τους πληρώνουν για να είναι αραχτοί από το υστέρημα των Ελλήνων.. Κάτι πρέπει να τους σταματήσει στην καταστροφή που συντελείται, γιατι αυτοί η εξουσία να μείνει αλώβητη και “γαία πυρί μειχθήτω”….

  9. Θα τους κανουν τα μουτρα κρεας.αντε ρε απο εδω, κοροιδευουν τον κοσμο ,οτι δηθεν επιβαλεται ο νομος.

  10. Πάρτε τα όπλα και σκοτώστε οποιον βρειτε πριν σας σκοτώσουν αυτοι

  11. Έπιασαν μια φορά και κάποιους βλέπω για τα μάτια του κόσμου .
    Το καθημερινό πλιάτσικο στις περιουσίες του κοσμάκη δεν λένε .
    Οι λαθροκανίβαλοι όπου τους βάζουν καταστρέφουν την περιοχή .
    Δεν είναι μόνο τα ζώα , τα κηπευτικά τα φρούτα .
    Τα εξοχικά σπίτια των ανθρώπων και τις αγροτικές αποθήκες στα αγροκτήματα τα έχουν ρημάξει .
    Σε κάθε λαθροκανίβαλο που μπαίνει στην χώρα μας χρειάζονται και 5 αστυνομικοί να τον φυλάνε .
    Δεν τους φτάνει ο μισθός τζάμπα χωρίς να δουλεύουν που τους ακουμπά το κράτος και θέλουν να αρπάξουν και το βιός των Ελλήνων .
    Είναι καλυμμένοι νομοθετικά από νόμους που τα λαμόγια οι πολιτικοί μας ψήφισαν ως ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι να τους διατηρούν στη χώρα μας .

  12. ΓΑΝΤΙΑ ΝΑ φορανε οι αστυνομικοι οταν ακουμπανε τους λαθρο!!!!Εκτος και αν οι μπατσοι δε κολανε .Οσο για τους κλεφτες επενδυτες ,ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.Θα μας πηδανε χωρις σαλιο.ΜΚΟ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ κλπ φερτε και αλλους επενδυτες.

Comments are closed.