Φρίκη στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο ύποπτος πίσω από τον απαγχονισμό σκύλου σε γέφυρα

Κοινοποίηση:
Screenshot_2021-05-11_at_7_05_36_PM

Ο φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε από τις αρχές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία
Εντοπίστηκε ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από το κρέμασμα του άμοιρου ζώου τον Φεβρουάριο του 2021.

Στον φερόμενο ως δράστη που κρύβεται πίσω από τη φρικαλεότητα του απαγχονισμού του σκύλου από τη γέφυρα των Νεροκούρου στα Χανιά τον φετινό Φεβρουάριο, κατέληξαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Συγκεκριμένα οι αρχές μετά από έρευνα έφτασαν στο άτομο που είναι ύποπτο για την τέλεση της φρικτής αυτής πράξης. Ο φερόμενος ως δράστης ταυτοποιήθηκε από τις αρχές και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

«Περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς» ενώ επίσης βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα με ποινή κάθειρξης μέχρι 10 έτη.

Πηγή: flashnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Βλέπεις δεν έχουν όλοι μεζονέτα και βίλλα σαν εσένα.Κοιτάξε τα μούτρα σου στον καθρέφτη εσύ που κατακρίνεις τους άλλους και θα δεις ότι ότι ζώο είσαι εσύ και φαίνεσαι.

  2. χα χα χα πολιτισμος….. κλεινουμε ενα σκυλο, σε ενα δυαρι….. του “επιτρεπουμε” να κανει τις αναγκες του οποτε ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ…… και αυτο ειναι για καποιους και θεωρειτε σωστη και πρεπουσα, με αγαπη συμπεριφορά απεναντι στο “αδυναμο ζωακι”….. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ!!!!!!! ΓΙΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ “ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ” ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ….. ΖΩ@ Έ ΖΩ@.

    1. Βλέπεις δεν έχουν όλοι μεζονέτα και βίλλα σαν εσένα.Κοιτάξε τα μούτρα σου στον καθρέφτη εσύ που κατακρίνεις τους άλλους και θα δεις ότι ότι ζώο είσαι εσύ και φαίνεσαι.

  3. Τα στοιχεία του και φωτό στην δημοσιότητα όπως γίνεται με κάθε φονιά και σε κελί με ανώμαλους για να έχει το ίδιο τέλος.

  4. τι του φταίει ένα αδύναμο ζωάκι για να βγάλει όλα τα κόμπλεξ της ψυχής του..????ελπίζω να πάει φυλακή και άλλοι τόσοι που έχουν βασανίσει άδικα ζωάκια..

  5. Άνθρωποι που νιώθουν μειονεκτικά μέσα στο κοινωνικό σύνολο ή δεν μπορούν να νιώσουν άνθρωποι μέσα στον θυμό τους ξεσπούν σ’ενα άμοιρο σκυλί που πιθανόν δεν πληρεί τις προσδοκίες τους. Για πολλές φάπες μέχρι να νιώσει τον πόνο του σκύλου..

  6. Επιτέλους, έκανε και ένα καλό η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, να είμαστε αντικειμενικοί. 10 χρόνια να φάει και ελπίζω να ψοφήσει εκεί μέσα. Ο πολιτισμός του ανθρώπου φαίνεται απο την συμπεριφορά του στα ζώα. Βαρέθηκα τους υποκριτές που είναι με τους ανθρώπους καλησπέρα, καλημέρα, καληνύχτα αλλά στα ζώα επειδή δεν έχουνε συμφέρον φέρονται απαίσια. Οι αθώοι και οι αναμάρτητοι αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό απο τους άλλους, γιατί έχουν τον Θεό μέσα τους.

Comments are closed.