Φρίκη για 17χρονη! Τη βίασε Πακιστανός που μόλις είχε αποφυλακιστεί

Κοινοποίηση:
κακοποιηση

Μια πραγματική φρίκη έζησε μια 17χρονη μαθήτρια σε μια γκαρσονιέρα στον Κορυδαλλό, εκεί που την παρέσυρε ένας Πακιστανός που γνώρισε μέσω Instagram και τη βίασε!

Ο Πακιστανός είχε μάλιστα το θράσος μετά την πράξη του και έχοντας αφήσει το «γενετικό του αποτύπωμα» στην μπλούζα της μικρής και το σώμα της να την επιβιβάσει στο μηχανάκι του και να την επιστρέψει στο σπίτι της, λέγοντας της ότι δεν πρέπει να πει τίποτα γιατί μόλις είχε αποφυλακιστεί!

Πώς έγινε
Η 17χρονη μαθήτρια από το Καματερό, γνώρισε μέσω Ιnstagram τον Πακιστανό, ηλικίας περίπου 30ετών ο οποίος εμφανιζόταν με ψευδώνυμο στα social media και βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου. Ο άνδρας, την έπεισε να συναντηθούν στις 21:30 έξω από το σπίτι της για να πάνε μια βόλτα.

Πήγε και την πήρε με ένα μηχανάκι και την οδήγησε σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου την θώπευε με άγαρμπο και επιθετικό τρόπο με την κοπέλα να του ζητά να σταματήσει και να την επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως ο θερμόαιμος Πακιστανός είχε άλλα σχέδια.

Η ώρα ήταν 22:10. Ο δράστης, αντί να την πάει στην οικία της, την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή (σ.σ η κοπέλα στην κατάθεση της στην Ασφάλεια Κορυδαλλού είπε ότι δεν θυμόταν τη διεύθυνση μόνο περιέγραψε το χώρο) και εκεί πέρασε στην τελική φάση του νοσηρού του σχεδίου.

Κλείδωσε την πόρτα, έβαλε στη διαπασών την τηλεόραση για να μην ακούνε οι γείτονες τι συνέβαινε στη γκαρσονιέρα του Κορυδαλλού, γδύθηκε και όρμησε πάνω στην ανήλικη ξεσπώντας τα αρρωστημένα του ένστικτα πάνω της. Το σκηνικό του τρόμου διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Η κοπέλα αντιστεκόταν και με όση δύναμη της είχε απομείνει τον εκλιπαρούσε να σταματήσει.

Μετά την ολοκλήρωση της πράξης του ο Πακιστανός και έχοντας αφήσει το γενετικό του αποτύπωμα στην μπλούζα της 17χρονης, τη διέταξε να σηκωθεί και την πήγε στο σπίτι της. Μάλιστα της ζήτησε να μη μιλήσει για όλα όσα φρικτά υπέστη λέγοντας της πως είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από το κατάστημα του Κορυδαλλού.

Η κοπέλα λίγη ώρα αργότερα και σε κατάσταση σοκ, μετέβη στην Ασφάλεια Κορυδαλλού όπου κατήγγειλε τον βιασμό της. Μάλιστα έδωσε περιγραφή του Πακιστανού και το προφίλ που χρησιμοποιεί στο Ιnstagram, παραγγέλθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ η μπλούζα της με το βιολογικό αποτύπωμα του δράστη κατασχέθηκε και εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η 17χρονη μαθήτρια από το Καματερό, γνώρισε μέσω Ιnstagram τον Πακιστανό, ηλικίας περίπου 30ετών …
    ΟΥΔΕΜΊΑ ΣΥΜΠΌΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17χρονη… Που έχει δικαίωμα ψήφου.
    Kατ εμέ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΊΤΑΙ ΒΙΑΣΜΌΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΎ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟΒΟΎΛΩΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΈΡΑ ΕΝΌΣ ΆΝΤΡΑ ΑΦΟΎ ΠΡΙΝ ΕΊΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΊ ΜΑΖΊ ΤΟΥ, ΕΡΩΤΙΚΉ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΊΑ ΜΈΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ.

  2. Το ότι, είχε ψεύτικο προφίλ που κολλάει;;; Εφόσον πήγε και την πήρε από το σπίτι της, δεν τον είδε;;;; Δεν είδε ότι είναι Πακιστανός;;; Φανταστείτε πόσο όργιο είναι το κοριτσάκι για να ανέβει στο μηχανάκι του πακιστανου! Και επίσης φανταστείτε την οικογένεια του. Έλεος όμως!

  3. Ρε συ Ντίνα, ρε συ Pelo, σωστά τα γράφετε και μπράβο σας! Το θέμα είναι ότι όλες οι νεαρές από 12 μέχρι 30χρ έχουν εκμαυλιστεί σε βαθμό πορνείας συν – το πιο σοβαρό- οτι ενδίδουν σε ολες τις φυλές!

  4. Αυτα θα γινονται απο δω και περα στην χωρα με τα εγκληματικα..σκουπιδια που επετρεψαν οι τελευταιες Ανθελληνικες κυβερνησεις να εισβαλουν παρανομα στην χωρα!!!!!! Η μικρη πηγε ξυπολητη στ’ αγκαθια!!!!!! Αυτο ας της γινει μαθημα οχι μονο για την ιδια , αλλα και για αλλες!!!!!!!Τωρα ας δουμε την ευθυνη της Ελληνικης Μπανανιας!!!!!! Η μικρη λεειοτι της ειπε Ο Πακιστανος να μην πει τιποτα, γιατι μολις ειχε βγει απο την φυλακη, και το ερωτημα ειναι γιατι δεν τον απελασατε τον εγκληματια, αλλα τον αμολησατε ελευθερο;;;;;;; Το εχω γραψει εκατο φορες, δεν απελαυνουν οι αχρηστοι ουτε τους εγκληματιες αλλοδαπους!!!!!!!!!! Θα επρεπε το Μακελειο να γραψει ενα πρωτοσελιδο για το θεμα αυτο!!!!!!!!

    1. Ρε κακομοίρη τι λες?
      Ο Πακιστανός τι φταίει?
      Βρήκε μία ελληνίδα από τις πάρα πολλές που πηδιούνται με ότι σκουρόχρωμο κυκλοφορεί στο δρόμο και είπε να πηδήξει και αυτός.
      Με το ζόρι έκανε τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερος της, γνωριμία στο instagram?
      Με το ζόρι αυτή του απαντούσε στα ερωτικά του μηνύματα?
      Και τέλος με το ζόρι πήγε στην γκαρσονιέρα του?
      Ε όχι ρε φίλε, μόνη της πήγε!
      Τώρα δεν ξέρω πού στράβωσε η δουλειά και είπε να τον εκδικηθεί.

  5. Συγγνώμη κιόλας, είναι καθυστερημένο το κορίτσι; Τι δουλειά έχεις με έναν Πακιστανό και γενικά με έναν άγνωστο απο τα social; Όταν είδε πως την χούφτωνε στο πάρκο γιατί δεν έφυγε αλλά πήγε στο σπίτι του; Ή είναι καθυστερημένο ή απλά νόμιζε πως θα γίνει η πράξη σε ρομαντικό κλίμα και την πάτησε.

Comments are closed.