Φρίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη

Κοινοποίηση:
skylos_epithesi

Φρίκη και όνειδος προκαλεί ένα σκληρό βίντεο ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε από την επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη, με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και μάσκα να τον στοχεύει στην αυλή του σπιτιού τού κηδεμόνα του.

Το άτυχο ζώο, ράτσας πίτμπουλ, χτυπήθηκε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη, στο δάσος του Αγ. Δημητρίου. Παρότι κινητοποιήθηκαν πολλοί, αυτός κατάφερε να διαφύγει.

Όπως σημειώνει στο LIVE NEWS ο Αλέξανδρος Νιτσόλας, ιδιοκτήτης σκύλου, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε τον σκύλο του, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν στα δύο του σκυλιά.

«Είχαν ξαναεπιτεθεί με άλλον τρόπο».

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συλλάβουν τον δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εγώ πάντως σοκάρομαι όταν κάτι τέτοια κοπρόσκυλα τρώνε παιδάκια και μη..!

  2. Και οι ιδιοκτήτες τους περπατάνε και πουλάνε μαγκιά, με τα κοπρόσκυλά τους χωρίς φίμωτρο.
    Τα επιθετικά σκυλιά χωρις φίμωτρο είναι επικίνδυνα και άμεση απειλή και οι ιδιοκτήτες τους νιώθουν σα να φοράνε όπλο σε βάρος των άλλων.
    Τα μικρά σκυλιά που σκουπίζουν τους δρόμους και κατουράνε τις ρόδες των αυτοκινήτων δεν ειναι αναγκαστικά ευχάριστα σε όλους και δε θέλουν όλοι να τους ακουμπάνε.
    Οποιος νομίζει ότι όλα τα σκυλιά είναι καλά, κάνει λάθος, πολλα ιδίως pitbull εχουν δαγκώσει μικρά παιδιά στο πρόσωπο.

  3. Αυτοί που βασανίζουν και θανατώνουν ζώα τους κυνηγάει μια κατάρα. Ξέρω μια περίπτωση που ένας έριξε φόλα στο σκυλάκι του γείτονα του και μετά απο τρείς μέρες τυφλώθηκε και έναν άλλον που πολτοποιήθηκε σε τροχαίο την ίδια βδομάδα που σκότωσε γατάκια. Να μην νομίζει αυτό το κτήνος και οι όμοιοι του πως δεν θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Μόνο οι ηλίθιοι σκατόψυχοι συμπεριφέρονται ως κτήνη σε ένα πλάσμα που λειτουργεί με το ένστικτο και όχι με δόλο. Υπάρχουν πολλοί με iq ραδικιού που θεωρούνε πως κάποια ζώα είναι κακά, γιατί έτσι τους βολεύει ως θρασύδειλους.

Comments are closed.