Φρίκη! Ενώ ο κορωνοϊός θερίζει, σε λαϊκή αγορά της Κίνας γδέρνουν ζωντανά και τρώνε ωμά φίδια, σκύλους, νυχτερίδες και γάτες! Προσοχή σκληρές εικόνες! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1-730-600x338-1-1-1

Ένα βήμα πιο κοντά στην κήρυξη παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης: Συναγερμός για τον κορωναΐό και… δείτε τι τρώνε στην Κίνα!

Ωμά φίδια, σκύλους και γάτες!

Δείτε το παρακάτω Βίντεο και θα φρίξετε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ποσως με ενδιαφερει αν η αγορα βρισκεται στην ινδονησια φιλιππινες η στη κινα η οπου στο διαολο αλλου στην ασια θελει να ειναι …οπως ποσως με ενδιαφερει αν ειναι παλιο η νεο βιντεο…Γιατι εχει αλλαξει κατι στις συγκεκριμενες χωρες που μας διαφευγει? Αμα παμε δηλαδη σε αυτες τις χωρες σημερα δεν θα δουμε πουθενα τετοιες αγορες???Δεν υπαρχουν πια???Ποιον δουλευετε μωρε??!!!! Απο την αλλη τωρα που το σκεφτομαι αν αυτες οι “κατσαριδες” σταματησουν να καταναλωνουν αυτα που βλεπουμε θα λιμοκτονησει ο πλανητης στη κυριολεξια . Ασε που πριν πουμε το ψωμι ψωμακι θα μας εχουν γδαρει σα σκυλια και θα μας “πεταξουν” στο “γουοκ” με μπολικη σογια σος….Και οχι δεν κανω καθολου πλακα…

    1. Και επειδή πετάχτηκαν αρκετοί δικηγόροι των Κινέζων κατσαπλιάδων ακόμη και απο την Ινδονησία να είναι το βίντεο και έστω και λίγο παλιό.Αυτό δεν αλλάζει τίποτα γιατί και στις αγορές της Κίνας σήμερα να πας θα δείς τις ίδιες εικόνες.Μακάρι να ψοφήσουν όσοι τρώνε αυτά τα σκατά.Αλλά αν δεν έχουν να φάνε όλες αυτές τις μ@λακίες πραγματικά τότε θα έρθουν να γδάρουν και να φάνε εμάς!!!

  2. Μπορεί να είναι παλιό αλλά δεν παύει να αποτυπώνει πραγματικότητα. Αναμονή ζωντανές ψυχές για σφάξιμο. Αίσχος με τα σιχαματα

  3. Το θεμα δεν ειναι οτι τα τρωνε μονο… αλλα και σε της συνθηκες τα εχουν εξω τα πλενουν με βρωμικα νερα σε αθλιες συνθηκες, δεν τα βαζουν σε ψυγεια για να τα προστατευουν απο τα διαφορα μικροβια.

  4. Χρειάζεσαι σιδερένιο στομάχι και μόνο για να βλέπεις αυτό το χάλι…Αντε τώρα να φας κιόλας από αυτούς τους πάγκους…

  5. Δεν τα τρώνε λόγω λιμού αλλά περιλαμβάνονται στις παραδοσιακές εδεσματολογικές συνήθειες τους. Ακόμη και έντομα και σκαθάρια. Στην Ταϊλάνδη πωλούν κατσαρίδες σουβλάκι όπως εδώ κάστανα κ καλαμπόκι.
    Δεν είναι όμως κυνηγοί κεφαλών, όπως στο Βορνέο, Σουμάτρα, Βιρμανία.
    Στην Ταϊβάν, μέχρι την κατάληψη της από τους Κινέζους, στις σημερινές Φιλιππίνες, Ινδονησία, Μαλαισία οι ιθαγενείς φυλές ήταν ανθρωποφάγες.

  6. Μιλαμε για κτηνανθρωπους, που προκαλουν μονο αηδια!!!!!!!!!

  7. Αυτα τα ζομπι με το μικροτερο λιλι μας γαμησανε.

  8. Βάλεμου ενα κιλο ποντίκια με την ουράτου παρακαλω! και μισο κιλο κατσαριδουλες

  9. Βάλε και τα τέσσερα φύλλα στον κ@λο σου εσύ βλακόμουτρο.

  10. Καμποτζη, Λαος, Βιρμανια, Βιετναμ και Κινα…μονο σκατα δεν τρωνε.

  11. όλο χαζομάρες!!! αυτό το video είναι πολύ παλιό δεκαετίας 90 και το ανεβάσανε τώρα για εντυπώσεις. εξάλλου αν δείτε είναι καλοκαίρι όλοι φορούνε κοντομάνικα!!! αυτό το μακελειό είναι πραγματικά έγκυρο και έγκαιρο……

  12. παλιο βιντεο,δεν ειναι απο κινα,εαν δειτε τις φατσες το καταλαβαινετε
    ειναι απο χωρα της ινδονησιας,πχ,μαλαισια, μπαγκλαντες κτλ

  13. Δικαιωμα τους παντα τα ετρωγαν , τωρα σας πηρε ο πονος;

    1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ Η ΄΄ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ΄΄ ΤΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ….. ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ….

Comments are closed.