Φράκαραν και την τελευταία έξοδο στο Ελληνικό για τους λουόμενους – Η θάλασσα ανήκει πια στην ολιγαρχία

Κοινοποίηση:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Επενδύσεις για τον ελληνικό λαό μάς είπαν ότι γίνονται στο Ελληνικό. Μόνο που σύμφωνα με καταγγελίες, ο κόσμος θα μπορεί να φτάνει μόνο μέχρι το πάρκο του  Ελληνικού και όχι στις παραλίες της περιοχής.

Διαβάστε τι μάς κατήγγειλε αναγνώστης:

“Οπως ξερουμε η ΛΑΜΔΑ κανει αναπλαση του Ελληνικου. Ομως, σιγα σιγα εκλειναν την παραλια Αγιου Κοσμα (απο Λ. Ποσειδωνος προς Ακρωτηρι). Ειχαν ανοιξει το παρκινγκ και μπαιναμε απο εκει. Τωρα εκλεισαν και αυτο, δεν αφηνουν παρα μετα απο 2 στασεις στο κολυμβητηριο του Ελληνικου να περασουμε. Βεβαια εκει η θαλασσα ειναι γεματη βραχια και δυσκολευεται ο κοσμος να μπει/βγει. Ηδη 2 ατομα επεσαν βγαινοντας.

Χθες εκλεισαν και αυτο το παρκινγκ στη μεση. Αρα ποσοι θα μπορεσουν με ι.χ. να παρκαρουν και το πιο σημαντικο, θα πρεπει να περπατησουν 1 χιλιομετρο για να πανε στην ομαλη παραλια του αγιου κοσμα.

Ειναι νομιμο; Υποτιθεται οτι ο ΑΒΑΞ που κανει τα εργα “νοιαζεται” για την ασφαλεια μας(!). Δεν θα πρεπει να υπαρχει προσβαση ασφαλης για τον κοσμο; Δεν θα πρεπει να δημιουργησουν ενα μικρο ανοιγμα για τον κοσμο κοντα;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ…Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

  2. ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΩΝΑΣΗΔΩΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ

Comments are closed.