Φολέγανδρος : Αυτή είναι η γάτα-ήρωας που επέζησε από την κακοποίηση μαθητών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
folegandros

Σάλος έχει προκληθεί στα social media τις τελευταίες μέρες μετά την δημοσίευση του βίντεο όπου φαίνονται δύο μαθητές να κακοποιούν τυφλή γάτα στην Φολέγανδρο.

Μετά την δημοσιοποίηση του σοκαριστικού βίντεο, τα δύο ανήλικα αγόρια είναι αντιμέτωπα με ποινικές διώξεις και πρόστιμο έως 30.000 ευρώ.

Το σχετικό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα zoosos.gr  όπου δείχνει αρχικά τους δύο νεαρούς να καταδιώκουν το ανήμπορο να αντιδράσει ζώο.

Η γάτα, η οποία ήταν τυφλή έπεσε στην πισίνα ξενοδοχείου δεχόμενη επίθεση με διάφορα αντικείμενα.

Εζησε η τυφλή γατούλα

Η γατούλα, τελικά, κατάφερε να επιζήσει και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Σαντορίνη, όπου ειδικοί της παρείχαν την απαραίτητη βοήθεια και φροντίδα.

Αυτές μάλιστα είναι οι πρώτες φωτογραφίες του ζώου μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε τις οποίες φέρνει στο φως το petpet.news.

Το χρονικό και η απίστευτη αντίδραση του πατέρα του μαθητή

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, 15 Οκτωβρίου στο προαύλιο χώρο του κλειστού για την εποχή ξενοδοχείου. Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία άκουσε τις κραυγές της γάτας.

 

Οταν εκείνη ρώτησε τι έχει συμβεί, οι μαθητές της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου.

Στο βίντεο φαίνεται ότι για περισσότερα από τρία λεπτά τα δύο αγόρια καταδιώκουν το ζώο, το κυνηγούν και του πετούν πέτρες. Οταν πια το ζώο σταματάει να κουνιέται, φεύγουν από το χώρο ο ένας μάλιστα χοροπηδώντας.

Η γυναίκα που εντόπισε το ζώο δήλωσε, σύμφωνα πάντα με το zoosos.gr ότι ο πατέρας του ενός παιδιού, όταν του ζήτησε εξηγήσεις, είπε χαρακτηριστικά: «Παιδάκι είναι».

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε, επίσης, εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες σε βάρος των ανηλίκων θα ασκηθεί δίωξη για την κακοποίηση της γάτας ενώ στους γονείς τους θα ασκηθεί δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΖΩΑΚΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΟ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ 200 !!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΦΟΝΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ Η ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΡΑΣ !!!! ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!

  2. Ο Λόγος Τού Θεού,Ο Ιησούς Χριστός μάς συμβουλεύει νά μήν επιπροσθέτομεν λύπην εις οιονδήποτε ταλαιπωρημένον αλλά ποικιλοτρόπως νά τόν βοηθούμε πρός ανακούφιση (Σ.Σειρ.Δ’2-3, Ζ’11, Ψαλ.ΞΗ’27, Λευτικ.ΚΕ’14…17…,Απανθίσματα Ιερού Χρυσοστόμου 75). Ισχύει βεβαίως καί διά τό ταλαίπωρο αυτό γατάκι.Δυστυχέστατα,τά περισσότερα ανθρωποειδή τής εποχής μας εισί τέκνα ηδονής καί όχι προσευχής διά τούτο όσο περισσότερο ενηλικιώνοντε τόσο περισσότερο εκβράζουν τά βορβορώδη καί τερατώδη αισθήματά των καί καταλήγουν πολιτικοί προδόται,κληρικοί φιλάργυροι,δικασταί επίορκοι,στρατιωτικοί φιλιππινέζαι,αστυνομικοί νά κτυπούν ανηλεώς μέ ρόπαλα καί ασφυκτικά χημικά Πατριώτας διαδηλώνοντες υπέρ τής Πατρίδος,ιατρούς εγκληματίας (φονεύοντες 500.000 Ελληνόπουλα ετησίως), διδασκάλους ανήθικους καί γενικώς μιά κοινωνία “”φαύλος-κύκλος””. Γενόμενοι “”τέκνα οργής”” (ανθρωποειδή πού τό μόνο πού ελκύουν εστίν η φοβερά οργή Τού Θεού) Εφεσίους Β’1…3… Καί “”κατάρας τέκνα””Β’Πέτρου Β’10-14,Σ.Σολ.ΙΒ’10-12,ΙΔ’30,Γ’12,

Comments are closed.