«Φοβόμαστε να βγούμε έξω» λένε οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ) – Εκτός ελέγχου η κατάσταση: Αιματηρή επίθεση λαθρομεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
1

Τριτοκοσμική χώρα θυμίζει η Ελλάδα…


Για ακόμη μια φορά εχθές το βράδυ, σημειώθηκε και πάλι συμπλοκή μεταξύ παρανόμων μεταναστών στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ομάδα αποτελούμενη από 20 Πακιστανούς, επιτέθηκε εναντίον μιας ομάδας Αφγανών με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Από τη συμπλοκή, τραυματίστηκαν τουλάχιστον δυο άτομα, ένας εξ αυτών σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, εν συνεχεία στην περιοχή έσπευσαν οι αρχές, αλλά και ασθενοφόρο, που αν και άργησε περίπου 30 λεπτά, παρέλαβε τους δυο τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Να προσθέσουμε πως κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι Πακιστανοί έσπασαν και τζαμαρία μαγαζιού που συχνάζουν Αφγανοί.
Πολυάριθμα είναι το τελευταίο διάστημα τα αιματηρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα οποία και ερευνούν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές. Λίγες ώρες πριν το περιστατικό στη Μοναστηρίου, έλαβαν χώρα ακόμη δυο επεισόδια.

Το πρώτο υπό διερεύνηση συμβάν εκτυλίχθηκε την Πέμπτη τα μεσάνυχτα και σ’ αυτό φέρεται να συμμετείχαν δέκα άτομα, πιθανότατα Έλληνες, που για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο άνδρες.

Συμπλοκή φέρεται να σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα και σε δεύτερο επεισόδιο που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., όπου τραυματίστηκε στο πρόσωπο, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, άνδρας αλγερινής καταγωγής.
Οι έρευνες των αστυνομικών είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι όπως λένε με κάθε ευκαιρία στους αστυνομικούς, φοβούνται να βγουν ακόμη και μια βόλτα στην ευρύτερη περιοχή, ειδικά τη νύχτα.

Η νέα κυβέρνηση, έχει δηλώσει κατ’επανάληψη πως θα επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Αναμένουμε τις ενέργειές της για τον περιορισμό και την εξάλειψη του απαράδεκτου αυτού φαινομένου στο κέντρο (και όχι μόνο) της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τα παράπονά σας στους ερίφηδες του ”32%”,που έκαναν την χώρα τριτοκοσμική χαβούζα,με τα κατακάθια όλης της οικουμένης που κουβάλησαν εδώ…Κάποιοι από εμάς βέβαια τους ψήφισαν,φοβούμενοι μη χάσουν την ”δημοκρατία” τους και το ”προοδευτικό πρόσημό” τους…Και τώρα φιλοδοξούν να ξαναβγούν μπροστά…Φάτε τώρα ”δημοκρατία” και ξαναψηφίστε τους για να την χορτάσετε καλά…

  2. Τι φοβαστε ρε ψεκασμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες δωσατε πανω απο 23%,την πρωην καθαρηστρια παρα λιγο να την βγαζατε και Δημαρχο.Ηθελα να ηξερα το Ποντιακο στοιχειο τι κανει ?? μονο για χορους και για πανηγυρια τους εχουν καμια διαμαρτυρια? αλλα τι να περιμενεις οταν βγαζουν για Δημαρχο δυο φορες τον ανθελληνα Μπουταρη.Ξυπνατε ρε σε λιγο για να κατεβητε Αθηνα θα χρειαζοσαστε διαβατηριο με υπογραφη Σκοπιων !!!!!!!!

  3. Συντομα ..πολυ συντομα θα χτυπησουν τα στρατοπεδα μας…. Οποιος θελει να βαλει στοιχημα …Σαν να κλεβω εκκλησια θα ειναι το στοιχημα …
    Κοιτατε τους ετσι και αλλιως δεν μπορειτε να κανετε και τιποτα αλλο.

  4. 97% λαθρολάγνο δημιοκρατικό τόξο μόλις πριν 1 μήνα…

    τί να λέμε;

  5. Η φάση είναι ότι κάποια στιγμή θα κόψουν και τον δικό τους σβέρκο….

  6. Αφηστε τους να φοβουνται!!!!!! Οταν ψηφιζουν να προσεχουν τι ψηφιζουν!!!!!!! Ας ζητησουν απο την Νοτοπουλου να τους γλυτωσει απο τους Πακιστανους και τους Αφγανους και καθε αλλο φρουτο που μαζεψαν οι εθνομιδενιστες μεσα στη χωρα!!!!!!!!

  7. Εγω παντως στα λογια με την νεα κυβερνηση, οντως περισσοτερη ασφαλεια ..την νιωθω..! δεν είναι ψεματα!

  8. Ετσι.. Να φοβάστε τωρα για αλλα 4 χρόνια μεσα στην ιδια σας την χωρα. Νεοέλληνες!

Comments are closed.