Φοβούνται να κυκλοφορήσουν στον δρόμο! Η ανομία στο Μενίδι έχει “χτυπήσει κόκκινο”! Τι λέει με ντοκουμέντα, αναγνώστης που ζει στην περιοχή (Εικόνες&Βίντεο)

Κοινοποίηση:
menidi4

Την καταγγελία του για τα όσα ζει και βλέπει στο Μενίδι μάς έστειλε ένας αναγνώστης. Η ανομία στην περιοχή έχει “χτυπήσει κόκκινο”. Αλλά τον Τάκη δεν τον νοιάζει… Βλέπετε  τον ψηφίζουν στα Νότια της Αττικής!

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα σας, σας επισυνάπτω λίγες φωτογραφίες και δύο μικρά βίντεο, ώστε να καταλάβετε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή Άγιος Δημήτριος και Αυλίζα του Δήμου Αχαρνών (μενιδι) Αττικής αλλά και σε όλη την Δυτική Αττική γενικότερα.

Σε Ευρωπαϊκή χώρα εν έτη 2023 κάθε εβδομάδα στην περιοχή μας , εγκληματικές ομάδες καίνε αυτοκίνητα τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει για κλοπές-ληστείες και ότι άλλο.

menidi3

Οι εμπρησμοί αυτοί γίνονται τόσο σε απομακρα και αραιοκατοικημένα στενά , όσο και στον Κεντρικό δρόμο της περιοχής οδό Νικολάου Λαδά από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες που και εσείς οι ίδιοι μπορείτε αν περάσετε μία βόλτα να το διαπιστώσετε.
Εκρήξεις και καπνός με μυρωδιά καμένου πλαστικού σε μεταμεσονύκτιες ώρες έχει γίνει πλέον καθημερινότητα για εμάς του κατοίκους . Επίσης Πυροβολισμοί ακούγονται μέρα νύχτα και όχι μόνο μονές βολές , αλλά και κατα ρυπάς, από πολεμικά όπλα όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που σας στέλνω.

menidi2

Η αστυνομία για έναν τόσο μεγάλο σε έκταση δήμο με τόσο μεγάλη εγκληματικότητα είναι ανήμπορη να τα προλαβαίνει ολα. Η ΔΙ.ΑΣ της περιοχής, σε μία βάρδια έχει να καλύψει Μενίδι, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό, Ζεφύρι και Άνω Λιόσια . Η άμεση δράση είναι ένα περιπολικό μόνο του.
Οι φωτογραφίες που δείχνουν μαύρα σημάδια είναι από καμένα οχήματα που τα εχουν περισυλλέξει και έχουν αφήσει το έδαφος καμμένο.

menidi1 menidi
Η ειρωνεία είναι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και η εγκληματικότητα στην περιοχή μας βρίσκεται σε τεράστια άνοδο παρά της συχνές συλλήψεις και εξιχνιάσεις της Αστυνομίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Από τη στιγμή που φυλάσσονται και δεν κινδυνεύουν οι κυβερνώντες και οι γύρω από αυτούς ποιος χέστηκε για τους κατοίκους αυτών των περιοχών ?

  2. …..ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ!!!

    1. …η κυβερνηση κι οι δικαστες!

  3. Μαζεψτε τους και βαλτε τους να χτισουν τους νεους ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ….. Διοικητικη εκτοπιση !!!!!

  4. Σας αρέσει ο μπολυμπολιτισμός με τους κωλόγυφτους τα αλβανοδίποδα και τους μεθύστακες ρωσοπόντιους που ο καλύτερος έχει σκοτώσει την μάνα του;

  5. Ο/Η Έλληνας Πατριώτης και όχι κομουνοτουρκοναζί ΝΔτης λέει:

    Με ΚΚΕ, ΝΔ, συριζα και άλλα γυφτολάγνα κόμματα στη φαύλη ανθελληνική δειμοκρατία, όλα αυτά είναι φυσιολογικά και δεν ιδρώνει και το αυτί των αστοπελεκιών της αστύ-α-νομίας, γιατί ο πουλημένος α-δικητής θα τους αφήσει ελεύθερους αφού οι φυλακές έχουν γεμίσει αλλά και ελέγχονται από αυτούς.
    Μόνο με Κασιδιάρη πρωθυπουργό και εκτός Ευρωπαϊκής Εταίρας ίσως ξαναπάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

  6. Γύφτοι, Αλβανοί, Ρώσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας.

  7. Τώρα ξυπνήσατε ; Μέ τράκαραν κωλογυφτοι ένα απόγευμα στόν Ασπρόπυργο πού τήν έχουν Στημένη στήν γωνία μιάς διασταύρωσης μέ Stop ( Όχι φανάρια ) καί ορμάνε με διαλυμένα αυτοκινητα, στά αυτοκίνητα μέ μοναχικούς οδηγούς μόλις περάσουν στόν δρόμο μέ τό Stop ζητώντας χρήματα γιατί περάσαμε με Κόκκινο ! Ανά τρείς οί ομάδες κρούσης !

  8. Ναι, αλλά έχουμε δημοκρατία, ο Κασιδιάρης είναι στην φυλακή και δεν μπορεί να κατέβει στις εκλογές…Λίγο είναι αυτό; Μη τα θέλουμε όλα δικά μας…

  9. Μόνο εκεί? Παντού τα ίδια μόνο τα σπίτια τους είναι φρούρια και η εκλογική περιφέρεια του, δεν υπάρχει ούτε μία περιπολία έξω για τον κόσμο και όλα με την ανοχή διευθυντών κάθε αστυνομικής διεύθυνσης ειδικά υποδιεύθυνσης ασφαλείας.

    1. κυβερνηση και δικαστες συντροφε!

Comments are closed.