Φοβερή συνταγή από τα Lidl – Τρεχάτε να ψωνίσετε (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
lidl

Μια τρομερή καταγγελία έκανε αναγνώστης για τα προϊόντα που πουλάνε τα Lidl. Συγκεκριμένα ο άνθρωπος πήρε μια τυροσαλάτα, και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, από κάτω γράφει ότι μπορεί να περιέχει καρκινοειδή.

“Φοβερή συνταγή των λιντλ για τυροσαλατα με ψαρια, και καρκινοειδη (οστρακα)! Τρεχατε να ψωνισετε στους γερμαναραδες” γράφει χαρακτηριστικά.

IMG_5037

IMG_5036

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Και σκατά μπορεί να έχει μέσα, αλλά δεν έβρισκαν καλό συνώνυμο για να χρησιμοποιήσουν, οπότε δεν το έγραψαν καθόλου. Τρεχάτε να αγοράσετε!

  2. Ξεφύγαμε. Ας μαθαίνουμε λίγο Ελληνικά. Άλλο ιατρικά, άλλο Ελληνικά. Και στα ζώδια έτσι λέγεται ο κάβουρας στον ζωδιακό κύκλο. Όστρακα εννοεί αυτό που είναι γραμμένο.

  3. Αμβροσία ε.π.ε. ελληνικότατη εταιρεία. Πουλάει ακριβώς τα ίδια προϊόντα με την δική της ετικέτα. Η βλακεία του καθένα δεν μπορεί να επέχει θέση άρθρου. Την επόμενη φορά να διαβάσει τα προϊόντα/αλλαντικά γαλοπούλας. Είμαι σίγουρος ότι καπου στην συσκευασία γράφει “turkey”. Αίσχος!!! Αίσχος!!! Γαλοπούλα Τουρκιάς!!!

  4. Αμβροσία ε.π.ε. ελληνικότατη εταιρεία. Πουλάει ακριβώς τα ίδια προϊόντα με την δική της ετικέτα. Η βλακεία του καθένα δεν μπορεί να επέχει θέση άρθρου. Την επόμενη φορά να διαβάσει τα προϊόντα/αλλαντικά γαλοπούλας. Είμαι σίγουρος ότι καπου στην συσκευασία γράφει “turkey”. Αίσχος!!! Αίσχος!!! Γαλοπούλα Τουρκιάς!!!

  5. όλες οι σαλάτες και τα έτοιμα γεύματα στο lidl το γράφουν αυτό καθώς και σε πολλά γαριδάκια σε άλλα σούπερ μάρκετ…

  6. Να επέμβει σεφ να μας εξηγήσει που κολλάνε τα όστρακα στην τυροσαλάτα και αν πρόκειται για γκουρμεδιά

  7. “Κυρία Άντζελα, τι γνώμη έχετε για τα πειρατικά CDs που κυκλοφορούν ευρέως;” Απάντηση: “μα φυσικά να συλληφθεί ο Εβραίος!” – Άντζελα Δημητρίου

    Το ίδιο τώρα για τα καρκινοειδή όστρακα χαχαχαχα!

  8. Ενώ όλα όσα αγοράζουμε από τα άλλα σούπερ μάρκετ είναι όλα αγνά και υγιεινά……….

  9. Ναι και το ζώδιο του καρκίνου το Ίδιο. Ρε αγράμματοι δεν εννοούν την ασθένεια Αλλά τα όστρακα

  10. Αστεία είναι για μένα η καταγγελία. Λέει ότι μπορεί να περιέχει ίχνη από καρκινοειδή γιατί τα μηχανήματα στο εργοστάσιο που το παράγει επεξεργάζονται σε άλλες στιγμές και φτιάχνουν και άλλα προιόντα. Γιαυτό είναι υποχρεωμένη η εταιρία να τα γράψει στην ετικέτα γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αλλεργίες. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για μένα

  11. Ρε σεις!!! Να διασταυρώνετε κάποιες πληροφορίες. Κατεβάστε την καταγγελία του βλάκα.

    Τα καρκινοειδή αποτελούν μια πολύ μεγάλη ομάδα αρθρόποδων, η οποία συνήθως αντιμετωπίζεται ως υποσυνομοταξία. Περιλαμβάνει ζώα όπως τα καβούρια, αστακούς, καραβίδες, γαρίδες κλπ

  12. Ήμαρτον βρέ παιδιά , ό άνθρωπος λογοπαίγνιο κάνει διότι αμέσως μετά τήν λέξη “καρκινοειδή” , περικλείει τήν λέξη “όστρακα” εντός παρενθέσεως…

  13. ENTAΞΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΗΔΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΤΟΠΛΑΝΓΚΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ? ΜΠΛΙΑΧ!

  14. Ειναι πολλοι οι μ@λ@κες που τρεχουν να ψωνισουν απο αυτα τα καταστηματα…
    Λες και γλυτωνουν περιουσιες…
    Τωρα θα τους βαλετε μυαλο?
    Προσωπικα,και οχι μονο απ τα λιντλ,οταν βλεπω τετοια προιοντα με φιρμα του εκαστοτε μαγαζιου….ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ!!!!
    ΤΥΡΙ ΛΙΝΤΛ,ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ,ΑΒ…..ΜΠΛΙΑΧ……

    1. Τι λες βρε μουλαρι….Για οστρακοειδη μιλανε…τοσο ασχετος ;

  15. κατεβαστε την καταγγελια…. προστατευτε τον ανοητο…. για καβουρια εννοει…..

Comments are closed.