Φοβερή ομολογία της παράνομης δράσης των ΜΚΟ στη Λέσβο. Πως μαθαίνουν τους λαθρομετανάστες να λένε ψέμματα (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Είμαστε βέβαιο ότι δεν θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα… Όλα αυτά αν δεν τα ξέρατε τα υποψιαζόσασταν… Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο υπουργός Βίτσας είπε τα εξής εξωφρενικά σε κάποια επιτροπή(;) τρέχα γύρευε:Οι μετανάστες θα ενσωματωθούν(!),αλλά μη περιμένετε σύντομα όταν έχουμε 10000(!) ”αφίξεις” τον μήνα.Χρειάζονται 3 γενιές,δηλ.100 χρόνια(!).Ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα και την λογική.Και ούτε λέξη για αποτροπή η έστω μείωση της εισβολής.Το θέμα είναι ποιοί θα ενσωματώσουν ποιούς!!!Οι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι,αδίστακτοι και επικίνδυνοι στο έπακρο.Απροκάλυπτα πλέον,κάνουν τον τροχονόμο στα στίφη των λαθροεποίκων που έρχονται όταν και όπως γουστάρουν,από μη εμπόλεμες χώρες…Ετσι ”για μια καλύτερη ζωή”.Στον σβέρκο μας όμως,μια που εμείς ζούμε μια ζωή ονειρεμένη με αυτούς που έχουμε μπλέξει και ξέμπλεγμα δεν βλέπουμε, με τον ύπνο που μας δέρνει…

  2. Οι κατοικοι των νησιων, αλλα και της Αθηνας ποτε θα ξυπνησουν;;;;; Δεν βλεπουν οτι η χωρα καταστρεφεται με το αλλοπροσαλο πληθος λαθρομεταναστων που ηρθε με το ετσι θελω στην χωρα;;;;; Πεταξτε τους αλητες των ΜΚΟ και τους ανεγκεφαλους αλληλεγγυους στην θαλασσα να πανε στον αγυριστο!!!!!!

  3. Δυστυχως η ελληνικη νεολαια- νεολερα στη πλειοψηφια τους ειναι ενα ματσο αναρχοαπλυτα τα οποια ενημερωνονται μονο απο σαιτ τυπου lifo…Πολλοι λιγοι εκει εξω ενημερωνονται σωστα για αυτα που πραγματικα συμβαινουν και οταν τους δειχνεις την πραγματικοτητα αρνουνται να τη δουν και σε βριζουν και απο πανω …Η αριστερα εδω και δεκαετιες εχει κανει πολυ καλα τη δουλεια της, με τις ευλογιες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλ…και ολοι μαζι εστρωσαν τον δρομο για αυτα που ζουμε στο σημερα…και εμεις κοιμομασταν και κοιμομαστε ακομα με τα τσαρουχια…Αλλα φοβαμαι οτι οταν θα ξυπνησει η πλειοψηφια …αν ξυπνησει …και δει το θεατρο που παιζεται στις πλατες της , θα ειναι ηδη, πολυ πολυ αργα και θα τα εχουμε χασει ολα….

  4. ΦΤΕΥ ΗΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΛΑ ΝΑΠΑΘΟΥΝ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ

  5. Μαζέψτε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους βάλτε τους σε μια βάρκα και στείλτε τους στον διάολο. Τι κανουν επιτελους σε αυτα τα νησιά μας;;; Κοιμούνται;;; Δεν βλέπουν τι θα παθουν;;; Τι ερχεται;;; Τι περιμενουν; βοηθεια απο το κράτος;; Μα χαζοί ειναι. Κυρώσουν το νησί τους σε κατασταση έκτακτης ανάγκης και κανεις αυτο που πρεπει.

  6. Και γιατί δεν τους πετάτε στην θάλασσα? Δείχνεται ανωτερότητα?

Comments are closed.