Φλώρινα: Πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου

Κοινοποίηση:
ΣΚΙ

Στο αγαπημένο του βουνό, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 48χρονος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι, συνοδεύοντας τα παιδιά του. Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Ο 48χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός – μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. “ο Αριστοτέλης”.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 2.00 μ.μ., στο Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, να προσφερθούν στη μνήμη του χρήματα στον Σ.Ο.Χ. και στον “Αριστοτέλη”.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΟΧ Φλώρινας

Από σήμερα η χιονοδρομία είναι φτωχότερη τόσο για τον σύλλογο μας όσο και για την πόλη αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.. μπορεί αυτή η φράση για άλλους να ήταν τετριμμένη, όμως ο Λαζαρος μας «έφυγε» κυριολεκτικά πάνω στα σκι, υπηρετώντας τον σύλλογο μας και την χιονοδρομία που τόσο αγάπησε. Λάτρης της φύσης, των βουνών και του χιονιού προσέφερε τα μέγιστα για την ανάδειξη της χιονοδρομίας και της πόλης μας. Καλοσυνάτος, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, θα μείνει βαθιά χαραγμένος στην μνήμη όλων μας. Τα λόγια περισσεύουν, το έργο του έχει μιλήσει και θα συνεχιστεί στην μνήμη του.

Συντετριμμένο το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για τον αδόκητο χαμό του και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην μεγάλη οικογένεια της χιονοδρομίας.Για το ΔΣ ΣΟΧ

Ο Αντιπρόεδρο

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΟ Φλώρινας

Είναι λυπηρό και άδικο όταν αξιόλογοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει με κάθε τρόπο στην κοινωνία μας και τον αθλητισμό να χάνονται έτσι ξαφνικά.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ)

εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ.
    ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
    ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ

  2. Ο Θεός να τον συγχωρέσει τον άνθρωπο. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να μαθαίνουμε και αν αυτοί που φεύγουν έχουν εμβολιαστεί.

  3. ένας από τους χιλιάδες που έκαναν το εμβόλιο για να κερδίσουν την …ελευθερία τους, όπως τους έταξε ο μιζοτάκης

Comments are closed.