“Φιλιούνται αγκαλιάζονται!” Δεν έχει προηγούμενο η αγάπη που δείχνει ο Χατζηνικολάου για τον Άδωνι!

Κοινοποίηση:
xatzinikolaou-georgiadis

Τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, γύρισε στη δουλειά (ραδιόφωνο, τηλεόραση) μετά την εορταστική διακοπή ο Νίκος Χατζηνικολάου και την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, είχε την πρώτη συνέντευξη που έδινε για το νέο έτος ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Real fm. Ήταν ένα γρήγορο προσωπικό ποδαρικό. Μόλις 12 ημέρες μετά, τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν πάλι καλεσμένος στο δίωρο του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real. Και τις δυο φορές θέμα η ακρίβεια, το «καλάθι», ο (μη αποτελεσματικός) έλεγχος της αύξησης των τιμών και τα συναφή, για τα οποία θα μπορούσες να καλείς κάθε μέρα τον υπουργό χωρίς να παίρνεις ουσιαστικές απαντήσεις και χωρίς να λύνεται το πρόβλημα.

Αγαπημένη επιλογή χρόνων του Real ο Άδωνις και ας έχει κατά το παρελθόν κάποιες κόντρες στον αέρα με τον δημοσιογράφο-εκδότη. Μακράν δεύτερος σε συχνότητα παρουσιάσεων οποιοσδήποτε άλλος υπουργός (Χατζηδάκης; Σταϊκούρας; Βορίδης; – δύσκολο να συγκρίνουμε). Και προφανώς οι εμφανίσεις τού Γεωργιάδη στον Real είναι οι περισσότερες από κάθε άλλον συνεντευξιαζόμενο στον σταθμό, ανεξαρτήτως κόμματος και ειδικότητας. Το πολύ πολύ να τον συναγωνίζεται κατά καιρούς, κάπως, ο πιο προβεβλημένος ποινικολόγος. Αλλά μακράν και αυτός.

Πάντως ούτε την Τρίτη έλειψε ο Γεωργιάδης από την εκπομπή, έστω και με αναφορά τού ονόματός του για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του το βράδυ της Δευτέρας στη Φιλελλήνων. Ασήμαντες οι ζημιές και φιλικός διακανονισμός ανάμεσα στους εμπλεκόμενους. Ουδείς λόγος ανησυχίας, όπως είπε ο Χατζηνικολάου, αλλά η «είδηση» μεταδόθηκε. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος τη χαρακτήρισε «μονοστηλάκι». Καμιά σχέση με το «οκτάστηλο» της σχεδόν εικοσάλεπτης συνέντευξης που δόθηκε μερικές ώρες πριν από το ατύχημα.

periodista.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τι συνέντευξη να πάρεις από άνθρωπο, που το μυαλό του αντί να βρίσκεται εντός κρανιακής κοιλότητας, βρίσκεται στον @ώλο του; Κάποτε, (Π.ΧΡ.) τότε που ο Σπύρος Γεωργιάδης,(τι διάλεξες και συ άνθρωπέ μου, σαν ψευδώνυμο,τον απείρου κάλλους αρχαίο Αδωνη;) ρώτησα από περιέργεια ,σ, ένα φόρουμ ,απ,αυτά που διωργάνωνε ο Γεωργιάδης, περί Ελληνικής Αγωγής, εναν Ακαδημιακό, την γνώμη του για τον Αδωνη. Η απάντησή του; Πόσο δίκιο είχε τώρα το καταλαβαίνω.

  2. Χατζηλαλάκη λαμόγιο πες μου τους φίλους και συνεταίρους σου να σου πω ποιος είσαι, χαιρετισμούς από τον θείο φράγκα.

  3. 1ον. Απο τη μια οι παπαγαλοι του συστηματος που παπαγαλιζουν ψεματα και κανουν τετοια με τους προδοτες , απο την αλλη οι δημοσιογραφοι εδω… που υμνουν τη Χουντα , τους Ναζι , τον Ανθελληνα Πουτιν που ειναι φιλος με τον Ερντογαν και πολεμαει ορθοδοξη χωρα… και τελευταια αρχισαν να υμνουν και πρωην βασιλιαδες , πραγματικα τι σχεση εχει η Ελλαδα με ιστορια χιλιαδων ετων με ενα πρωην βασιλια πιονι… που περασε κι εφυγε για παντα ? Ανιστορητοι ανθρωποι που σε λιγο θα τελειωσουν τη δηθεν δημοσιογραφια που κανουν ( αρκετοι αν οχι ολοι ) . Αμα περιμενεις να ενημερωθεις για οσα γινονται τωρα στη γη ( και οσα ερχονται ) θα εχεις παραπληροφοριση και σπανια ( η καθολου ) ενημερωση . 2ον. Ευτυχως υπαρχει λυση γι αυτους που πουλανε τρελα και το παιζουν δημοσιογραφοι ( προσωρινη ομως ) , Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

  4. Πόσα χρωστάνε οι εταιρίες του χατζηλαλάκη και του κουρηάδα;

  5. οπωs λεει και το λαικον επιμυθιον Π@@ΥΣΤΗΣ τον Π@@ΥΣΤΗ ΑΓΑΠΑ,και ΚΕΡΑΤΑΣ τον ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ και τον ΓΥΡΕΥΕΙ…

  6. Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος! Λετε να κολλησανε κουλοπισωγλεντιτιδα?

  7. ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΣΩΩΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ

Comments are closed.