Φιλίτσα Καλογεράκου: «Ήταν ένα όχι που δεν μετάνιωσα ποτέ στη ζωή μου που το είπα»

Κοινοποίηση:
filitsa

Με ένα βίντεο με τίτλο «Εάν δεν… Δεν» που κοινοποίησε μέσω YouTube η Φιλίτσα Καλογεράκου θέλησε να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος και τις επαγγελματικές συνέπειες που έχει η ενδεχόμενη άρνηση μιας ηθοποιού.

 «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στον επαγγελματικό μου χώρο. Το είχα δηλώσει και στο παρελθόν, πριν τις αποκαλύψεις, αλλά ασχολήθηκαν ελάχιστοι, γιατί είναι πολύ συχνό στο χώρο της δουλειάς μου, της υποκριτικής» αναφέρει η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βγαινει τωρα η καθε ξεχασμενη πειναλα να εκμαιευσει οτι μπορει απο αυτην την κατασταση, τωρα που γυριζει. Παλι ειχε δικιο ο Κουγιας απο την αρχη. Ολοι εκεινοι οι μειωμενης αντιληψης που υποστηριζαν τυφλα την κυρα ολυμπιανικη ελπιζω να ξυπνησαν, να καταλαβαν και να το έχουν υπ’οψιν τους μελλοντικα, γιατι θα ξαναγινει. Απο εκει και περα, ο κος Χιος εχει απολυτο δικιο, χωρις να το παιζω και εγω κανα τζοβενο, εχω δεχτει, απο ομοφυλοφιλο που ειχε καταστημα και εβγαινε και στην τβ, παντρεμενος με αλλον μαλιστα. Και απο σιτεμενη γνωστη τραγουδιαρα οταν δουλευα σε ξενοδοχειο. σε ολες τις περιπτωσεις αρνηθηκα ευγενικα, ενω δεχτηκα πιεση και εφυγα, ξεροντας οτι δεν θα γινει τιποτα αν ελεγα κατι, αλλα ακομα κια ν ειχα να κερδισω κατι, δεν θα τους εδινα. Δηλαδη τι πρεπει να κανω τωρα, να στιγματισω εκεινους τους ανθρωπους μετα απο 20 χρονια; αυτο κατι πολιτικοποιημενοι πουθεναδες θα το εκαναν. Αυτη ειναι η διαφορα μας κυρια και δεν εχω και ολυμπιακο μεταλλιο. Παντα καθε νομισμα εχει δυο οψεις

    1. ANTI NA ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΝ ΣΚΕΥΟΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!
      Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΧΕΡΙ Η ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ.
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!!
      http://pointfromview.blogspot.com/2016/02/528.html

Comments are closed.