Φιάσκο και ξεφτίλα: Η άμεση εντολή του Βούτση για τις μετατάξεις στην Βουλή μετά την κατακραυγή

Κοινοποίηση:
voutsis-1-768x527

Παγώνουν περίπου 30 μετατάξεις στη Βουλή ύστερα από εντολή του Νίκου Βούτση, σε αντίθεση με όσα δήλωνε λίγες ώρες πιο πριν, όπου δεν έβρισκε τίποτε το μεμπτό και πως «κατά συνέπεια δεν αισθάνομαι απολογούμενος για όλα αυτά που έχουν γραφτεί για ορυμαγδό τακτοποιήσεων», προσθέτοντας παράλληλα ότι η λειτουργία της Βουλής προχώρησε με διαφάνεια, αξιοκρατία, με δουλειά όλων των εργαζομένων και όχι με αργομισθίες.

Το χορό των μετατάξεων άνοιξαν οι δυο παραιτήσεις συγγενικών προσώπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από την διαδικασία πρόσληψης στο Ίδρυμα της Βουλής. Συγκεκριμένα την παραίτησή της από το Ίδρυμα της Βουλής υπέβαλε η Α.Α., θυγατέρα της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής.Ομοίως, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Λ.Σ., θυγατέρα της προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι δυο τους είχαν προσληφθεί στο Ίδρυμα της Βουλής με σύμβαση διάρκειας 12 μηνών. Οι προσλήψεις τους ήταν μόνον δύο από τις συνολικά 32 προσλήψεις που χαρακτηρίστηκαν ρουσφετολογικές ή αλλιώς «βόλεμα των δικών τους παιδιών».

Και μπορεί οι δύο θυγατέρες στελεχών της Βουλής και του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλέστηκαν λόγους «ατομικής ευθιξίας» για την παραίτηση, ωστόσο αφήνουν έκθετο και τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Βούτσης υποστήριζε πως «δεν έχει προσωπικά κανένα απολύτως πρόβλημα με τις προσλήψεις, μετατάξεις κ.λ.π στην Βουλή» και υποστήριζε πως δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για οτιδήποτε.

Ο κ. Βούτσης επιχειρούσε να «αμυνθεί παίζοντας επίθεση» χαρακτηρίζοντας τις λίστες ονομάτων με συγγενικούς δεσμούς με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ως «απαράδεκτο φαινόμενο για τη δημιουργία εντυπώσεων». Όλοι έχουμε λίστες και ξέρουμε τι γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν τα βγάλαμε στη φόρα, είπε ακόμη ο κ. Βούτσης, αφήνοντας αιχμές για το τι συνέβαινε στο παρελθόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ολα ΑΥΤΑ συμβαινουν ΔΙΟΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ και ΕΝΕΡΓΟΥΝ οσαν να ριχνουν ΜΙΑ μολοτοφ.”ριξε ΚΑΙ εξαφανισου στα εξαρχεια.”

  2. αν χρειαστειτε μαγγειρα στην βουλη εδω ειμαι …….αν και νομιζω εσεις ειστε ιδανικοι στα μαγειρεμματα …………σιχαματα εμετικοι τυποι …………για ποια δημοκρατια μιλατε για ποια αξιοκρατια ποιος τα σεβαστηκε ολα αυτα τα τελευταια .40 χρονια μας ρημαξατε φαγατε τα παντα και τωρα τρωτε τις σαρκες μας …ο συριζα λεει οτι κυβερναει μονον 9 μηνες …εμεις ομως τους πληρωνουμε 4 χρονια ………….ντροπη μας για ολα αυτα τα λιγουρια που βαζουμε 0λα αυτα τα χρονια στην βουλη ……….στον δηθεν ναο της δημοκρατιας ,,,,,,,,,,,,,,,,προδοτες και κοπροσκυλα αυτοι μας αξιζουν αυτους εχουμε

Comments are closed.