Φθιώτιδα: Μόλις αντικατέστησαν τους κλεμμένους μετασχηματιστές, εκλάπησαν ξανά!

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι κάτοικοι, οι αγρότες και οι εργαζόμενοι σε μια χαρτοποιία στον κάμπο της κοινότητας Πελασγίας στην Φθιώτιδα, καθώς οι μετασχηματιστές που είχαν αντικατασταθεί μετά τη λεηλασία τους από “κυνηγούς” χαλκού, καταστράφηκαν και πάλι μετά από νέα επιδρομή μέσα σε 48 ώρες!

Η πρώτη κλοπή είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα και χρειάστηκε να περάσουν πέντε ημέρες ώσπου να τοποθετηθούν από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ νέοι μετασχηματιστές, οι οποίοι τροφοδοτούν με νερό τις γεωτρήσεις για την άρδευση των χωραφιών και την παραγωγή της παρακείμενης χαρτοποιίας. Όμως, πριν καλά-καλά προλάβουν να ποτιστούν οι καλλιέργειες, έμειναν και πάλι χωρίς νερό, αφού οι μετασχηματιστές λεηλατήθηκαν και πάλι από τους επιτήδειους που αναζητούνται από την Αστυνομία!

Το βράδυ της Πρωτομαγιάς, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στη Ζάκυνθο δύο Έλληνες που, μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους ο οποίος αναζητείται, είχαν κλέψει το ίδιο μεσημέρι διάφορα οικοδομικά υλικά από μια ανεγειρόμενη κατοικία σε περιοχή του νησιού. Οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί από την έρευνα της Ασφαλείας και σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή από κοινού. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλοι οι γιούφτ ψηφίζουν “συνταγματικά” τανόσκυλα.
    Πανούκλα που νομιμοποίησε ο αλήστου μνήμης γκόμενος του Ευταξία…..

  2. Κατάντια! Σε άλλες χώρες δεν τολμούν να κάνουν τέτοιου είδους δολιοφθορές, εδώ τους έχουν στα όπα-όπα για μια ψήφο που θα πάρουν κάθε 4 έτη, ενώ σ’ εμάς απαγορεύουν να έχουμε εθνικά κόμματα. Ας βγουν να πουν ξεκάθαρα πως δεν είναι πλέον εθνικό το κράτος της Ελλάδας αλλά τουλάχιστον να του δώσουν άλλο όνομα για να ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με κατοχικές δυνάμεις ελληνόφωνων και αλλοδαπών…

  3. Δεν πειράζει, αρκεί που μας ψηφίζουν τα γυφτόπαιδα.

Comments are closed.