Φθιώτιδα – Λογγίτσι: Μεγάλη μάχη επίγειων και εναέριων μέσων με τη φωτιά (Εικόνες & Βίντεο)

Κοινοποίηση:
λογ1

Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Ανατολική Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Λογγιτσίου μιας και το μέτωπο της φωτιάς είναι αρκετά μεγάλο και ο έντονος άνεμος και ο καύσωνας δυσκολεύουν την προσπάθεια των δεκάδων πυροσβεστών που ενεργούν στο σημείο. Σύμφωνα με την ενημέρωση του lamianow.gr πριν λίγο δόθηκε εντολή να συνδράμει και δεύτερο ελικόπτερα τα άλλα τρία εναέρια μέσα που πετούν στο πλαίσιο της κατάσβεσης στο σημείο.

Θυμίζουμε ότι στον άερα βρίσκονται 2 PZL από το αεροδρόμιο Λαμίας, 2 καναντέρ ενώ πλέον ενεργούν και 2 ελικόπτερα προκειμένου να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς.

Από γης ενεργούν 8 οχήματα με περίπου 30 άνδρες, ένα πεζοπόρο αλλά και υδροφόρες του δήμου μαζί με πεζοπόρο τμήμα. Επικεφαλής της επιχείρησης είναι ο συντονιστής επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα Κωνσταντίνος Παχίδης ενώ για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνδράμουν ο οχήματα και άνδρες από Λαμία, ΒΙΠΕ, Στυλίδα και ο “Κρόνος” φθιώτιδας.

loggitsi1

loggitsi111 λογ1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο καπνός απ τη φωτιά στο Λογγιτσι έχει φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα στην ατμόσφαιρα, τουλάχιστον μέχρι την παραλία Εχιναίων Ραχών και γύρω περιοχές. “Βρέχει” στάχτες!!…Η ατμόσφαιρα είναι τόσο αποπνικτική σε σημείο να μην μπορείς να αναπνεύσεις και να δεις καθαρά!! Πρώτη φορά έβαλα μάσκα έξω στο δρόμο λόγω καπνού. Μας έπνιξαν τα αποκαΐδια!!! Παλιογκαντεμω ΚΟΥΛΑ καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσύ κάνεις ηλιοθεραπεία μωρή σαύρα!!! Άιντε στα τσακίδια πια!!!!!!!

  2. θα τα κατακαψει ολα ο τουριστας και μετα θα φυγει

Comments are closed.