Φθινοπωρινή συντριβή της ΝΔ. Παίζει δυνατά η λύση Σαμαρά… ;

Κοινοποίηση:
samaras-mpakogianni

Δυστυχώς η ιστορία γράφεται είτε από την επάρκεια, είτε από την ανεπάρκεια των προσώπων σε συγκεκριμένες κρίσιμες ιστορικές περιόδους. Μία από αυτές είναι κι αυτή που βιώνουμε.

Πολύ πριν ο Covid-19 κάνει την εμφάνισή του το Κουρδιστό Πορτοκάλι είχε επικρίνει την μεταρρυθμιστική ατολμία του συγκεκριμένου υπουργού ο οποίος παρέδωσε τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη πυρά της ιδεοληπτικής φορομπηχτικής πολιτικής του Σύριζα αφήνοντας ανέγγιχτα όλα σχεδόν τα χαράτσια της προηγούμενης κυβέρνησης.

Μετά από 4,5 χρόνια φορολεηλασίας το να μειώνεις μόλις 4 μονάδες τον φορολογικό συντελεστή είναι τρολάρισμα σε όλους εκείνους τους ελεύθερους επαγγελματίες που έφεραν τη ΝΔ στη κυβέρνηση. Οπως είναι πρόκληση να βγαίνεις και να επαναλαμβάνεις ότι δεν πρόκειται πλέον να κάνεις άμεσα νέα μείωση φόρων και φορολογικού συντελεστή. Είναι τέτοια η απογοήτευση των ψηφοφόρων της ΝΔ που οι δικηγόροι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν τη βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα.

Δυστυχώς η ανεπάρκεια κάποιων υπουργών της κυβέρνησης είναι εξίσου επικίνδυνη για τη ΝΔ με τον Covid-19.

Ο Σταικούρας τους έστειλε στο στόμα του Λύκου Αλέξη ο οποίος εμφανίζεται πιο γλυκός από τον Σωτήρη Τσιόδρα-για τον τελευταίο ελπίζουμε να είναι πράγματι τόσο καλός και τόσο “αθώος” όσο δείχνει. Πάμε παρακάτω.

Το παρακάτω είναι ότι καθώς αυξάνονται οι νεκροί στη χώρα μας και ενώ πλανάται στην ατμόσφαιρα εκτός από τον θάνατο και το 5ο Μνημόνιο η ΝΔ θα υποστεί πρωτοφανή δημοσκοπική καθίζηση στα όρια της πανωλεθρίας. Κι αυτό δεν αξίζει στον πρωθυπουργό της Νίκης του Εβρου. Από την άλλη η Ιστoρία και ο Μακιαβέλι δεν συγχωρούν την ατολμία. Η Ηγεσία απαιτεί τόλμη.

Ο Σταικούρας, όπως και αρκετοί άλλοι, πρέπει να πάνε σπίτια τους (μένω σπίτι-βγαίνω νικητής).

Στο υπ. Οικονομικών χρειάζεται ένας Στέφανος Μάνος. Ας ψάξει να τον βρει ο Κυριάκος. Εάν η Ντόρα, για παράδειγμα, είναι αποφασισμένη να κάνει μία επαναστατική μεταρρυθμιστική πολιτική και να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό παράδεισο ας αναλάβει εκείνη το Οικονομικών και ο Σαμαράς Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπερυπουργός Εθνικής Ανασυγκρότησης. Τώρα γιατί το Φθινόπωρο η ΝΔ θα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στο 15-18%, ακόμη κι αν ο Σύριζα είναι στα ίδια επίπεδα.

Θα πείτε ποιος θα είναι ο κερδισμένος;

Μα το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά-εάν ο Κυριάκος δεν τον αξιοποιήσει. Χθες…

Από τον Βασίλη Μπόνιο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Φθινοπωρινή τι; Αύγουστο μήνα θα έχουμε εκλογές!
    Η παρούσα κυβέρνηση απέτυχε σε όλα. Και τα σύνορα άφησε ορθάνοιχτα και τους λάθρο μετέφερε στην ενδοχώρα και τον κορονοϊο εξάπλωσε και τα λεφτά έκοψε και τον Έλληνα κλείδωσε μέσα και τον άφησε να πεινάσει.
    Ο Μητσοτάκης έσκαψε το λάκο του.

  2. Για το ποιος θα είναι ο επόμενος πορδηπουργός, είναι 5-6 πρεσβείες που πρέπει να ρωτήσουμε….. οτιδήποτε κι αν ψηφίσουμε. Understand?

  3. Ολοι εσεις που σκουζεται υπερ του Κουλη εχετε υποψην σας τι ερχεται κατα πανω μας;
    Προφανως και οχι,κοντοφθαλμοι με μυαλο κουκουτσι.
    Για την Δυτικη Μακεδονια πεθανε ο Κουλακος με τον Μπουμπουκο του.
    Ο λογος;Απλος και ευκολοκατανοητος.

    https://kozan.gr/archives/286777

    Ανεχτηκαμε πολλα,καταπιαμε αλλα τοσα αλλα ΩΣ ΕΔΩ!

  4. Ο/Η Ωχ Παναγία μου με την Ντόρα την βρίσκει ετούτος εδώ;! λέει:

    Λέμε ότι έχεις πολύ άσχημα βίτσια αδελφακι μου!!!!

  5. για θυμίστε μου λίγο ο ΣΑΜΑΡΑΣ είναι αυτός που έφερε τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία , δυο φορές ? ε να τον ψηφίσουμε

  6. ΒΡΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ 167 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ. Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΠΟΜΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…

  7. Πααααλι απο την Σκυλα στην Χάρυβδη;;;; Παλι;;; Δεν υπαρχουν αλλοι ρε παιδια να ψηφισουμε;;; Παλι τους ίδιους και τους ίδιους;;; Έλεος πια.

  8. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΑΡΧ….ΔΙΑ ΘΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΝΑ Γ…ΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……

Comments are closed.