Φαλάκρα… τέλος: Ένας έξυπνος τρόπος να κρύψεις την καράφλα που διαρκώς μεγαλώνει [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΓΓΦΦ

Δυστυχώς, η καράφλα είναι κάτι που απασχολεί άπειρους άντρες, αλλά, ευτυχώς, ένας TikToker αποκάλυψε ένα έξυπνο κόλπο για να κρύψεις την αραίωση στα μαλλιά.
Ένας χρήστης του TikTok έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο όπου δείχνει το έξυπνο κόλπο του να κρύβει τη διαρκώς αυξανόμενη καράφλα στο κούτελό του.
“Πώς κρύβω την καράφλα στο κούτελό μου” τιτλοφορείται το βίντεο και το κλιπάκι έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4,6 εκατ. views, προφανώς, από χρήστες που αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα με τα μαλλιά τους.
Το βίντεο έχει μαζέψει και πάνω από 300 χιλ. like, αριθμός που αποδεικνύει πόσο “καυτό” είναι το πρόβλημα της φαλάκρας για τους άντρες και όχι μόνο.Το κλιπάκι αρχίζει με τον TikToker να ψεκάζει το μέτωπό του με ένα σπρέι βαφής για τις ρίζες, για να κρύψει τα όποια κενά, προτού χρησιμοποιήσει το ισιωτικό για να κατσαρώσει τη φράντζα του.

“Οπότε, αυτός είναι ο τρόπος που κρύβω τη γραμμή των μαλλιών στο κούτελό μου που διαρκώς ανεβαίνει χωρίς πολλά χρήματα” εξηγεί ο νεαρός άντρας.
“Αφού κάνω ντους, στεγνώνω στα γρήγορα τα μαλλιά μου με ένα πιστολάκι. Μετά παίρνω ένα σκούρο σπρέι για τις ρίζες και ψεκάζω τις φύτρες. Αυτό κρύβει τα όποια κενά κάτω από τη φράντζα και δίνει ένα πιο γεμάτο, πυκνό λουκ” συνεχίζει ο νεαρός TikToker.
“Έπειτα στα γρήγορα κατσαρώνω τη φράντζα μου – τα μαλλιά μου είναι από τη φύση τους πολύ ίσια – οπότε αυτό βοηθάει πολύ” λέει ο άντρας.
Αυτό που απομένει είναι απλά θέμα στάιλινγκ, με τον νεαρό άντρα να χρησιμοποιεί ζελέ και λακ για να ολοκληρώσει το χτένισμά του.
“Μετά παίρνω το ζελέ και το τρίβω στα μαλλιά μου – τους δίνει υφή και όγκο και τα κρατάει στη θέση τους. Στο τέλος παίρνω τη λακ και ψεκάζω παντού ώστε όλα να μείνουν στη θέση τους” εξηγεί ο TikToker.
“Και ορίστε! Αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα του πώς να κρύψεις την καράφλα σου” καταλήγει ο νεαρός άντρας.
Εσείς τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε ή θα το προτείνετε σε κάποιον που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον νεαρό φίλο μας;
Δείτε το βίντεο:

@kegs97How I hide my receding hairline! ‍♂️ #hairtutorial #mensbeauty #fyp

♬ Faded (Instrumental) – Alan Walker

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. πως έγινες έτσι ρε… τι φράτζα είναι αυτή? ούτε για κομπάρσος στους Monty Pythons δεν κάνεις.

Comments are closed.