Φαβορί η Αυστραλία στο τσίρκο της Eurovision με ένα ασυνήθιστο τραγούδι

Κοινοποίηση:
Kate-Miller-AUstralia-eurovision

Είναι 37 ετών, τραγουδίστρια της ποπ και κλασικής μουσικής με καταγωγή από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Η Κέιτ Μίλερ-Χάιντκε έγινε ευρύτερα γνωστή με το τραγούδι της «Zero Gravity» (Μηδενική Βαρύτητα) με το οποίο εκπροσωπεί την πατρίδα της στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Βραβευμένη και γνωστή στη χώρα της έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και ένα ακόμη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ενώ είναι επιτυχημένη και ως στιχουργός. Έχει γράψει ακόμη και τους στίχους για την θεατρική μεταφορά του μιούζικαλ «Η Μύριελ Παντρεύεται».

Το τραγούδι που παρουσιάζει στο Τελ Αβίβ και είναι ανάμεσα στα φαβορί για την νίκη, περιγράφεται ως ένας συνδυασμός ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και όπερας: κάποιοι το ‘βάφτισαν’ «πόπερα» (ποπ+όπερα).
powered by Rubicon Project

Αλλά δεν είναι αυτό που το χαρακτηρίζει ασυνήθιστο. Είναι το θέμα του καθώς μέσα από τους στίχους του η Κέιτ περιγράφει πώς ξεπέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη έπειτα από την γέννηση του γιου της Έρνι, το 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ξεχάσατε να μας πείτε τι γυρεύουν οι Εβραίοι σε Ευρωπαική διοργάνωση αλλά και οι γείτονες Αυστραλοί…: Η απατεωνιά σε όλο της το μεγαλείο!!!!! Πιο στημένο πεθαίνεις.

Comments are closed.