Φαίη Σκορδά: «Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κ. Λατινοπούλου παρακαλώ»

Κοινοποίηση:
ΦΑΙΗ

Με αφορμή το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου για τα τελευταία σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, στο Πρωινό οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά. Η Φαίη Σκορδά είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το θέμα και δεν δίστασε να την εκφράσει με ειλικρίνεια.

«Είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; «Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις»; Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου παρακαλώ. αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε και είπε στη συνέχεια σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Άσε μας ρε τηλετσόκαρο που έχεις και άποψη και ασχαλησου με τον χαλβά που έχεις δίπλα σου.Καραβλαχαρα.

  2. Σήμερα ήταν σα γύφτισα γι’αυτό είχε τα νεύρα της. Ακόμα και με στυλίστα δε βλέπεται πια η σκορδά και της την έχει βαρέσει.

  3. Πόσο γελοίοι είστε στα μμε ? Τα λύσαμε τα σημαντικά την οικονομική καταστροφή, τα σκάνδαλα πολιτικών, τα χρέη , τις εθνικές προδοσίες, την ακρίβεια κτλ και φτάσαμε στην Λατινοπούλου που πρέπει να της κλείσουμε το ινστα…μάλιστα

  4. Τι δουλεία έχουν οι “VIP βίζιτες” να προτείνουν φασιστικά μέτρα φίμωσης της φωνής και της άποψης πολιτών και πολιτευόμενων, ασχολήσου λοιπόν με τα τακούνια των ΛΟΑΤΚΙ και άσε τα άλλα για τους διαβασμένους.

  5. ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Η ΚΙΛΙΚΙΣΙΩΤΙΣΣΑ……………………
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ???
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΧΙΕ ??????

Comments are closed.