Ο Ιατρικός Σύλλογος στέλνει στο Πειθαρχικό τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη

Κοινοποίηση:
Φαίδων Βόβολης

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με ερώτημα για την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, καλεί τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας.
Ο Φαίδων Βόβολης είναι ο άνθρωπος που κάλεσε τη μια από τις δύο πρώτες μεγάλες συγκεντρώσεις κατά του «υποχρεωτικού εμβολιασμού» που μετατράπηκε… γρήγορα σε συγκέντρωση κατά των εμβολίων.

Όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος, τον καλεί «επειδή από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Ξέσπασαν κατά αντιεμβολιαστών και ηγετών Θεμιστοκλέους και Χαρδαλιάς
Μέσα στην εβδομάδα τόσο ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς, εκφράστηκαν επιθετικά ενάντια στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και τους γιατρούς ηγέτες του. Μάλιστα ο Μάριος Θεμιστοκλέους έκανε λόγο για «τσαρλατάνους» που «πρέπει να τιμωρηθούν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο/Η Ντροπη σε οσους προιστανται ιατρικων συλλογων και αφηνουν εκτεθιμενους τους πραγματικους αγωνιστες της πρωτης γραμμης. λέει:

    Πατουλη γιγαντα. Μωροφιλοδοξε. Αγωνιστη της ΚΑΡΕΚΛΑΣ!

  2. Καθένας επιλέγει αν θα κάνει το εμβόλιο ή όχι. Δεν πρέπει να το κάνουν όσοι δεν θέλουν επειδή η ηγεσία όπως και παλαιότερα παρήγγειλε 2-3 φορές περισσότερες δόσεις απ’ ότι χρειαζόταν πραγματικά και θα πρέπει να δικαιολογήσουν αυτή τη σπατάλη….

  3. Όσο και αν προσπαθούν να την κρύψουν το αλάθητο ένστικτο του κόσμου ξέρει την αλήθεια.
    Ακόμη και η πλειοψηφία των εμβολιασμένων αναρωτιούνται αν το εμβόλιο τους προστατεύει και τις συνέπειες που έχει για την υγεία του τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.
    Ακόμη και αυτός o Τσιόδρας (πιστεύω πως είναι από τους λίγους που έκανε πραγματικό εμβόλιο) είδαμε την αντίδρασή του και την αμφιβολία του εκείνη τη στιγμή χτυπώντας ξύλο.
    Και το Βόβολη ο κόσμος θα τον δικαιώσει.

  4. Χιλιες φορες Βοβολης παρολο τις πολιτικες βλεψεις
    Παρα Βασιλακοπουλοι πολιτικα υποκινουμενοι

    Συψας, Παγωνη, Δημοπουλος, Γκαγκα, Βασιλακοπουλος, Γωγος, Βατοπουλος, Τσιοδρας
    Και λοιποι τσαρλατανοι σας ευχομαι
    Να σαπισετε απο το εμβολιο μεχρι τα κοκαλα

  5. Βασιλακοπουλε παγωνη και λοιποί λοιμωξιολογοι σας έχουμε γραμμένους με κεφαλαία γράμματα και εσάς και τα εμβόλια σας

  6. Από βιολογικής άποψης κίνδυνος για την δημόσια υγεία είναι το τσιγάρο (καρκίνος πνεύμονα), το αλάτι (εγκεφαλικά λόγω αυξημένης πίεσης), το αλκοόλ (κύρωση ήπατος), η ζάχαρη(διαβήτης), τα καυσαέρια από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και σχεδόν όλα τα φάρμακα διότι σχεδόν όλα έχουν παρενέργειες κτλ

    Το πειραματικό εμβόλιο γιατί να είναι το νέκταρ και η αμβροσία;

    Από νομικής άποψης επειδή κάποιος έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό και μπορεί να απορρίψει μια θεραπεία που του προτείνεται για αυτό το λόγο μπορούν και πρέπει να υπάρχουν παραπάνω από μια προτάσεις διαθέσιμες έστω και διαφορετικής αποτελεσματικότητας.

    Οπότε θα πρέπει να διωχθούν με τον νόμο περί τρομοκρατίας.

  7. Αυτό που μέχρι σήμερα δεν έχουν σκεφθεί, ότι και οι ανεμβολίαστοι ψηφίζουν.

  8. Και μετά λένε ότι οι επιστήμονες στηρίζουν την κυβέρνηση. Αφού όποιος διαφωνεί διώκεται όπως δίωκαν τα ιερατεία όσους διαφωνούσαν μαζί τους στην αρχαιότητα και στο μεσαίωνα. Γιατί μη γελιόμαστε με συμπεριφορά «ιερατείου» έχουμε να κάνουμε και όχι με συμπεριφορά επιστημόνων.

  9. Ο/Η φυλάξου από την οργή ενός υπομονετικού ανθρώπου ... λέει:

    Περιμένουμε υπομονετικά να δούμε πότε ο Ιατρικός Σύλλογος θα στείλει στο πειθαρχικό όλους αυτούς τους “ειδικούς” που αποφασίζουν (του φασιστικού τύπου “απεφασίσαμεν και διατάσσομεν”) για την ελευθερία, την υγεία, την σωματική ακεραιότητα και την ζωή έντεκα εκατομμυρίων Ελλήνων …
    Εξαντλουμένης, όμως, της υπομονής του Λαού, ουδείς σώφρων άνθρωπος εγγυάται για την ασφάλεια αυτών που αποφασίζουν και διατάσσουν …

  10. Θυμήθηκαν την δημόσια υγεία οι απατεώνες!!! Κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν το ΕΣΥ αλλά κατά τα άλλα τους νοιάζει η δημόσια υγεία!!!!

  11. Ο Βόβολης ούτε οργάνωσε ούτε κάλεσε καμία συγκέντρωση, κόψτε αυτή την καραμέλα. Μόνοι μας κατεβήκαμε ως ελεύθεροι πολίτε

  12. Ο Πατούλης δεν είναι ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών… E ότι θέλουν κάνουν!

  13. Οι τσαρλατάνοι τώρα το παίζουν και δικαστές της ελεύθερης άποψης …τόσα χρόνια τις μαλακίες που πετάνε οι διάφοροι δεν συγκινήθηκαν παρά μόνο τώρα που τους έχουν ταγμένα …

  14. @@
    2 φορές ήδη έχουν προσπαθήσει να τον διώξουν και τις 2 φορές ήδη έχουν κολλήσει στον Αντωνιάδη που έχει δικηγόρο χωρίς να βγάλουν απόφαση.

    Καπνός είναι για τους σανοφάγους.
    Επίσης περισσότερη εμπιστοσύνη έχω τον Βόβολη να με εγχειρήσει στο πεζοδρόμιο, παρά να μου δώσει συνταγή για φάρμακο η Παγώνη ή ο Βασιλακόπουλος (και όλοι οι άλλοι).

Comments are closed.