Φαίδων Βόβολης: «Νόσησα με κορονοϊό και νοσηλεύτηκα για 9 ημέρες – Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές»

Κοινοποίηση:
Φαίδων Βόβολης

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, o γιατρός Φαίδων Βόβολης γνωστοποιεί πως νόησε με κορονοϊό και μάλιστα νοσηλεύτηκε στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Πρόκειται για τον γιατρό που κλήθηκε σε εξηγήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περασμένο καλοκαίρι ως ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη χώρα μας.

«Νόσησα και νοσηλεύτηκα στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Η νόσος Covid εμένα με πήρε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους. Όπως έχουμε ξαναπεί, τους περισσότερους τους πιάνει ήπια έως ασυμπτωματικά, κάποιους βαρύτερα και κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν. Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε τη νόσο Covid-19. Έχουμε τονίσει την ενταντιότητά μας σε υποχρεωτικότητες. Προσπάθησαν να κάνουν εμάς ως αντιεμβολιαστές. Δεν το κατάφεραν γιατί όσοι κατάλαβαν τι λέμε κατάλαβαν ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ αντιεμβολιαστές», λέει, μεταξύ άλλων, ο Φαίδων Βόβολης στο βίντεό του.

«Σε εμένα μετατράπηκε σε πνευμονία», εξηγεί στη συνέχεια. «Λέμε πάντα προσοχή. Η κάθε ίωση λέμε ότι δυνητικά μπορεί πάντα να σκοτώσει, όπως και η Covid. Δεν είμαι αυτός που έχει πει: ξέρετε είναι μια γριπούλα. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ από εμένα, είναι κάτι παραπάνω σίγουρα. Αυτό όμως δεν καταστρατηγρεί τις βασικές αρχές της ελευθερίας μας. Το ενάντια στην υποχρεωτικότητα».

Η νέα ανάρτηση: «ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ είμαστε αντιεμβολιαστές»

Σε νέα του ανάρτηση, ο Φαίδων Βόβολης καταφέρεται κατά ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν. «Νόσησα,το πέρασα λίγο βαρύτερα από τους πολλούς που ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΛΑΦΡΑ . Το οτι νόσησα ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Γ Ρ Α Μ Μ Μ Α απ ότι έλεγα ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ τα ενισχύει !», σημειώνει.

Σε άλλο σημείο γράφει: «Είπα πως εγώ δεν ανέφερα ΠΟΤΕ πως είναι μια απλή γριπούλα, αλλά κάτι παραπάνω. Ναι κι αν είναι κάτι παραπάνω κυρίως ως προς τις επιπλοκές τι σημαίνει; Θα πρέπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να εμβοliaσουμε έναν λαό;;;; Να εκβιάσουμε;; Απολύσουμε;; Φανατίσουμε και διχάσουμε;;».

«Κάποια sites εξ αυτών και προς τιμήν τους άρχισαν να καταλαβαίνουν και απέδωσαν στα καίμενα τους και αληθειες: πως ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ είμαστε αντιεμβοliaστές», σημειώνει επίσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εμ, πώς να είσαι αντιεμβολιαστής, αφού είσαι κώλος με βρακί -κρίνοντας από τις φωτογραφίες- με τον Πατούλη, μεγάλε επαναστάτη;

  2. Συγνώμη παιδιά, αλλά τα ίδια έλεγε και πριν νοσησει, όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, δεν άλλαξε κάτι. Τώρα το αν θα τον ψηφίσει κάποιος είναι άλλο πράγμα!!!

  3. Από την στιγμή π δεν εκανες μπόλι ως γιατρός για να προστατέψεις τον εαυτό σ και τους ασθενεις τότε είσαι αντιεμβολιαστης……πάλι καλά π δεν σε πήρε βαρια….καλά μυαλα

  4. Όσοι δεν μπορούν να διαβάσουν & να καταλάβουν το νόημα, μην βιάζονται να κατηγορήσουν…Ο ιατρός ούτε το μπόλι έκανε, ούτε είπε σε κάποιον να το κάνει υποχρεωτικά, όπως η Κυβέρνηση & ντίλερ ιατροί!
    Ενημερώνει απλά για την νοσηλεία του…δεν άλλαξε η στάση του…
    Τώρα αν κάποιοι, τον βλέπουν ως πολιτική απειλή, καλά κάνουν & φοβούνται! Αν ζητήσει την ψήφο του λαού, καλά θα κάνει, εδώ ψηφίζονται τόσοι ανίδεοι & εθνομηδενιστές…αυτός τουλάχιστον μίλησε ενάντια στην υποχρεωτικότητα & υπέρ της ελευθερίας του ανθρώπου να επιλέξει (από τους ελάχιστους & ιατρός)…

  5. τελικα Βοβολη στα ζορια λυγισες…αλλα ελεγες…….
    ε ρε Ηλια , γιαυτο σε γουσταρω…..εισαι βραχος

  6. ολοι πηδανε απο τη βαρκα και αυτος τωρα θυμηθηκε να καθησει?
    Δεν χρειαζεσαι φολι εσυ’ εισαι ηδη ζαλισμενος απο το χρημα που πηρες η τον εκβιασμο που σ εκαναν εις ανταλλαγμα μερικων θανατων παραπανω, αλλα να ξερεις οτι θα σου χρεωθουν οι θανατοι εστω και εαν ειναι προβατα αυτοι που θ σ ακουσουν και τρεξουν να μπολιαστουν.

  7. Πήρε το πιστοποιητικό ανοσιας και αφού για 6 μήνες δεν θα είναι υποχρεωμενος να κάνει το εμβολιο μπορεί να λεει οτι θελει

    1. ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Ή ΑΥΤΟΣ Ή Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΤΡΑ.

  8. Αυτός αυτοθαυμάζεται όταν γράφετε γι’ αυτόν… Αν έχει καλές προθέσεις και έχει να κάνει… καλώς
    Με λόγια… χτίζουμε ανώγια και κατώγια

  9. Θα μπει Βουλή και θα λέει “Κάντε το εμβόλιο” μετά αυτός; Χα χ

  10. 8 μηνες ειναι αρκετοι οταν σου επιβαλονται να μην δουλεψεις για να αλλαξεις αυτα που ελεγες Ευτυχως υπαρχουν ατομα που παρα τα οσα περασαν δεν αλαζουν γνωμες Αυτα για να ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε Μπρος στο συμφερον ολα τα ξεχναμε Και εμεις να μην ηρωποιουμε ατομα που δεν εχουν δοκιμαστει

  11. ΝΟΣΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ… ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑ

  12. καλά κι εσύ, πήγες σε δημόσιο νοσοκομείο μιας και σε έχουν στην μπούκα τόσο καιρό…..κανε τον σταυρό σοπυ που δεν σε έφαγαν λάχανο κι εσένα….επίσης πνευμονία δεν παθαίναμε και χειρότερα, κοτζαμ γιατρός δεν ήξερες τι θεραπεία να κάνεις για να μην πας στους δολοφόνους

Comments are closed.