Φαήλος Κρανιδιώτης στους “Ραδιομακελάρηδες”: “Οι πολιτικοί δεν νοιάζονται για την εγκληματικότητα. Ζουν στη γυάλα τους”

Κοινοποίηση:
kranidiotis

Τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς, Φαήλο Κρανιδιώτη φιλοξένησε η εκπομπή “Ράδιομακελάρηδες”, ο οποίος αναφέρθηκε στη εγκληματικότητα που έχει ανοδική τάση στη χώρα μας.

“Επικαλούνται τον νόμο Παρασκευόπουλου, αλλά η Νέα Δημοκρατία είναι κυβέρνηση δύο χρόνια, οπότε θα μπορούσε να αλλάξει κάποια πράγματα” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Υπάρχει το άνοιγμα της εστίασης, άρα οι συμμορίες πλέον φαγώνονται σαν τους λύκους για τις περιοχές που θα ελέγχουν. Επίσης, υπάρχει και ο εγκληματικός τουρισμός, Βούλγαροι, Ρουμάνοι, που μπαινοβγαίνουν στη χώρα μας γιατί δεν χρειάζονται βίζα.

Επίσης, και εγκληματίες από το Ισλάμ για τους οποίους έχει μηδενική αξία η ζωή του συνανθρώπου τους”.

Σε ερώτηση γιατί δεν κάνουν κάτι οι πολιτικοί, ο κ. Κρανιδιώτης είπε: “Δεν απασχολεί η εγκληματικότητα τους πολιτικούς, γιατί ζουν στις βιλάρες τους με την αστυνομία να κόβει βόλτες κάθε πέντε λεπτά έξω από τα σπίτια τους. Ζουν στη γυάλα τους. Αντί να επιδοτούμε τους Έλληνες για να γεννηθούν νέοι Έλληνες, δίνουμε χρήμα για τον ισλαμικό εποικισμό”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο κύριος να πάει να τα βρει με τον Ηλία και να αναλάβει ένα πόστο στο κόμμα του. Ότι άλλο είναι φθορά για τη δεξιά και λειτουργεί υπέρ των εθνομηδενιστών.

  2. Αυτος καλα τα λεει αλλά τιποτα δεν προκειτε να αλλαξει η να γινει προς το καλυτερο.

Comments are closed.