Φίλησε την 9χρονη κόρη του στο στόμα! Σάλος με την κίνηση πασίγνωστου πρώην ποδοσφαιριστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1
Εκείνο που ίσως σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η στάση όλων όσων δικαιολογούν τις παρακάτω εικόνες!

Ξέσπασε διαμάχη στα social media μετά το νέο φιλί του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην 9χρονη κόρη του Χάρπερ, στο στόμα. Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία, τα social media πήραν φωτιά.

Ο 45χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο διαμάχης στα social media. Μία κίνησή του στάθηκε ικανή να ανάψει φωτιά στο ίντερνετ. Ο πρώην άσσος των γηπέδων, και πατέρας τεσσάρων παιδιών, έχει μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με την κόρη του, και δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν τον έχουμε δει να τη φιλά στο στόμα.

Ωστόσο η Χάρπερ σήμερα είναι εννέα ετών, και για πολλούς θεωρείται αρκετά μεγάλη ώστε να δέχεται φιλιά στο στόμα από τον πατέρα της.

Αυτός είναι και ο λόγος που η φωτογραφία που δημοσίευσε η Victoria Βeckham στο instagram με μπαμπά και κόρη να φιλιούνται στο στόμα προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε και από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega, με την παρουσιάστρια αλλά και τον Άρη Καβατζίκη να θεωρούν…υπερβολική την αντίδραση του κόσμου!!!

Ο Ντέιβιντ ΜΠέκαμ είχε δημοσιεύσει παρόμοια φωτογραφία πριν δύο χρόνια, και είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών χρηστών των social media.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τι ανωμαλια ρε βλακες, ο πατερας μου και η μανα μου παντα μας φιλουσαν στο στομα, απω μιικρα παιδια μεχρι και τωρα και ειμαι 55 ετων. Δεν υπαρχει τιποτα σεξουαλικο στο να φιλας τα παιδια σου στα χειλη.
    Οι βλακες ειναι αυτοι που προσπαθουν να αναδειξουν το φιλι μεταξει γονιου και παιδιου ως ανωμαλια, η ειναι πανγκοσμιητες, η απλουστατα βοδια που ακολουθουν το ενα μετα το αλλο για σφαγη.

  2. Προς τι η απορία; Οι Βρετανοί, πρωτοπόροι της σεξουαλικής αποχαλίνωσης, μετά την προώθηση της νομοθεσίας περί τραβεστί ανηλίκων, η οποία υιοθετήθηκε από τις κυβερνήσεις της χώρας, τώρα, με την βοήθεια του καθεστωτικού ζεύγους Μπέκαμ, διαφημίζουν την ερωτότροπη γονεϊκή γαλουχία. Οι ασυνείδητοι θαυμαστές τους, όπως οι κουτσομπόληδες της εγχώριας τηλεόρασης, αντί να καταπιούν την γλώσσα τους με την οποία μας πιπίλιζαν τα αυτιά για τα βρακιά της ανορεξικής λεχρίτισσας και τις κυλότες του θηλυπρεπούς πιονιού της ΝΤΠ, θα μας τα πρήξουν, τάχα ενοχλημένοι από τις “αταξίες” του αλβιόνος καραγκιόζη.

  3. Όχι ρε παιδιά δεν είναι ανώμαλος,απλά πήρε νεοταξιτικα φράγκα για να κιμαδοποιησει τα μυαλά μας.

  4. Στο εξωτερικό ( δυτικές χωρες ) συνιθιζετε να φυλαν τα παιδια τους στα χιλη , μου φαινετε ακομα παραξενο και βλακοδες οταν το βλεπω αλλα τελος παντων.

  5. ελευθερία ανωμαλία χωρίς όρια, αυτά προωθούν!!!

Comments are closed.