Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΕ; Φάκελο με σφαίρα 45 χιλιοστών έστειλαν στον Κώστα Μπακογιάννη!

Κοινοποίηση:
μπακογιαννης

Συναγερμός το μεσημέρι της Πέμπτης στις Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου φακέλου που έλαβε ο Κώστας Μπακογιάννης στο δημαρχείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο φάκελος εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της αλληλογραφίας στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη και δεν έφερε αποστολέα.
Ο φάκελος αποσφραγίστηκε από υπάλληλο του δημαρχείου και στο περιείχε ένα απειλητικό μήνυμα για τον Κώστα Μπακογάννη και μια σφαίρα 45 χιλιοστών. Στο σημείο μετέβη ΤΕΕΜ ενώ τις έρευνες ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. γιατι ομως δεν την εστειλαν στον κουλη; προφανως ειδαν στην οικογενεια οτι ο ενας τελειωσε, και θα πρεπει να προωθηθει ο αλλος, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα αρη και δεν θα επιτρεψουμε, να τα τρωει καποιος αλλος.

  2. Η πουτάνα σου, που είναι σαν φίδι, θέλει να φάει για να πάρει την περιουσία. Τώρα που σας μισεί ο λαός είναι η ιδανική ευκαιρία.

  3. Άμα φοβάσαι για την πουστροζωή σου παραιτήσου. Εδώ πήγαν να φάνε τον Χίο. Στ’ αρχίδια μας για σένα.

  4. Ο/Η ξάδερφε Γρηγόρη, δεν ξαναβγαίνω δήμαρχος, κάνε κάτι λέει:

    μην ανησυχείς κωστάκη, το απόγευμα θα κάνω ένα διάλειμμα από το Predator για να ξεκουραστούν τ αυτιά μου από τα ακουστικά και θα σου ταχυδρομήσω μια σφαίρα να σε λυπηθούνε οι βλαμμένοι οι ελλαδιστανοί. Πόσα χιλιοστά τη θέλεις τη σφαίρα; Έχουμε πλήρη παρακαταθήκη εδώ στο υπόγειο του Μαξίμου

  5. υπαρχει ανθρωπος που ασχολειτε με αυτο το μ@λακα ? ουστ κηφινα

  6. Άντε ρα μαλακισμένο μαμάκια, άεργο κωλόπαιδο. Ευτυχώς που υπάρχει το μακελειό και μας ξεστραβώνει.

  7. Τι φοβάσαι; Όλα τα λαθροπιθήκια ειπναι φίλοι σου και θα σε προστατέψουν…. τώρα σε πιστέψαμε καθυστερημένε ηλίθιε οτι σου έστειλαν σφαίρα… μόνος σου την έστειλες ή έβαλες κάποιον δικό σου να το κάνει

  8. “”Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΕ;”” αυτος να ξυριστη δεν μπορει, κοβεται….. σφαιρα θα εστελνε στον εαυτο του??

  9. Οταν φαει τη σφαιρα στο δοξα πατρι θα το πιστεψω . Τα αλλα ειναι ανεκδοτα.

  10. Ρε τη κανει ο ανθρωπος για να διξει οτι υπαρχει…Λαθρογιαννη αντε παρε κανα μοιστρι και τσιμεντοσαι καμμια τρυπα εξω απο το σπιτι σου και στιν παλεια τουριστικη Αθηνα πουνε σαν βομβαρδισμενο τοπειο και ασε τις σαχλαμαρες ουτε για φτυσιμο δεν σε εχει ο κοσμος οχι να σου σταιλνει και σφαιρες πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου …η μαμα σουπε να το κανεις????????

  11. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΙΚΑ…………………………ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

  12. Σιγα το αχρηστο που θα του στειλουνε και σφαιρα….ψαχνει για παρασημα το μαλακισμενο

  13. Μα τί φοβάται??Αφού τα έχει κάνει πλακάκια με τους αριστερούς..!!

  14. ξεκινήσανε και τα κόλπα μεταξύ τους , οι αθώες περιστέρες ;

  15. Κ εγώ χάρηκα στην αρχή νόμιζα ότι βρέθηκε μεσα στο κρανίο του!!! Αμήν και πότε!!! Ψάχνουμε να βρούμε χώρα να μεταναστευσουμε με τους αλήτες!!!

Comments are closed.