Φάκελος μονοκλωνικά αντισώματα. ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ, ΦΡΕΝΤΥ ΤΡΑΓΚΑ, “ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΓΙΟΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. Τον παράτησε- κατ΄εντολήν- να σβήσει αβοήθητος στη ΜΕΘ, την ώρα που ο δημοσιογράφος ικέτευε για το γιατρικό. Η σχέση οργής Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Γιάννη, της Αλίκης, ωχριά μπροστά στο φοβερό παρασκήνιο

Κοινοποίηση:
exofillo17-12

teaser17-12

Tεύχος 2080, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Παρασκευής 16-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

maktv17-12

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…
 


THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.


Όταν τα τραγούδια περιγράφουν την οδύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. η κούλα έχει υποτάξει τον γιο του πνευματικά και ψυχικά. Δεν ξέρω αν του δίνουν ‘κάτι’ ή αν τον κρατάνε με τίποτα βίντεο με καβαλήματα ή αν του κάψανε το μυαλό σε τίποτα τελετες ‘μύησης’. Πάντως είναι εγκεφαλικά νεκρός να μην έχει απαιτήσει να χορηγηθούν στον πατέρα του μονοκλωνικά

    1. ….εκλιπων
      Μπράβο φίλε για το σκεπτικό σου.Το δικό μου κλείνει στη τελευταία πιθανότητα που γράφεις.
      Ο θείος ήταν ορθόδοξος της συναγωγης Εβραιος και δεν είχε καμμία σχέση με τις στοές.Μονο μια φορά που χρειάστηκε να κάνει κάποια δήθεν έρευνα χρησιμοποίησε την φυλετική του ταυτότητα.Ηξερε και μάλλον όλοι σχεδόν ξερουν ότι όποιος εντάσσεται σε αυτά τα υπόγεια σκοτεινά σχολεία απορρίπτει όλες τις συγγένειες ακόμα κι αυτές τις εξ αίματος και αναγνωρίζει μόνο τους αδελφούς που γνωρίζει και συναναστρέφεται στα σκοτεινά λαγούμια και κανέναν άλλον.
      Για αυτό το λόγο ο θείος Γιώργος είχε εκφράσει ανοιχτά το μαράζι του.Γι αυτό κατηγορούσε για τη μύηση του γιου του τον Νονο-Κουλη.

  2. Έχουν ξεφύγει από το στάδιο αλητεία… Είναι πλέον εγκληματίες….

  3. Ο γουρλομάτης ό Κορλεόνε αφανίζει τούς αντιπάλους του μέ διάφορα μέσα.Δύο μπράβοι του έριξαν δύο σφαίρες στόν δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.Ομως όλοι οί άγιοι τής χώρας μας τόν έσωσαν.Τόν Γιώργο Τράγκα επίσης δημοσιογράφος τόν δολοφόνησε διότι απαγόρευσε να τού δώσουν τά σωτήρια μονοκλωνικά.Οί γιατροί τού νοσοκομείου ή “Σωτηρία” είναι υπεύθυνοι διότι υπακούουν έναν αδίστακρο φονιά καί θά λογοθετήσουν ώς συνένοχοι γιά τόν φόνο τού Γιώργου Τράγκα.
    Γιάννης Λάκων

  4. Το ερώτημα μου είναι απλό.
    Ο Τράγκας ήταν πάμπλουτος δε χρειάζονταν να πάρει μονοκλωνικά από αυτά που υπήρχαν ήδη στην Ελλάδα.
    Μπορούσε να πληρώσει να του τα φέρουν απ’ έξω!
    Γιατί δεν το έκανε;;; Ή το ζήτησε και του το αρνήθηκαν;;
    Αυτό κανένας δεν έχει ακόμα το δικαίωμα να το κάνει.
    Τα λεφτά σου τα κάνεις ότι γουστάρεις (ακόμα).

  5. Τα μονοκλωνικά αντισώματα χορηγούνται σε ανθρώπους του συστήματος και πλούσιους παντού στη γη Βλέπεις Βρετανία ο κόσμος χαροπαλεύει σπίτι του με δύσπνοια και πυρετο αβοήθητοι Αν πάνε νοσοκομείο καμμία εξυπηρέτηση αν είσαι τυχαίος Κανενας από τους πλούσιους δεν πεθαίνει πια μόνο οι φουκαράδες στο κράτος του τρελο μεθύστακα Johnson της διαφθοράς και της σπατης

  6. Γερμανία με μισθό τριπλάσιο από ότι η Ελλάδα πρόστιμο για εμβολιασμο 50€ . Ελλάδα 100€.
    Αν εδώ ήταν 50 € ούτε το 4% δε θα πήγαινε να εμβολιαστεί..
    ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΡΕ .
    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ!!

  7. Εγώ προσωπικά λυπήθηκα πολύ με τον χαμό του Δημοσιογράφου Τράγκα που παρακολουθούσα συνεχώς τα τελευταία χρόνια διότι ερχόταν κόντρα με το σύστημα.Η ενημέρωση μου ήταν μέσα από την Εφημερίδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ από το Site φυσικά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και από τον Τράγκα.Το ερώτημα μου όμως είναι το εξής.Για ποιον λόγο πρέπει να παίρνουν μονοκλωνικά μόνο VIP άνθρωποι γνωστοί και ΟΧΙ όλος ο Ελληνικός λαός όταν και αν νοσήσει;Να του δίνανε του ανθρώπου δεν λέμε ΟΧΙ για όνομα του Θεού αν και ήταν απόλυτα σίγουρο σε όλη την Ελλάδα πως ο γουρλοματης θα τον τελείωνε.Στον απλό κόσμο γιατί να μην δίνουν ρωτάω.

    1. Eχεις απολυτο δικιο…
      Η νεα ταξη ομως δε θελει λυσεις ακομα γιατι δεν εχει υποταξει τους περισσοτερους ανθρωπους. Αυτος ειναι ο τελικος σκοπος.!

  8. Ποιο υπουργείο θα αναλάβει ο χουντοχοΐδης με την νέα φερόμενη ως κυβέρνηση;;

  9. Μόνο ο θεός μπορεί κ θα διορθώσει αυτή την κατάσταση.

  10. ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ Ο ΜΕ Δ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΩMEGA ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ///// .

  11. Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ,, ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ .

  12. υπάρχει σατιρικο βίντεο ραδιο αρβυλας (στα τοπ 10), με κανάκη να λέει στη σαμαρά να κάνει ότι της λένε αλλιως θα διαρευσει το πορνο βίντεο που κατεχουν για αυτην. Όχι μόνο γελούσαν με τακτικές porn revenge, αλλα έπλαθαν τους χαρακτηρες των τηλεθεατων (πολλα ανηλικα τους βλεπουν ) να γελάνε και οι ίδιοι με τέτοιες ανωμαλίες.

    1. Είναι τέρμα καραγκιόζηδες γενικώς από τη μία το παίζουν ηθικοί που είναι κατά σε κάθε μορφή βίας και από την άλλη ασκούν βία σε ανθρώπους έμμεσα μέσω της σάτιρας επειδή κάποιου μπορεί να του λείπουν τα δόντια ή να μην είναι όμορφη/ος ή να είπε μία χαζομάρα που αυτό είναι bullying, όσο για το ύφος τους … έχουν αγγίξει την τελειότητα ως άνθρωποι

  13. Να σηκωθούμε και να πολεμησουμε μπα ε? Α ρε Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Ανδρούτσε, Καραισκάκη και αλλα παλικάρια τι δακρυ θα χύνετε εκεί ψηλά που ειστε, για το πως καταντησαμε τη πατριδα που μας αφησατε!
    Κριμα, πολύ κρίμα.

  14. Πώς σας έπιασα εεεε;;; Μόλις το βγάλατε.
    Έχουμε ασυνείδητο συντονισμό.
    Κάθομαι και σκέφτομαι όλα αυτά που ετοιμάζουν για μας οι ΑΛΗΤ-αμπουρες. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να καθυστερήσουν να μη με βρούνε εν ζωή.
    Καλύτερα τόσα χρόνια που πιστεύαμε ότι όλα αυτά περί αποκαλύψεως του Ιωάννη θα αργήσουν ή όλες οι προβλέψεις περί παγκόσμιας χούντας ήταν συνωμοσιολογίες. Χαιρόμαστε πολύ να τρομάζουμε με τα θρίλερ του HOLLYWOOD που τα έγραφαν και τα σκηνοθετπυσαν μυημένοι σε στοές μασόνων σκηνοθέτες αγνοώντας ότι η μελλοντική πρεγματικοτητα που μας περίμενε θα ήταν απείρως ζοφεροτερη.
    Τώρα πλέον γνωρίζουμε ότι ο ψυχικός και σωματικός θάνατος μας απλά είναι θέμα χρόνου και δεν έχουμε να ελπίζουμε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κλείσουμε τα μάτια στο μέλλον και να αδράξουμε όποια λιγοστή ελευθερία μας απέμεινε από το παρόν.
    Όπως η τελευταία τζούρα από ένα δανεικό τσιγάρο ενός φυλακισμένου.

Comments are closed.