ΦΩΤΟ- ΣΟΚ. Καμόρα, ολιγαρχία και λερωμένα πηλίκια. «ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής. ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και της ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ, κυκλοφορεί κι οπλοφορεί, ο φρούραρχος του Μαξίμου και υπηρέτης των λεφτάδων, Ελευθέριος Χαρδαλιάς. Είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο Βατοπεδίου. Αυτα γιατί δεν τα βγάζετε, σπουδαίοι “ερευνητές” ; Και αυτά δεν τα ξέρετε- εκεί- στο υπουργείο των γαλάζιων;

Κοινοποίηση:
exofyllo2-2

alitheia-aima-banner

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo2-2

Στο ΦΥΛΛΟ TΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 2-2-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

im_teaser_2-2-2023

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο κόσμος το χει τούμπανο ότι το ελλαδιστάν είναι Τρίτη χώρα και οι νεοελληναράδες κρυφό καμάρι.
    Εκνευρίζονται κιόλας γιατί πονάνε οι αλήθειες.
    Καθόλου μην εκνευρίζεστε νεοελληναράδες εσείς την καταντήσατε την Ελλάδα έτσι ψηφίζοντας τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
    Τραβάτε τώρα στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι έχει προσφορές.

  2. Greek mafia αλβανική μαφία και οργανωμένο έγκλημα είναι το ένα και το αυτό με τη ΝΔ και Μητσοτάκηδες.
    Παίρνουν μεροκάματο χοντρό από τους μαφιόζους η ΝΔ και μετά σας πουλάνε πατριωτισμό και τάξη και ασφάλεια και Εξάρχεια.
    Σας δουλεύουν ψιλό γαζί γιατί είστε χαμηλής νοημοσύνης και τελείως ηλίθιοι.
    Να ξαναψηφίσετε ΝΔ και Μητσοτάκηδες να σας σώσουν.
    Οι Αφρικανοί που ζουν σε σπηλιές παίζει να είναι εξυπνότερη από εσάς νεοελληναράδες.
    Πραγματικά απορώ πως αντέχετε να σας βιάζουν το μυαλό και τις ζωές η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες και να μην αντιδράτε;
    Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις εκλογές για να βγάλω τα τελικά αποτελέσματα για το πόσο ηλίθιοι είστε νεοελληναράδες.

      1. Καθάρματα είναι αυτοί που ψηφίζουν σβάστικες και το Μητσοτάκη το γερμανόδουλο.

  3. Ψηφίζεις νουδούλα;Ψηφίζεις καμόρα.Μια εγκληματική οργάνωση είναι.Αφού τους πιστεύετε καλά κάνανε και σας μπολιάσαν,καλή ξαφνικίτιδα

  4. Το ελλαδιστάν σάπισε και βρωμάει σαν ψοφίμι και οι νεοελληναράδες ούτε που πήραν μυρωδιά.
    Για αυτό ψηφίζουν τη μαφία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για να λάβουν μέρος στο πλιάτσικο άλλοι το καταφέρνουν και άλλοι περιμένουν στη σειρά.
    Αυτά που συμμετέχουν στο ελλαδιστάν είναι αδιανόητα για τους πολίτες της Γερμανίας.
    Στο εξωτερικό οι νεοελληναράδες δεν έχουν πρόβλημα ή σαπίλα δεν τους ενοχλεί.

    1. Διόρθωση
      Αυτά που συμβαίνουν στο ελλαδιστάν
      Και
      Στο εσωτερικό οι νεοελληναράδες δεν έχουν πρόβλημα

    2. Στο ελλαδιστάν οι νεοελληναράδες δεν έχουν πρόβλημα ή σαπίλα δεν τους ενοχλεί.

  5. Οι νεοελληναράδες ψήφισαν τη συμμορία ΝΔ και Μητσοτάκηδες για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
    Παριστάνουν μετά υποκριτικά τους πατριώτες τρομάρα τους
    Κατάντησαν την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.
    Στη Γερμανία όλοι αυτοί σήμερα θα ήταν φυλακή.
    Στο ελλαδιστάν ισχύος οι νόμοι της μαφίας.
    Μπράβο νεοελληναράδες τιποτάδες σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.
    Στην Κολομβία των Βαλκανίων.

  6. Σοκαριστική Εκλογική Ήττα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από την Πρώτη Κυριακή. Αν δεν φύγει από την πρώτη Κυριακή η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στην Επόμενη τετραετία ο πληθυσμός της Ελλάδας από 10 εκατομ. θα πέσει στα 5 εκατομ. Γι’ αυτό, προσέξτε καλά, τι θα ρίξετε στην Κάλπη. Μετά, θα είναι πολύ αργά για Μετάνοια.

  7. Δεν υπάρχει σωτηρία παιδιά. Θεοδωρικάκος, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί, πάει και μηνύει τους αστυνομικούς. Η κλασική ατάκα :”θα πάρω τον Κούγια και θα σας γμσω….” Δικαιοσύνη. κοινωνία, υγεία,επιχειρηματικότητα στα χέρια αυτών που έχουν χρήματα και διασυνδέσεις. Ηθική κατάπτωση και πολιτική σαπίλα και διαπλοκή στο χειρότερο περιβάλλον που έχει γνωρίσει ο τόπος μας από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.

Comments are closed.