ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… Οι “πουράκλες” του Τσίπρα… Πού τα βρήκε;

Κοινοποίηση:
cigars-768x515

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τις “¨πουράκλες” του Τσίπρα. Ισχύουν; Και βέβαια ισχύουν!

Πριν από καιρό, ο Guardian τα είχε δώσει στον “αέρα”… Είχε δείξει η δημοσιογράφος που επισκέφθηκε το Μαξίμου, την ακριβή τους… θέση.

Να τι έγραφε: «Αν και έξω έχει 33 βαθμούς Κελσίου και ο ήλιος λάμπει μέσα στο γραφείο, τα φώτα είναι ανοιχτά. Το γραφείο με επένδυση από ξύλο, έχει την αίσθηση ενός κουκουλιού. Όταν μπαίνω μέσα, είναι μόνος, με τα χέρια στις τσέπες του, και μια περισυλλογή στο πρόσωπό του».

Μιλάμε λίγο, συνεχίζει η δημοσιογράφος του Guardian, καθώς εκείνος κινείται σε έναν καναπέ κάτω από έναν μεγάλο κίτρινο πίνακα. Ολόκληρη η αίθουσα, όπως λέει, έχει αλλάξει. Το γραφείο του – σχεδόν άδειο εκτός από μερικές σημειώσεις, μια στοίβα από τακτοποιημένα αρχεία και ένα κουτί με κουβανέζικα πούρα- ήταν αρχικά στο παράθυρο, και ήταν αδύνατο να αναπνεύσει κανείς φρέσκο αέρα. Ένα «πολύ βαρύ» έργο τέχνης – επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, του συντηρητικού προκατόχου του – κοσμούσε τον τοίχο. Ένα τραπέζι και μια σειρά από οβάλ καρέκλες ήταν εκεί που το γραφείο του είναι τώρα. «Ήταν τόσο καταθλιπτικό. Τα άλλαξα όλα», λέει ο πρωθυπουργός στον Guardian.

Δείτε την!

poura_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο ψευτομπολσεβικος θελει και πουρα .,.,..,

    κανενας κολλητος του τυπου μαδουρο θα του τα εστειλα με τα ΕΛΤΑ

Comments are closed.