ΦΩΤΙΑ η Φαίη Σκορδά: Η σέξι φωτογράφιση της παρουσιάστριας πάνω σε πολυτελές γιοτ!

Κοινοποίηση:
sk1

Η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, παραμένει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει τις διακοπές της, παρέα με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά και τα δύο παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Πρόσφατα, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε στην υπερσύγχρονη μαρίνα του Λαυρίου, από όπου μπορεί κανείς να εξερευνήσει τις εκπληκτικές Κυκλάδες και το υπέροχο Αιγαίο, η οποία αποτελεί επίσης ένα ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση.

Φορώντας υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μαγιό, η Φαίη πόζαρε στον φακό της Μαρίας Δελάκου με αέρα μοντέλου σε λήψεις που θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο διάσημα μοντέλα, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την απαράμιλλη ομορφιά της.

Το όλο styling της επιμελήθηκε η Ειρήνη Βάσσου, το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. Η deam team της Φαίης για ακόμα μια φορά έκανε την παρουσιάστρια να δείχνει πιο σέξι και λαμπερή από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

sk2 sk3 sk4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Βλαχαρα με χρυσες καρατακουνες πανω σε σκαφος!!Σαν σε Αλβανικο σηριαλ…

  2. Και να με πλήρωναν με την συγκεκριμένη δεν…

  3. Πολυ ωραία… τώρα μπορεί να ανεβάσει και την ταρίφα της βίζιτας στους πλούσιους βουλγαρογυφτους πελάτες της εκεί στα πολυτελή ξενοδοχεία των Βαλκανίων.

  4. Ακαταμάχητη ομορφιά…. Γυναίκα για άνδρες με φουσκωμένα πορτοφολια … λάτρης των θαλασσινών σπορ … Έχει κίνηση μπροστινή και πισινή τέλεια.
    Ρίχνει κάτω κάθε εικοσαριά

    Μοντέλο πραγματικό…. κορμί που το βλέπεις ευχάριστα και μπορεί να πάθεις ζημιά…

    Μπράβο αυτή η γυναίκα ξαναπαντρευεται εύκολα.

    1. Μεγα μπαζο η σκατιβλαχα…. Φαιη εσύ?

  5. Πόσο στυλάτη, πόσο ζουμερή, πόσο πυκνότητα γυναικείων μορίων σε αυτό το θεσπέσιο σώμα. Πόσα πολλά θα ήθελα να της κάνω…

  6. που ειναι ο Λιαγκας;;; τωρα εκανε τις πλαστικες μετα το διαζυγιο

  7. Την βλαχα κι`αν την ντυσεις το φιλμ σου χαλας…

  8. Προκαλεί με ρεσιτάλ χλιδής η βλαχογκόμενα. Στα χνάρια της Μενεγάκη και της Τατιάνας. Στα διαλείμματα της φωτογράφισης έμαθα πάντως ότι πείνασε και ζήτησε μυτζήθρα.

    1. Για σένα θα ζητήσει χαβιάρι γιατί εσύ μας ήρθες από τα Παρίσια και τα Λονδίνα και δεν είσαι βλάχος ούτε έχεις καταγωγή. Φύτρωσες!

  9. Ας είναι καλά το photoshop… Μπαζο είναι και μπαζο θα παραμείνει η γυφτισσα…

    1. Εμφανισιακά αυτή λες μπάζο; Εμφανισιακά αυτή αντικειμενικά είναι καλύτερη από πολλά μοντέλα. Μόνο μπάζο που δεν είναι αυτή ειδικά από σώμα . Πικρή η αλήθεια για σένα

  10. Πάλι καλά, που ποιός ξέρει με πόσες πλαστικές, διόρθωσε κάπως τη μυτόγκα και τη μάπα της και δεν τρομάζεις όταν τη βλέπεις!

    1. Όλη η Ελλάδα διόρθωσε την μυτόγκα γιατί στην Ελλάδα οι περισσότεροι μυτόγκες έχουν! Αυτές που την βρίζουν μπορεί να έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από αυτήν! Και όλοι οι άντρες έχουν κάνει πλαστική στην μυτόγκα τους εκτός αν όλοι ξαφνικά οι Έλληνες έχασαν την κληρονομιά της μυτόγκας που έχουν!

Comments are closed.