ΦΩΤΙΑ! Το ΤΟΥΜΠ@ΝΟ του Τζώρτζογλου ποζάρει τόπλες με θέα τη Σαντορίνη

Κοινοποίηση:
I-Sofia-Ma-mariola-1024x683-696x464

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου, ταξιδεύουν από νησί σε νησί και δείχνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ!

Οι δυο τους χαίρονται τους καλοκαιρινούς μήνες ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά, όπως δείχνουν οι αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

tzortzogloy μαριολ

Αυτή τη φορά, η Σοφία Μαριόλα θέλησε να κάνει μία πιο σέξι ανάρτηση και έτσι μοιράστηκε μια topless φωτογραφία, έχοντας ως θέα τη μαγευτική Σαντορίνη.

Το ξανθό μοντέλο ποζάρει φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και η φωτογραφία προκάλεσε σίγουρα αναστάτωση!

μαριολα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ???? ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Όταν το παρατήσει αφού του ξεζουμίσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς για χορτάσει νεανική ψ@λή τον βλέπω να κλαίει στην TV σαν τον Μικρούτσικο!!!

  3. oti ke nakanete paramenete kivdili & psoriarides ke kanis den ipologizi enan psoriari lao.

    1. σίγουρα, κανείς δεν υπολογίζει τη γαμημένη αλβανία… Κωλοαλβανοί βλέπεις, που φαντασιώνονται ότι είναι ιλλυριοί…

  4. αει μωρε πια με τους μου@οδουλους πλουσιους κολογερους που βρισκουν και καλα λεει τον ερωτα στην αγκαλια μιας μικρης που τους εχει για τα λεφτα και σε λιγο καιρο τους διωχνει με αηδια…ενας σωστος και λογικος αντρας στην ηλικια του τζψρτζογλου, θα διαλεγε μια γυναικα ομορφη αλλα κοντα στην ηλικια του … και δεν εχουν το θαρρος να πουν οτι τους τρεχουν τα σαλια αλλα μιλανε για ερωτες και ποσο ωραιος ειναι ο ερωτας!!!

    1. Ερωτευμενος ειναι φιλε μου αλλα ειναι η λεγομενη ΓΕΡΟΝΤΟΚΑΨΟΥΡΑ.Μου θυμιζει τον Μικρουτσικο,στην ιδια ηλικια ηταν νομιζω, με την Δημητρουλα.Μολις τον εδιωξε την ειδαμε την καταντια του.Μεσα στην μανιοκαταθλιψη

  5. Το εχει ροκανησει το πιπινι ο πορνογερος.Καλα κανει,στα 60 που βρισκεται τετοια μωρακια τα εχουν για μπουκαλες οξυγονου.ΑΞΙΟΣ

  6. Πρέπει να του κάρφωσε τρελά πισωκολλητα στο τζακουζι

  7. ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    1. Συνήθως τα σχόλια με φθόνο γίνονται από κάτι μπαζολες

    1. Παρτου με άλλα ζευγάρια και βίζιτες!

  8. Τώρα καλά τρώς κυρ Στράτο αλλά σε λίγο που θα είσαι πουρό δε σε βλέπω καλά.

  9. Δεν ήθελα να προσβάλλω με αφορμή ένα σχόλιο πριν από το δικό μου, απλά άλλο ο θαυμασμός και άλλο η διατύπωση κάποιων πραγμάτων και το ύφος… Ok

  10. “Μεγάλο” θέμα Καi για πεινασμένους και γενικώς… …

Comments are closed.