ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κοινοποίηση:
tempi_nerkoi_tragodia

Μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό άναψαν οι αποκαλύψεις κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών και τις αλλοιωμένες συνομιλίες του σταθμάρχη. Η κυβέρνηση μέσω διαρροών επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που καίνε, ενώ οι αντιπολιτευτικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ με σκοπό να καταδείξουν τις, όπως εκτιμούν, ευθύνες «συγκάλυψης» των ευθυνών που έχει το κυβερνών κόμμα για το πολύνεκρο δυστύχημα. Παράλληλα ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά θα στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας.

Υπενθυμίζεται ότι αποκαλύπτεται αλλοίωση συνομιλιών του σταθμάρχη, που «ξεριζώθηκαν» παράνομα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του ΟΣΕ, λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, μέσω της ανάλυσης των συγκεκριμένων τεσσάρων λέξεων του επίμαχου διαλόγου τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα»

Σε αυτό το πλαίσιο ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε νωρίτερα σε συγκρότηση αντιπολιτευτικού μετώπου από τα δημοκρατικά κόμματα για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας. Κάτι που για να επιτευχθεί χρειάζονται 50 βουλευτές, ενώ το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διαθέτει 32. Ωστόσο, η Νέα Αριστερά που διαθέτει 11 βουλευτές και το ΚΚΕ που έχει 21 γνωστοποίησαν ότι θα στηρίξουν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Χαρίτσης είχε αναφέρει «η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία». Αντίστοιχα το ΚΚΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως «φυσικά, εφόσον κατατεθεί πρόταση μομφής απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, το ΚΚΕ θα τη στηρίξει με το δικό του σκεπτικό, όπως κάνει πάντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα δυσπιστίας θα κατατεθεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε στον κόσμο μέσω βίντεο, καθώς, σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου, είναι εξοδούχος από το στρατόπεδο της Θήβας. «Είναι τόσο κρίσιμες πλέον οι στιγμές, που αποφάσισα να σας απευθυνθώ και δια ζώσης με βίντεο που θα ακολουθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με μήνυμά του στα social media ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την τραγωδία στα Τέμπη και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε καλοδεχούμενη την πρόταση δυσπιστίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Κανένας τύρανος δεν έφυγε με διαδηλώσεις. Μόνο με αίμα γίνεται κάθαρση.

  2. Ρε κακομοίρηδες όσοι ελπίζετε ότι θα “πέσει” ο αφορισμένος , ξέρετε ποσά κεφάλια έχει η Λερναία Ύδρα ;
    Μονον με φωτιά και τσεκούρι πέφτουν τα κεφάλια της όπως μας δίδαξε ο Ημίθεος Ηρακλής και μας βροντοφώναξε ο Εθναρχης Στρατηγός μας Θ.Κολοκοτρωνης .
    Όλα τα αλλά είναι για ηλίθιους ψηφοφόρους που τους νομιμοποιούν νομίζοντας ότι θα ελευθερωθούν με εκλογές !!!

  3. Μήπως ειναι καλύτερα να παραιτηθούν οι: ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΝΟΙΏΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ….ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΆΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .

  4. Αν ήθελαν να τον ρίξουν έπρεπε να το κάνουν με το νομοσχέδιο για τους ανώμαλους. Τώρα απλά θα τον βγάλουν πιο δυνατό και θα μας κουνάει το δάχτυλο ότι χαίρει της εμπιστοσύνης της Βουλής, άρα μια τρύπα στο νερό. Κινήσεις τέτοιες είναι για λαϊκή κατανάλωση και για να χουνε να λένε στα δελτία.

  5. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΠΕΡΙ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ? ΡΕΕΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ…..

  6. ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΥΠΕΡ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΜΠΑΖΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΛΠ ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΨΥΛΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙ -ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΜΕΡΑ 25 ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΔΕΚΑ)-ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΠΟΚΟΜΑΤΙΔΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΣΟΠΑ

  7. Στέφανε μάλλον τίποτα δεν θα γίνει…..απλως θα περάσει πάλι….με 155…και θα αλλάξει η ατζέντα…..κλπ…..Και καλά τώρα θα μαλώσουν λίγο στην βουλή…..για τα μάτια του κόσμου κλπ……Για να πέσει….η για να κάνουν οικουμενική όλοι μαζί…..θα πρέπει να γίνει κάτι χοντρό….η από τον Βλαδίμηρο…..πχ εμπάργκο σε ψωμί….αλεύρι……η να μας κόψουν τελείως το αέριο……η κάτι με τα οικονομικά …πχ…να χαθούν καταθέσεις κλπ….Φυσικά και το σενάριο με απώλεια νησιών….από τον Τούρκο….

  8. Κοι ο ίδιος ο διάολος να τους ρίξει, με μεγάλη μου χαρά θα τον στήριζα, γιατί ο καλούλης Θεούλης μάλλον είναι αδιάφορος. Και μη με κατηγορήσετε για άθεη, γιατί ο σπλαχνικός Θεούλης μέχρι τώρα έχει φέρει όλα τ’ανάποδα στον Πλανήτη. Και μην αντιδράσει κάποιος με το γνωστό, γιατί σαν πάνσοφος έπρεπε όλα να τα προνοήσει σοφά και και να ζούμε με πλέρια γαλήνη.

  9. Μετά ένα χρόνο γράφουν κάτι από τη αλήθεια στα Τέμπη. Σε λίγο χρόνο θα γράψουν κάτι και για την αλήθεια του covid….. Αυτοί δεν είναι Δημοσιογραφοι. Απλά γραμματείς…… Διαγράψτε τους λοιπόν, ακόμη και αν γυρίσουν πλευρά….

  10. Μαλ… τιποτε δε θα γινει,μην ελπιζετε αδικα.
    Εχουνε την πλειοψηφια στο μπουρδελο τους,αρα θα φαμε τη συμμορια στη μαπα για αλλα τρια χρονια,ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
    Προταση δυσπιστιας και παπαριες,ενω ξερουνε πολυ καλα οτι εχουνε την πλειοψηφια και θα αποριφθει.
    Οτι γουσταρουνε θα κανουνε,θα τους φαμε στη μαπα αλλα τρια χρονια,μεχρι τον ιουνιο του 27 και θα τα γαμ.. ολα μα ολα…
    Οι πανηλιθιοι νεοελληνες ναναι καλα…

  11. Μια μάντρα για τον Κυριάκο παρακαλώ. Για το έγκλημα στο Μάτι δεν άνοιξε ρουθούνι και θα γίνει τίποτα για ένα δυστύχημα;

    1. Αυτοκτονα γουρούνι πιάνεις τόπο καθίκι, χώρο σαπιε.

  12. Και εκλογές να γίνουν δε λέει τίποτα ξυπνάτε υπάρχουν τα προβατα του 41% … Μόνο αν υπάρχει πραγματική δικαιοσύνη θα μπουν φυλακή.. τουλάχιστον έχουν το φόβο της Ευρώπης για την οικονομική πλευρά.. και ο μεγαλύτερος μαφιόζος λόγω οικονομικών πιάστηκε όχι λόγω των φόνων

  13. Ο Αντώνης από την Καλαμάτα ετοιμάζεται να τους ρίξει….

  14. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΜΑΤΖΙΚ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΒΥΣΣΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΠΩς ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!!!!!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

  15. Ονειρα γλυκα κ.Μητσοτακη, φερεφωνο κ.Μαρινακη που εισαι και νεος ανθρωπος, κ.Καραμαν Αλι και σια! Το αιμα των αθωων παιδιων στα κεφαλια σας ετσι απλα! Οσο για τη προταση δυσπιστιας σιγουρα δεν θα περασει καθ οτι μιλαμε γα καρεκλοκενταυρο καθεστως και οχι για δημοκρατια!

  16. Προταση δυσπιστιας,απεναντι σε μια διεστραμμενη μαφια που,με 158 σιχαματα θα την απορριψει.Γιατι;Παλι δεκανικια;Πιαστε και στριμωξτε την δικαιοσυνη,ολοι σας και οσο μπορειτε,να ξεκινησει να κοβει κεφαλια.

  17. O μεγας σωτηρας Βελόπουλος δεν θα στηριξει την προταση δυσπιστιας?Αυτος εσκιζε τα ιμάτιά του μεχρι σημερα για το μπαζωμα των Τεμπών!

    1. Μιλάς για τον ΨΕΚΑ τον απατεώνα με τα ΤΕΛΟΠΟΝ και τον Τίμιο Σταυρό; Που είναι το δεκανίκι της δεξιάς;

      1. Για αυτον ακριβως λεω!Το λαγό του Μητσοτακη που πλασαρεται για εθνοσωτηρας,αλλα τωρα θα πεσουν οι μασκες!

  18. Εκτός του ότι είναι δολοφόνοι το ποιο κύριο σκοτωσαν τα παιδιά οι αλήτες είναι και κλέφτες..έβαλα 50 ευρώ στον λογαριασμό μου να πληρωσο το ρεύμα και με τα κατασχέθηκαν επειδή είχε χρέος στην εφορία..πάρτε τα λεφτά σας γιατί ανά πάσα στιγμή κυνδηνευετ ε

  19. Μέχρι και ο άδωνης κατέκρινε το βήμα!
    Αντε και τα παραπολιτικά!!
    Εκλογές πριν τις ευροεκλογές!!!

  20. Τελικά εγκέφαλος ο Ανδρουλάκης & τα πιόνια της Νέας Αριστεράς & του ΚΚΕ!
    Ευγενείς Ευεργέτες & Χορηγοί της ΝΔούλας, που αν την άφηναν στην ησυχία της, έως τις Ευρωεκλογές, θα αποσυντονίζονταν σαν ένα χαλασμένο ρολόϊ.
    Μπράβο βρε Πολιτικάντηδες της πλάκας, συσπειρώστε όλους τους άχρηστους γύρω από τον Μητσοτάκη.
    Το μεγάλο γέλιο, θα είναι η ψήφος εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη, από τον Κ. Αχ. Καραμανλή.
    Διότι εκεί θα καταλήξει το πράγμα, σε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη.

  21. Οι άγχωνες έχουν στηθεί βάτραχομουρη..κ σας περιμένουν να σας τις φορέσουμε για σένα κ την βρωμερη σου συμμορια

Comments are closed.