ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ αναγνώστης κατά του Μηταράκη και του σχεδίου του για τους λαθρομετανάστες

Κοινοποίηση:
Μηταράκη

“Ακουσαμε στο Κανάλι Βεργίνα,τον Κ.Μηταρακη να λέει πως δεν έχουμε η σχεδόν ελάχιστες ροές από Λαθρομετανάστες.Επειδη τυχαίνει το σπίτι μου να είναι 300 μέτρα από το ποτάμι, σας λέω ότι από αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα έχουνε περάσει πάνω από 230 άτομα. Κέντρο υποδοχής;;; για ποιον;;;; αυτοί που ήρθαν παράνομα στην χώρα ποτε θα φυγουνε;; Το λέω αυτό γιατί στην Πλατεία Βικτωρίας θα χρειαστούμε σε λίγο διαβατήριο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

αναγνώστης”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αφιέρωμα τού Ναπολέωντα Βοναπάρτη στόν βλάξ Μηταράκη.
    “Στήν πολιτική ή βλακεία δέν είναι μειονέκτημα”
    Γιάννης Λάκων

  2. Π.χ Ο μπούλης στο υπουργείο Μεταφορών και ο υφυπουργός του που εγκρίνουν την δρομολόγηση καινούργιων λεωφορείων στα βόρεια προάστια που έχουν έλλειψη καθαρού αέρα.

  3. Το όποιο ευαγές τέτοιου είδους οίκημα, αφού το αποψιλώσουμε από κάθε είδους ανέσεις, να “φιλοξενήσει” τους κατάδικους πολιτικούς. Υπάρχουν και τα νησιά βέβαια, με τις έτοιμες υποδομές.

  4. Ένας από τους πιο άχρηστους υπουργούς της κυβέρνησης.

    1. Ως προς την αχρηστεία πάντως, πολλοί από δαύτους έχουν ισχυρότατο ανταγωνισμό μεταξύ τους…

  5. Τραβα μωρή με τους Άραβες εσύ αλλά μακρυα από Ελλάδα δεν σου έδωσε κανένας Ελληνας την εντολή να τον αντικαταστήσεις με λαθρεους η προδοσία πιστεύω να ξέρεις πως τειμωρητε θα δούμε………..!

  6. Στα τέσσερα, ξεφτίλες νεοδημοκράτες, να στήνεστε στους πακιστανούς επιβήτορες σας.

  7. Παρε τα παιδακια σου…
    και τραβατε, μωρη γαμιολα…να μεινετε…μαζι με τους απλυτους…στο κεντρο υποδοχης…
    Ουστ…

  8. Ανάμειξη Ενετών και Μαυριτανών ο Μηταράκης! Αγαπάει λαθρό και ιδιαίτερα τους άραβες και μαύρους ισλαμιστές συγγενείς του, όπως το ίδιο και ο Κούλης!

Comments are closed.