«ΦΥΛΑΚΗ ή ΕΞΟΡΙΑ». Τελεσίγραφο από ΗΠΑ στη διεφθαρμένη φαμίλια των Μητσοτάκηδων. Το προφητικό δημοσίευμα του μεγαλύτερου ομογενειακού ΜΜΕ που δεν έκανε ποτέ λάθος μέχρι σήμερα. «Τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να πάρουν από αυτόν, άρα είναι πρόβλημα και πρέπει να πεταχτεί, ως άχρηστη, στυμμένη λεμονόκουπα, πριν βγουν στη φόρα ”ανώμαλες καταστάσεις”, που εμπλέκουν και τους Αμερικανούς»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser4-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 4-4-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τα πράγματα είναι λίαν σοβαρά για τη Χώρα,πολύ φοβάμαι.Η στάση του, όπως κάθεται και κοιτάζει, δείχνει άνθρωπο με Ναπολεόντειο χαρακτήρα(εξ’άλλου και ο Μ. Ναπολέων τρελός ήταν).Είναι μεγαλομανής και μαζί κομπλεξικός=επικίνδυνο μείγμα χαρακτήρα. Πολύ αισθάνομαι πως είναι και αυτιστικός, τουλάχιστον αυτό βγάζει προς τα έξω ανάλογα με τις κινήσεις του, όταν βρίσκεται με κόσμο.Αυτά που γράφω δεν είναι αυθαίρετα. Τα έχω κουβεντιάσει με ειδικούς ψυχολόγους και αναλυτές προσωπικότητας έμπειρους Θα έγραφα και για ένα άλλο στοιχείο,πολύ πιο σοβαρό, αλλά πολύ φοβάμαι τη λογοκρισία,(αν και έχει αναφερθεί και στα δικά μας Μ,Μ,Ε και στα ξένα.) Γι΄αυτό .

  2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ Κ ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ

  3. Το ξεχάσατε βλαμμένα ότι υποστηρίζατε συνεχώς τη ΝΔ επί ΣΥΡΙΖΑ ;;
    Επιλεκτική μνήμη χρυσόψαρου έχετε βλαμμένα.
    Ο σεβασμός σας μάρανε κι η αξιοπρέπεια.
    Μόνο για να χύνω στα άρθρα είστε όταν έχω καύλες.
    Αλλά τώρα τελευταία το αντίθετο μου συμβαίνει μόλις έρχομαι μου φεύγουν ηλίθιοι.
    Ρε βλαμμένα πιστεύετε ρε κακομοίρηδες ότι θα φύγει ο Δράκουλας;
    Τι μαλακές που είστε ρε καφροι!!
    Δε ξέρετε ρε καραγκιόζηδες ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται;;
    49% τα κατο θα πάρει ο Δράκουλας.
    Κι αν δε πάρει θα το μαγειρέψει και θα το πάρει.
    Στ αρχιδια της σας έχει γραμμένους η Εβραιοπολωνεζα η επίσημη πρωθυπουργός της Μπανανίας αποικίας των ΗΠΑ που λέγεται Γ-ΕΛ(Λ)ΑΣ.
    Τι νομίζετε ρε όρθια Αφρικανικά παπάρια ;
    Ότι ειναι ευαίσθητη ψυχή να σας αγαπησει για να την τσαλαπατησετε με τα βρωμοποδαρα σας;;
    Άντε Γμθτ μλκς .

  4. ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΧΙ ΕΞΟΡΙΑ

    ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Γ’ βαθμού Συγγένειας)

    ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΑΦΜ

    ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    Ο_Ο_Ο

  5. Ψοφα Χαζαροεβραιε ανθελληνα Μιζοτακη..ΨΟΦΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ!

  6. Φυλακή, ίδια με την τιμωρία που επιφύλαξε ο πουστάρχης για τους συνταγματάρχες.

  7. Κάντε μια δημοσκόπηση για το αν πρέπει να πάει φυλακή η εξορία / Έχω την εντύπωση ότι οσοι δεν είναι βολεμένα κομματόσκυλα θα ψηφίσουν κρε……λα. προς παραδειγματισμό.

  8. Ποιες είναι οι ανώμαλες καταστάσεις που εμπλέκονται οι Αμερικάνοι;
    Αυτό είναι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος. ΟΛΑ

    Όσο οι δημοσιογράφοι κρύβουν την πραγματικότητα, τόσο προς το διάολο και την εξαφάνιση πάμε.
    Όλα στο ΦΩΣ. ΟΛΑ.

  9. OYTE ΦΥΛAKH ,ΟΥΤΕ ΕΞΟΡΙΑ…..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ.
    ΓΔΑΡΣΙΜΟΟΟΟΟΟ.

Comments are closed.