ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΥΛΗ; ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ – “ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ”

Κοινοποίηση:
koulis emma

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την απόφαση της οικογένειας της 21χρονης Εμμανουέλας να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, μετά τον θάνατο της από τροχαίο στην Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια κτηνιατρικής παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη και σοβαρά χτυπημένη από έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος είναι σεσημασμένος και βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.

Βέβαια ο πρωθυπουργός δεν έκανε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό προκάλεσε την οργή των χρηστών.

Η ανάρτηση:

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Singular-Νοθεία. Προσοχή. Ετοιμάζουν να πειράξουν τα αποτελέσματα εκλογών.

  2. ΔΕΗ, ΒΕΝΖΙΝΗ, ΑΕΡΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΤΙΡΑΚΙ. ΜΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ Γ@ΜΙΕΣΕ ΜΙΤΣΟΤ@ΚΗ

  3. Π@@τανας γιε ”πρωθυπουργε”. Αυτο εχω να πω μονο. Αθλιο δειμοκρατικο, ψηφοθηρικο, λαθρολαγνο, προδοτικο κατακαθι. Γουδι παλιοπ@@στα..

  4. θα τα πουμε στις εκλογες τεμπελοσκυλο γις του χρυσου..ξωγαμο….μετα απο δεκα χρονια θα παω να ψηφισω για παρτυ σου…

  5. Η ντορα προκειμενου να προλαβει την βουλη πατησε εναν ατυχο κούριερ και δεν ζητησε και ποτε συγνώμη τι περιμενετε να ζητησει αυτο το μιασμα;

  6. Οταν σε μια χώρα μπαίνουν παράνομα και κυκλοφορούν ανενόχλητοι αλλοδαποί, σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν κλπ… ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

  7. Μη της λέτε τέτοια γιατί θα πάει με τον Γκουσγκουνη

  8. Με την ευκαιρία να αναφέρω τους χειρότερους πρωθυπουργούς που είχε ποτέ η Ελλάδα
    Κ. Μητσοτακης
    Κώστας Σημίτης
    Γιώργος Παπανδρέου
    Αντώνης Σαμαράς
    Αλέξης Τσίπρας
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    1. Μόνο ο Κωστάκης ο καραμανλής ήταν ηγετάρα!

  9. Ρε αληταρα, ρε κοπρόσκυλο που ζεις από τις σάρκες των Ελλήνων, εσύ και όλο το κωλοσοι σου, μιλάς ρε δολοφόνε, που σκοτώνεις κάθε μέρα Έλληνες από τότε που βγήκες πρωθυπουργός με όλους τους τρόπους, εμβόλια, εντατικες μεθ, κορονοιο, λαθρο, περικοπές συντάξεων, θα φας καλά στις εκλογές, θα τις θυμάσαι σε όλη την ζωή σου. Εσύ και το κωλοσογο θα πάρετε τον πουλο.

    1. ΝΔΟΥΛΗ σκύψε στα τέσσερα και μπαίνω.

  10. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  11. Αντί να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια που απέτυχαν ως κράτος δικαίου και άφησαν έναν καταδικασμένο για ναρκωτικά, δίχως δίπλωμα οδήγησης και δίχως χαρτιά παραμονής, να δολοφονήσει την κόρη τους ,τους λέει Ευχαριστώ για να να τους χρυσώσει το χάπι!!Αλλά μεταξύ μας και οι Έλληνες γονείς τέτοια θέλουν…!!!Έχουν αλλοτριωθεί τόσο πολύ, που δεν καταλαβαίνουν τί τους γίνεται!!!

  12. Μωρή π@ύστρα Κούλα αν έκανες καλά τη δουλειά σου δεν θα κυκλοφορούσαν όλοι αυτοί οι εγκληματίες που θερίζουν τις ζωές μας. Αυτός ο ξεκ@λιάρης ο Τάκης ο ανεκδιήγητος πολιτικάντης της δεκαετίας του 60 θέλει κρέμασμα στο Σύνταγμα, έχει αφήσει την κοινωνία ανυπεράσπιστη χωρίς αστυνόμευση και μας πουλάει φύκια, ουστ καθίκια κιαρατάδες.

  13. Γιατι μηπως αυτος την κανει την δηλωση…;; Τι το αναφαιρεται..;;

  14. Μόνο οι καθυστερημένοι ασχολούνται με κλινικα νεκρούς

Comments are closed.