ΦΡΙΚΗ: ΙΕΡΕΙΣ ΒΙΑΖΑΝ ΑΓΟΡΙ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ – “ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ – ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ”, ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ

Κοινοποίηση:
bea0128db9d745feab50b98538c9b8b5

 

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη φρίκη που βίωνε ένα αγόρι ΑμεΑ στο Ρέθυμνο ήρθαν στο φως κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησής του χθες, Τρίτη (6/12) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου. Ο 20χρονος Γιάννης -που αναμένεται να καταθέσει σήμερα, Τετάρτη- κακοποιήθηκε άγρια από τον ιερέα θείο του, καθώς και άλλα τέσσερα άτομα.

Αναλυτικότερα,  ο νεαρός Γιάννης φέρεται να βιαζόταν από τα 14 έως τα 19.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 20χρονος, ο οποίος έχει ελαφρά νοητική υστέρηση -κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν τον εμποδίζει να αντιληφθεί πλήρως τις «κακές πράξεις», όπως τις αποκαλεί ο ίδιος- είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν φίλο του πατέρα του, από τον ιερέα αδελφό του πατέρα του, από έναν ακόμη ιερέα και από τον αδελφό του τελευταίου που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας. Το μαρτύριο του νεαρού φέρεται να λάμβανε χώρα με τη συγκατάθεση του ίδιου του πατέρα, ο οποίος είναι και αυτός κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Τους εκλιπαρούσε κλαίγοντας να μην τον βιάσουν για μία ακόμη φορά – «Θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα»

Οι τέσσερις άνδρες του ασκούσαν σωματική και ψυχολογική βία, ενώ τον εξανάγκαζα να γίνεται έρμαιο στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Η φρίκη που πέρασε αποτυπώθηκε στις φράσεις που ο ίδιος ο Γιάννης ανέφερε στις καταθέσεις του και χθες ανέγνωσε ο εισαγγελέας: «Θα σε σταυρώσουμε σαν τον Χριστό και θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα», φέρονται να του έλεγαν, με σκοπό να τον τρομοκρατήσουν, όταν εκείνος κλαίγοντας τους εκλιπαρούσε να μην του κάνουν κακό και να μην τον βιάσουν για μία ακόμη φορά.
Οι κατηγορούμενοι και οι ομαδικοί βιασμοί
Κατηγορούμενος είναι ένας 68χρονος -σήμερα- συνταξιούχος, φίλος του πατέρα του Γιάννη, ο οποίος κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 20 φορές και για τον ομαδικό βιασμό του δύο φορές. Εκτός από τον 68χρονο, κατηγορούμενοι για τους δύο ομαδικούς βιασμούς του Γιάννη είναι ακόμη ο 72χρονος ιερέας και εκπαιδευτικός, που είναι θείος του Γιάννη, ένας ακόμη ιερέας 44 ετών, καθώς και ο 42χρονος αδελφός του ιερέα που είναι ΑμεΑ. Εξάλλου, ο 67χρονος πατέρας του Γιάννη κατηγορείται για συνέργεια στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του γιου του. Επισημαίνεται ότι όλοι τους αρνήθηκαν χθες τα όσα τους αποδίδονται, δηλώνοντας ότι είναι αθώοι.

Τα βασανιστήρια στον μικρό Γιάννη
Ο 20χρονος, που πλέον ζει σε ασφαλές περιβάλλον, από πολύ μικρός και έχοντας στερηθεί το χάδι και την αγκαλιά της μάνας, που τον εγκατέλειψε, δεχόταν -βάσει του κατηγορητηρίου- την άγρια και απάνθρωπη συμπεριφορά του πατέρα του. Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, τον χτυπούσε με τα χέρια του καθημερινά, τον υποχρέωνε να ζει σε ένα σπίτι χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό, χωρίς στρώμα, χωρίς κλινοσκεπάσματα, με ελάχιστα και κουρελιασμένα ρούχα δίπλα στα σκουπίδια, ενώ τις φορές που δεν τον κλείδωνε στο σπίτι, τον έδιωχνε και διανυκτέρευε στην ύπαιθρο.

Για την εκδίκαση της υπόθεσης το σύνολο των μαρτύρων ξεπερνά τους 40, ενώ το δικαστήριο διέκοψε χθες το μεσημέρι και συνεχίζει σήμερα με την κατάθεση του 20χρονου Γιάννη, παρά το γεγονός ότι ο συνήγορός του ζήτησε να εξαιρεθεί αυτής της επίπονης για τον ψυχικό του κόσμο διαδικασίας.

«Να αποδοθεί Δικαιοσύνη»
«Να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Όλοι αυτοί που του έχουν κάνει τις κακές αυτές πράξεις, όπως τις αποκαλεί με το δικό του μυαλό – εγώ θα έλεγα τις φρικτές και αποτρόπαιες – να καταδικαστούν όσο γίνεται πιο σκληρά», ζήτησε χθες ο συνήγορος για την υποστήριξη της κατηγορίας (πρώην πολιτικής αγωγής), Νίκος Ντουντουλάκης.

«Είναι αδιανόητη η κατηγορία για εκείνον. Όχι μόνο γιατί μιλάμε για τον ανιψιό του, μιλάμε για το ίδιο του το αίμα, αλλά για οποιοδήποτε παιδί το οποίο θα αντιμετώπιζε πρόβλημα θα έσκυβε, όπως και έσκυβε όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα του» δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισης του 72χρονου ιερέα κ. Βάσω Πανταζή.

Επισημαίνεται ότι από νωρίς χθες το πρωί υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου καθώς συλλογικότητες από Χανιά και Ρέθυμνο είχαν αναρτήσει πανό φωνάζοντας συνθήματα κατά των ιερέων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Υπήρξαν επίσης αποδοκιμασίες και σε βάρος των ρασοφόρων που βρέθηκαν στα Δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους κληρικούς, οι οποίες κορυφώθηκαν κατά την έξοδό τους από το Δικαστικό Μέγαρο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Να μπούνε φυλακή,αλλά.Τόσα χρόνια σε βιάζανε,τώρα ξύπνησες;Εδώ άλλοι για ένα άγριο βλέμμα,κάνουν καυγά,πού να τολμήσει να σε ακουμπήσει κιόλας.Και ακούς για άτομα που χρόνια βιάζονταν και τώρα τους ήρθε να κάνουν καταγγελία.Μέχρι τώρα,το σκεφτόσουν δηλαδή;Να κάνω ή να τον φάω άλλη μία φορά;

  2. Μονο με αυστηροτατες ποινες και επαναφορα της θανατικης ποινης θα εξαλειψουν αυτες οι ελεεινες πραξεις Μονο ο φοβος του θανατου θα σταματησει αυτα τα κτηνη ΘΑΝΑΤΟΣΘΑΝΑΤΟΣΘΑΝΑΤΟΣ

  3. Τελικα οι παπαδες ειναι αναρχικοι! Γ@@@τε γιατι χανομαστε!!

  4. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ

  5. Eστω και τα μισα να ειναι αληθεια, ειναι αρκετα για να επανελθει η θανατικη καταδικη. Αμεσα.. Χωρις δικαιωμα εφεσης.

  6. Δεν θα υπεισέλθω στο γεγονός που προξενεί οδύνη και απέχθεια αλλά να προτείνω την κατάργηση της Εκκλησίας της Κρήτης και την ένταξη της στην Ελλαδική.
    Ο νυν αρχιεπίσκοπος Ευγένιος και δεσποταί έχουν ή πρόκειται να λάβουν τουρκική υπηκοότητα ώστε να καταστούν υποψήφιοι για τον πατριχιαρκό θρόνο.

  7. Όχι κρεμάλα,όχι τόσο εύκολος θάνατος.ξεπετσιαγμα λίγο λίγο,αργά αργά,κ μπόλικο αλάτι κ λεμόνι στις πληγές.κ μετά αστούς να σαπίσουν μέσα στους πόνους.ελεεινα κτήνη,που κακοποιείται παιδικά κορμάκια κ ψυχές.

    1. Γιά τίς Μήδειες που κάνουν εκτρώσεις καί τούς χασάπηδες επί πληρωμή που τίς εκτελούν, έχεις τίποτα νά πής;;;

  8. ……φαινεται καθαρα πλεον οτι οι βιαστες ειναι απομειναρια – απογονοι του ΟΜΑΡ Ε’ της κρητης.

  9. Ωραία κοινωνία να φτιάξουμε τον κόσμο με ρίψη πυρηνικών έχει φτάσει η ανθρωπότητα στο σημείο 0

  10. Ήθελα να ξέρω ποιος μαλάκας είπε η ελλάδα είναι χώρα του πολιτισμού, η χωρα της βρωμιάς και της δυσφορίας, η χώρα των παιδεραστών και των πουστηδων, η ποιο σιχαμένη χώρα, στον πλανήτη

  11. Είναι τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, σήψη και παρακμή παντού. Μετά την οικονομική χρεωκοπία, κατάρρευση πνευματική ηθική και αξιακή.

  12. Ολο και βουλιαζουμε εχουμε φτασει στον πατο Ενας σεισμος η μια βομβα ισως δωσει την λυσει σε αυτο το αισχρο κρατος που ζουμε

  13. Εάν υποστούμε τέτοιο μαρτυρικόν θάνατο εκ του εμβολιασμού δηλαδή τότε θα είναι το καλύτερο εισιτήριο για τον παράδεισο.

  14. Απο τα γενια κρεμασμα κ βουρδουλιες στην πλατη μεχρι να βγει η ψυχη τους….

  15. Σε μια στα είπε…ρε Ουγκ…”Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!! αλλά που εσύ….ρε Ουγκανε!!!

  16. Κοπροσκυλα που υπηρετειτε δηθεν την εκκλησια και τον χροστο και δινετε και αφεση αμαρτιων.
    Μονο το παλουκωμα σας αξιζει η να σας κοβουν κομματια κομματια τερατα…

  17. Η τελευταία μας ελπίδα είναι ο Κασιδιάρης.Σκεψου Έλληνα πως με μια λάθος ψήφο της στιγμής θα έχεις τους απατεώνες αυτούς για 4 ολόκληρα έτη στο κεφάλι σου.Αυτο είναι κύκλωμα παιδεραστών με ιερείς με πολιτικούς με δημοσιογράφους των σάπιων ΜΜΕ με δικηγόρους και πολλά άλλα.

    1. Ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΥΠΟΥ “ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” Ε; ΖΗΤΩ Ο ΜΙΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ.

  18. Μιλάμε για πολιτισμό έτσι, “καθαρό dna “, “περιούσιο έθνος” σού λέει κ πάει λέγοντας.Ποιος ξέρει κ πόσα άλλα γίνονται κ δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα…Ο βόθρος ποιο καθαρός είναι.

    1. Όσο κακοί είμαστε εμείς, είστε αρκετές φορές χειρότεροι. Δες τα στατιστικά. Να μας τη λένε τίποτα Νορβηγοί να πω ντάξει, αλβανοί; λολ

  19. Ο/Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ» ΕΚΔΟΣΗ 2007 λέει:

    ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Οἱ σκοτεινοί ἡγέτες τῆς Νέας Ἐποχῆς δέν σταματοῦν νὰ συνωμοτοῦν κατά τῆς ἀνθρωπότητος μέ ὅλα τά σύγ- χρονα μέσα, πού ἀφθόνως διαθέτουν. Ἔτσι προσφάτως ἀνεκάλυψαν ἕνα εἰδικό ἐμβόλιον τό ὁποῖον περιέχει χιλιάδες νανορομπότ (biofleshrobot), ἀόρατα ἀπό γυμνό μάτι ἀφοῦ εἶναι μικρότερα ἀπό τά βακτηρίδια! Ὅταν εἰσαχθεῖ εἰς τόν ὀργανισμόν τό ἐμβόλιον αὐτό τότε οἱ νανοτρανζίστορ ἐγκέφαλοι ἐνεργοποιοῦνται διά εἰδικῶν κυμάτων, πού ἐκπέμπονται ἀπό γιγαντιαίες κεραίες, εὑρισκόμενες σέ εἰδικῶς κατασκευασθέντα τεράστια στάδια. Ἤδη ὑπάρχουν 40 τέτοια στάδια εἰς ὅλον τόν κόσμον. Τό ἀποτέλεσμα τῆς ἐνεργοποιήσεως θά εἶναι ὁ ξαφνικός θάνατος λόγῳ καρδιακοῦ ἐπεισοδίου τοῦ ἐμβολιασθέντος ἀτόμου! Ὑπάρχει ἀκόμη ἡ δυνατότης, νά προκαλέση ἀντί θανάτου τήν ψυχολογικήν ἀλλαγήν τοῦ ἀτόμου, κατά τήν βούληση τοῦ χειριστοῦ τῶν εἰδικῶν αὐτῶν κυμάτων EIF, πού θά ἐκπέμπωνται ἀπό τά ἐν λόγῳ στάδια. Τά ἀνωτέρω τά ἔχει ἐκφράσει ἤδη ἀπό τό 1974 διευθυντής τῆς Νευροψυχιατρικῆς τοῦ Πανεπιστημίου Yale τῶν Ἡνωμένων Πολιτειῶν Dr. Zose Delgado ὅταν ἔγραφε: «Πρέπει νά ἐλέγχωμε τόν ἐγκέφα- λον ἠλεκτρονικῶς. Κάποτε στρατοί καί στρατηγοί θά ἐλέγχωνται διά ἠλεκτρονικοῦ ἐρεθισμοῦ τοῦ ἐγκεφά- λου… ὁ ἄνθρωπος δέν ἔχει τό δικαίωμα νά ἀναπτύσσει«Η
    τόν νοῦν του κατά βούλησιν». Πρακτικά Κογκρέσσο, No 26, vol 118, Φεβρ. 24 τοῦ 1974.
    Εἶναι στο πρόγραμμα, ἐξ ἄλλου τῆς Νέας Ἐποχῆς νά ἐλαττώση τόν παγκόσμιον πληθυσμόν, ὥστε νά μείνουν μόνον 500 ἑκατομμύρια ἄνθρωποι. Αὐτό τό ἔχουν δηλώ- σει ἐπανειλημμένως ὁ Ted-Teruet, ἰδιοκτήτης τοῦ CNN, καθώς καί ὁ πρῖγκιψ Φίλιππος τῆς ᾿Αγγλίας. Αμφότεροι ἐπιθυμοῦν νά ἐλαττωθῆ ὁ πληθυσμός τῆς γῆς κατά τοὐλάχιστον 80%, δηλαδή νά χαθοῦν 5 δισεκατομμύρια ἄνθρωποι! (Βλ. Alex Zones, Desceut iuto Tyrauny, pp. 164, 167, USA 2002 καί περιοδκόν: Rower of Prophesy, The World Cup Couspiracy, May 2002).

    Ἀσφαλῶς δημιουργεῖται κατόπιν τῶν ἀνωτέρω τό ἐρώτημα. Πῶς θά πείσουν τόσο κόσμον, ὥστε νά δεχθῆ τό ἐμβόλιον; ῾Απλούστατα διαδίδοντας ὅτι ἔρχονται παγκόσμιοι θανατηφόροι ἐπιδημίαι (ὅπως π.χ. τοῦ ἰοῦ τῶν ὀρνίθων) καί θά πρέπει νά ἀντιμετωπισθοῦν διά τοῦ ἐμβολιασμοῦ. Γι’ αὐτό θά ὁ κάθε πολίτης νά γίνη προστάτης τοῦ ἑαυτοῦ του, μή πιστεύων ἀκρίτως κάθε πληροφορία τῶν media, διότι αὐτοί, πού τά διευθύνουν, αὐτοί ἐπιθυμοῦν σέ παγκόσμιον κλίμακα καί τήν ἐξόντωση του
    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!
    Το θυμάστε;;
    Κάποτε το είχατε ανεβάσει εσείς.

    1. Μπορείς σε δύο γραμμές να πεις τα βασικά; Δεν ασχολούμαστε με μυθιστορηματα

      1. Σε μια στα είπε…ρε Ουγκ…”Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!! αλλά που εσύ….ρε Ουγκανε!!!

Comments are closed.