«ΦΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΚΟΚΑΪΝΗΣ». Όλα όσα γράφαμε πέρσι το καλοκαίρι, επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο. Τώρα οι μπατσοδημοσιογράφοι , ας βγάλουν τον σκασμό. Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας Καρολάιν, απόστρατος αξιωματικός των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έκανε δουλειές για τη Μαφία και στραγγάλισε την κόρη μου» . Τα φορτία ναρκωτικών της Μυκόνου, ο δολοφονημένος αρχηγός της Ελληνικής Κόζα Νόστρα, Σπύρος Παπαχρήστος και η περίεργη αυτοκτονία του συνεργάτη του. Και που είστε; Ψευτοεκδότες; Την πηγή να γράψετε, αλητάμπουρες της λίστας Πέτσα

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_05-01-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo5-1

Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ  5-1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ναι λες και δεν ξεραμε οτι κουβαλαει κοκαινη και πιος ειναι αρχηγος ενας νονος με πολλα βαπτιστιρια , ,

  2. Αφού τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με τον παιδεραστή γιατί ξαναγύρισε; Για τα λεφτά; Ή την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν αυτήν και τα παιδιά της και από φόβο ξαναγύρισε για να μην έχει το τέλος του Μπακογιάννη;

  3. Ε, βέβαια θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα για την ηθική τους. Τους ανήθικους δεν τους θέλει ο Κύριος. Δεν θα μας πάρουν αυτοί στο λαιμό τους με τις πορνείες τους. Ας κάνουν ό,τι γουστάρουν στη βρωμοζωή τους, όχι όμως και να θέλουν δημόσια αξιώματα ενώ θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

  4. Εγω,θελω να επισημανω την πατσαβουρα της Lifo,του Τσαγκαρουσιανου..
    Κατ’αρχην,ειστε ολοι ενοχοι! Μπορουσε ο Χιος που πουλαει τρελλα,να εχει μια σελιδα εβδομαδιαιως 2 φορες,και να αναφερει τα κακως κειμενα του Τυπου. Δεν το κανετε.
    Παμε στην πατσαβουρα της Lifo: Καποιος Δ.Λαμπρακης αναφερει σε αρθρο του με τιτλο: “Υαινες,αγριοπαπιες και αλλα ζωα που αψηφουν τα στερεοτυπα του φυλου”,τα εξης-μεταξυ αλλων- στην παραγραφο: Υαινες με επισημανση!!! Μιλαμε για μεγαλο πουστη.
    ” Τα θηλυκα εχουν ακομη και πεος με ορχεις ικανο για στυση”. Κι απο κατω,αφου εχει περασει το μηνυμα που θελει… βαζει μισες εξηγησεις χωρις να προσθεσει οτι αυτο οφειλεται σε προστασια της Φυσης, οτι δεν προκειται για ορχεις αλλα για τα χειλη της γεννητικης περιοχης που ειναι γεματα λιπος,και αυτο το ψευδοπεος( που ειναι η κλειτοριδα) φθειρεται οριστικα οταν γεννηθει το πρωτο κουταβι!!
    Ποιος αφελης πιτσιρικος θα κατσει να ψαξει την διεθνη βιβλιογραφια για να δει τα τερατωδη ψευδη? Κανεις… Εγω,μπηκα στον κοπο γιατι καταλαβα.. αλλα ειμαι 60!
    * Αυτον κ τον Τσαγκαρουσιανο αλλα κ τους ντοπιους χρηματοδοτες της Lifo, αν υποτεθει οτι τους βουτηξει το Καθεστως κ τους τραβηξει ενα γερο βρωμοξυλο αφαιρωντας τους την Ιθαγενεια κ την αδεια ασκησης της δημοσιογραφιας, θα βρεθει μια εκ νεου ηλιθια Μεταπολιτευση να τους χαρακτηρισει Αντιστασιακους κ να τους αποζημιωσει με καμποσα χιλιαρικα απο τον δημοσιο κορβανα..
    Αυτη η Χωρα,θελει σφαλιαρες για να πηγαινει ισια! Εγω,το φυλαξα στο Αρχειο μου για να βλεπω τι σημαινει βρωμικο κ ανθελληνικο κρατος.
    Καλη Χρονια,με φωτιση..

  5. Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΝΔ γιατί είναι επαγγελματίες κλέφτες ενώ οι Συριζαιοι θα με σκοτώσουν

  6. Όταν είσαστε στο παραβάν, γίδια, σκεφτείτε καλά τι θα ψηφίσετε .

  7. Βουλευτης ο αντιγραφεας! Αυτα μονο στην μπανανια που λεγεται Ελλας.

  8. Έπρεπε να μιλήσει στους γονείς της και να τον παρατήσει, να πάρει το παιδί της και με τους γονείς της να φύγουν στις Φιλιππίνες οικογενειακώς. Και από τις Φιλιππίνες να τον καταγγείλει στην αστυνομία, να τον καταστρέψει.

Comments are closed.