ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Θεσσαλονίκη! Προσπάθησε να κάνει διάρρηξη και τον έκαναν “μαύρο” στο ξύλο(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ekavekso_censored

Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αλλοδαπός επιχείρησε να κάνει διάρρηξη. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους οι οποίοι του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Thestival πολίτες του επιτέθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον δράστη, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος κάτω στην οδό Αλ. Σβώλου.

Στην συνέχεια ο ίδιος ξέφυγε, ωστόσο προσήχθη από άνδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Επί τόπου έσπευσε πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον αλλοδαπό.

Δείτε φωτογραφίες του Thestival:

thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πείτε πως είμαι ο μεγαλύτερος ρατσιστής, ο μεγαλύτερος φασίστας… αλλά σε μια περίπτωση σαν αυτή αλλά και σε άλλες διαφωνώ να αφαιρέσεις τη ζωή οποιουδήποτε καθάρματος. Η ζωή του είναι κάτι διαφορετικό απ τις οποιεσδήποτε πράξεις που έκανε. Μόνο σε περίπτωση εισβολής και πολέμου αφαιρείς ζωή. Συμφωνώ να τον σαπίσεις στο ξύλο να τον κάνεις μάυρο και να του σπάσεις χέρια πόδια να του αφαιρέσεις τη γλώσσα να μη μπορεί να μιλήσει κλπ κλπ σε σημείο που θα χρειαστεί 1 χρόνο να αναρρώσει και να μείνει μισο-σακάτης , συμφωνώ να του αφήσεις κουσούρι για να θυμάται τη μαλ@κία που έκανε… αλλά όχι να του αφαιρέσεις τη ζωή, μισέροσέτον κι άστον να καταντήσει έτσι σημαδεμένος να νιώθει καθημερινά το αίσθημα του λάθους που έκανε στην υπόλοιπη ζωή του. Αυτή είναι η γνώμη μου κ δε προσπαθώ να πείσω κανένα, ας διαφωνεί το 99%

  2. Ρε παιδιά…..ρε καρντάσια….
    Μισό καλό κάνατε!!!!
    Γιατί δεν κάνετε αυτά που προστάζουν τα ελληνικά ήθη?
    Κάνατε το καλό!!!! Μπράβο!!! Χίλια μπράβο!!!
    Ρίξτε το στο γιαλό!!!! Δίπλα σας είναι!!!!

  3. γαμιολια γαμω τα σπιτια σας αληταρια κουλη και τσιπρα καταστρεψατε την χωρα

Comments are closed.