ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στον Πύργο – Γιαγιά «κομάντο» πυροβόλησε και τραυμάτισε τον ληστή της!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή3

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα,  για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

pelop.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Παραβίαση Ασύλου σημαίνει θάνατος. Έπρεπε μόλις μπήκε να τον καθαρίσει ώστε να μην προλάβει να την χτυπήσει μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ζητούμε αλλαγή νομικού οπλοστασίου όπως στην Αμερική και άδειες οπλοφορίας για τους Έλληνες κατόπιν εξετάσεων. Απαγόρευση αδειών σε αλλοδαπούς και άμεση αποτροπή μελλοντικού Ισλαμικού κινδύνου.

  2. κατα την προεδρο επρεπε να του κατσει .. λυπαμε και ντεπωμαι που ειμαι ελληνας και οχι αμερικανος

  3. Μπράβο σου γιαγιά. Μόνο έτσι θα σταματήσει το κακό χίλια μπράβο σου

  4. ….ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΡΕ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΙΧΝΟΥΝ!!!…ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!…..LOL!!!

  5. Η Δικογραφία για την ηλικιωμένη είναι ΝΤΡΟΠΉ. Δηλαδή έκανε έγκλημα που αμύνθηκε; Ακόμα και να τον σκότωνε θα μπορούσε. Μέσα στο σπίτι της μπήκε να τη ληστέψει, της επιτέθηκε και απο πάνω δικογραφία γιατί αμύνθηκε.

  6. Δεν μπορεί να πάει στον εισαγγελέα για πυροβολισμό. Αεροβόλο όπλο είχε. Δεν περιέχει πυρ, αέρα έχει.

  7. Γιαγιά τήν άλλη φορά όχι μέ αεροβόλο αλλά μέ καλάσνικοφ κατευθείαν στή μούρη.
    Γιάννης Λάκων

  8. Α ρε γιαγιά…..με φλομπερακι;;;
    Δεν είχες τίποτα καλύτερο;;;
    Να ξέρεις οτι θα σου ξανάρθει 100%, ειδικά εάν είναι Ρομά.

  9. Εύγε στην ηλικιωμένη. Σε παρόμοιο περιστατικό στη Μ. Βρετανία γυναίκα και κόρη έσπασαν κυριολεκτικά στο ξύλο ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι τους και η δικαστής τους έδωσε συγχαρητήρια.

  10. Η δικογραφία για την ηλικιωμένη είναι παράνομη κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω αυτών του δημιουργού Θεού.
    Ο Κύριος μας έδωσε δύο βασικές εξουσίες δεν μας έκανε ανδρείκελα ρομπότ μας έκανε ελεύθερους με κριτική σκέψη και ελεύθερες επιλογές.
    Μας έδωσε δικαίωμα στην αυτοάμυνα όχι στην επίθεση
    Και δικαίωμα στην οπλοφορία στο τελευταίο δείπνο είπε να αγοράσετε σπάθα και αν δεν έχετε πουλήσετε το επανωφορει σας και πάρτε μια

    1. επρεπε δηλαδη φιλτατε να του πει κλεψε δεν πειραζει ?

Comments are closed.