ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕ ΣΙΡΙΤΙ ΤΟΥ ISIS ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ – ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜ@ΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
Apokalipsi

Μεγαλύτεροι τρομοκράτες από τους Αμερικάνους δεν υπάρχουν τελικά, σύμφωνα τουλάχιστον με το  δανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο DRTV που δημοσίευσε πλάνα ενός Ουκρανού στρατιώτη με τη στρατιωτική του στολή. Φορούσε κάτι που φαινόταν να είναι ένα μπάλωμα του λογότυπου της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Κατά τη διάρκεια ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ που κάλυπτε τις ενημερώσεις για την Ουκρανία, ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ συνέλαβε σε βίντεο δύο Ουκρανούς στρατιωτικούς να φορούν τις στρατιωτικές τους στολές, ένας εκ των οποίων φορούσε το σιριτι.

 

Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας ανέφερε στις (SVR) ότι η αμερικανική άμυνα στρατολογεί μαχητές για να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος και σε χώρες της ΚΑΚ (όπως το Καζακστάν, η Λευκορωσία και το Ουζμπεκιστάν).

“Σύμφωνα με αξιόπιστα στοιχεία που έλαβε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, ο στρατός των ΗΠΑ στρατολογεί ενεργά μαχητές από τζιχαντιστικές ομάδες που συνδέονται με το Daesh* και την Al-Qaeda* για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία και τις χώρες της ΚΑΚ. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή για την προσέλκυση ανθρώπων από τον ρωσικό Βόρειο Καύκασο και την Κεντρική Ασία στη συνεργασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του SVR.

Η υπηρεσία πληροφοριών είπε επίσης ότι 60 μαχητές επιβιβάστηκαν από τις ΗΠΑ αφού έλαβαν εκπαίδευση στην κατοχική βάση Al-Tanf στη Συρία, με σκοπό να σταλούν σε χώρες της ΚΑΚ – με στόχο κορυφαίους διπλωμάτες και αξιωματούχους ασφαλείας.

“Οι στρατηγοί της Ουάσιγκτον θεωρούν αποδεκτή τη χρήση τρομοκρατών απευθείας για τους βρώμικους σκοπούς τους. Τέτοιες ενέργειες τοποθετούν την Ουάσιγκτον στο ίδιο επίπεδο με μεγάλες διεθνείς τρομοκρατικές ομάδες”, καταλήγει η δήλωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. 41% Ανωμαλοι με στρατο Αλβανικο που γραφει στα Ελληνικα.

    ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ

  2. Ο πούτιν στρατολογεί ισλάμια τσετσενόγυφτους τζιχάντηδες.

  3. ΤΟ ΤΡΟΜΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ!!!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ????? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ??? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ???? ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!! ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ!!!! ΘΑΝΑΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ!!!!! ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!

  4. ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΑΜΕΡΗΚΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΟΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΒΡΑΙΛΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΠΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΟΙΞΗ

    1. οχι μονο στην σουδα αλλα κααι στο ελληνικο κολοχανειο του βολεματος

  5. ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

Comments are closed.