ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Πίσω στην χώρα τους 134 Ιρακινοί αλλά με γεμάτες τσέπες από την φτωχοποιημένη Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Εκατόν τριάντα τέσσερις Ιρακινοί επέστρεψαν εθελοντικά στην πατρίδα τους με πτήση τσάρτερ την Πέμπτη (6/8) από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»


στο πλαίσιο του προγράμματος υποβοηθούμενων εθελούσιων επιστροφών, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Από αυτούς οι 40 είχαν ενταχθεί στο ενισχυμένο πρόγραμμα εθελούσιων επιστροφών που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο από την Επίτροπο, Ίλβα Γιόχανσον. Με την αναχώρησή τους σηματοδοτείται η έναρξη του προγράμματος αυτού που θα αφορά σε 5.000 αιτούντες άσυλο από τα νησιά, οι οποίοι είχαν έρθει στη χώρα πριν από την 1η Ιανουαρίου 2020 και επιθυμούν να επιστρέψουν λαμβάνοντας ενισχυμένο οικονομικό βοήθημα ύψους 2.000 ευρώ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΧΑΛΙΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ !!!!ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  2. μόλις τελειώσουν τα 2 χιλιάρικα …
    θα ερθουν πίσω στον οικο ανοχής που λέγεται ελλάδα …
    μαζί με ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ – ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ – ΦΙΛΟΥΣ – σκυλιά – γάτες- παπαγάλους κλπ κλπ

  3. Τι θα πει ρε εθελοντικα και με 2.000 ευρω στην τσεπη;;;;;;;; Ηλθαν παρανομα, πηραν τα επιδοματα τους, επιβαρηναν την χωρα και παιρνουν και 2.000 ευρω και φευγουν στην πατριδα τους αφηνοντας εδω την βρομα τους;;;;;; Οι Ελληνικες οικογενειες την βγαζουν πολυ δυσκολα και σεις ελεεινοι μοιραζετε διχιλιαρα στους λαθρο για να φυγουν, αντι να τους απελασετε!!!!!!!!! Σε λιγο θα ξαναελθουν στην Μπανανια που ειναι ξεφραγο αμπελι, με αλλα χαρτια και φτου παλι απο την αρχη, διχιλιαρο κλπ;;;;;;;; Η ξευτιλα σας δεν εχει ορια ρε Ανθελληνες!!!!!!!!!

Comments are closed.