ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ! Ο “ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ” ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΟΧΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – “Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ” – ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
LiveNews_AdonisGeorgiadis_28_10_2020-1200x628

Αγανάκτηση με την τοποθέτηση δημοσιογράφου…

Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήγησε πως θα ανοίξουν 110 εποχικά καταστήματα, τα οποία θα πουλήσουν στολίδια Χριστουγέννων, καθώς οι επιχειρηματίες που τα δουλεύουν δεν έχουν άλλη εποχή για να κερδίσουν χρήματα.

Το εν λόγω γεγονός, τα μόλις 110 καταστήματα που θα ανοίξουν, προκάλεσε την «ανησυχία» του δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε λόγο για κίνδυνο συνωστισμού.

Η αντίδρασή του αγανάκτησε ακόμα και τον υπουργό της κυβέρνησης, ο οποίος κάλεσε τον εν λόγω δημοσιογράφο να μπει στην θέση των καταστηματαρχών και πως «ανθρώπινη ζωή» δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός.

«Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις ημέρες, θα ξαναπουλήσουν του χρόνου. Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός. Αλλιώς θα ήταν όλα απλά. Ανθρώπινη ζωή είναι και τα ψυχικά θέματα, και τα οικονομικά, και να ζήσει η οικογένειά σου. Έχουμε εδώ ανθρώπους του μεροκάματου που πουλάνε μόνο τώρα και αν δεν πουλήσουν τώρα καταστρέφονται οικονομικά. Και είναι λίγοι. Θα παρακολουθούμε να λειτουργούν οι κανόνες. Πρέπει με κάποιο τρόπο να συμπαραταχτούμε και με αυτούς. Δεν είναι ίδιο το κριτήριο για την υπόλοιπη αγορά που και αυτή προφανώς έχει πρόβλημα. Η εστίαση θα έχει δουλειά όταν ανοίξει. Ο άλλος αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να τα πουλήσει την 1η Ιανουαρίου», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Σας βλέπω προβληματισμένο και αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση από την πλευρά σας. Είστε άνθρωπος της αγοράς. Αν το MEGA έμενε χωρίς καμία διαφήμιση και εσείς θα έπρεπε να απολύσετε όλους τους εργαζομένους σας για να μην σας πάρουν το σπίτι, θα είχατε την ίδια επιθετική διάθεση στην τηλεόραση;

(…)

Έχετε μικρόφωνο και άρα ευθύνη. Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις μέρες, θα πουλήσουν ξανά του χρόνου.

Δείτε από το 5.00 την αγανάκτηση του κ. Γεωργιάδη με τον δημοσιογράφο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Άρχισε η υπουργάρα να νιώθει το κεφάλι του αποσυνδεδεμένο από το σώμα και ετοιμάζεται για την κωλοτούμπα μπας και σωθεί από τη λαϊκή οργή.
    Εσύ βδελυρό τέρας της αποκαλύψεως με την ψηλή ρομά να δω που θα κρυφτείς όταν έρθει το υπό του λαού ποθούμενο.

  2. Ευαγγελάτος με δυο λογια Μ Α Λ Α Κ Α Σ με περικεφαλαία!

  3. Καρατζαφερηs:στο”EXTRA 3″Ο Αδωνιs ηρθε κλαιγονταs και μου ειπε:Αν δεν γινω υπουργοs θα πεσω απο το παραθυρο να αυτοκτονησω!!!

  4. Ρε συ Μαρινάκη σε θεωρω σοβαρό επιχειρηματία. Με όλα αυτά τα σουργελα που έχεις μαζέψει στο κανάλι και τα ταιζεις αρχίζω να αναθεωρω πράγματα. Ρε κυνηγά τους γιατί θα χάσεις τα αυγά και τα πασχαλιά στο τέλος με όλους αυτούς. Μη σε παραμυθιαζουν.

    1. Θεωρούν κατάπτυστο το Σφακιανάκη και σοβαρό επιχειρηματία τον Μαρινάκη.

  5. Ωραίο το θεατράκι.. κοντεψανε να μας πείσουνε

  6. Βρε παλιοπουστα κουμουνι αθεε το καρκίνο να βγαλεις

  7. Αδωνιs Γεωργιαδηs:Οποιοs απο εδω και μπροs ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε Ν.Δ δια τηs ψηφου του νομιμοποιει την κλοπη του”Δημοσιου Χρηματοs”!!!
    Κανεναs πολιτηs σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πηγαινει πλεον στην καλπη υποκρινομενοs οτι δεν ξερει οτι αυτα τα δυο κομματα συμφωνα με την αποφαση τηs γερμανικηs δικαιοσυνηs ειναι και ΨΕΥΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

  8. Αδωνιs Γεωργιαδηs:Το να ειναι καποιοs Ναιτηs η και Τεκτων ακομη..Δεν αποτελει λογο διαγραφηs απο τον ΛΑ.Ο.Σ!!!Γνωριζω Τεκτονεs οι οποιοι ειναι πραγματικα πατριωτεs και Χριστιανοι Ορθοδοξοι!!!Υπαρχουν μεταξυ των μελων μαs και καθολικοι και Εβραιοι!!!

  9. Γ.Καρατζαφερηs:Δηλωσε πωs ειναι ικανοποιημενοs απο την πολιτικη πορεια του Αδωνι Γεωργιαδη που ενα στελεχοs που γαλουχυσα εγω και τον πηρα απλο φοιτητη και σημερα στεκεται στο πιο ισχυρο υπουργειο!!!

  10. Ο Ευαγγελάτος δίνει εξετάσεις για να πάρει και άλλα χρήματα για την καμπάνια των εμβολίων που έρχεται. Τα 850.000€ δεν του έφτασαν.

    Ίδιος με το ναρκέπορο που τον έβαλε εκεί. Ο ένας πουλάει ναρκωτικά για το σώμα…ο άλλος για το πνεύμα..

  11. απλά ο ευαγγελάτος δεν θέλει να ανοίξει τίποτα, να καθόμαστε σπίτι κ να βλέπουμε μεγκα.. α ρε όργιο, σιχαμένος

  12. αρπαξαν ολοι απο 500.000 μεχρι και 1.000.0000 και πουλανε τρελα οταν δεν δινουν σε πολους καδ ουτε δεκαρα , εχουν κλεισει καταστηματα απο τον μαρτιο και δεν ξαναανοιξαν ποτε κολοκαραγκιοζηδες , η χειροτερη κυβερνηση που περασε ποτε απο την ελλαδα τουλαχιστον στα 40 χρονια που ζω εγω ,

  13. αυτοι νωμιζουν εδω λονδινο ειναι μολις ανοιξουν τα χριστουγενιατικα ολοι θα τρεξουν αμεσως το 1/4 δεν εχει να πληρωσει ρευμα ,παντου λεει υπαρχει ενα σπιτι με κρουσμα και εδω 4 οροφη πολυκατοικια δεν εχει τιποτα , και μεσα στην πολη εχουν πεθανει καρκινοπαθεις με βαριες αρωστιες ανθρωποι . 1 ημερα αν καθυστερησεις την δοση του δανειου ληξηπροθεσμη την βγαζουν στο τελος θα παμε στα βουνα να ζησουμε .

  14. Καλά ο διάλογος είναι στημένος δε το συζητώ, είναι οφθαλμοφανές!!!!
    Ο Εισαγγελατος είναι σα κοράκι έτοιμο να κατασπαράξει τους νεκρούς απ’ τους τάφους
    γιατί τους περνάει για μπάφους.
    Ο δε Μπουμπουκος είναι πρησμένος σα μπαλόνι 🎈 απ’ τη πολλή κορτιζόλη λόγω υπερβολικού στρες. Τον σιγοτριγυριζει ο κορωνοϊός ο οποίος τον λιγουρευεται εδώ και καιρό.

  15. Επρεπε να του πειτε κ.ευαγγελατο να σκεφτει οταν εκοβε της δαπανες υγειας και καμαρωνε οτι τα εκανε σωστα για το μνημονιο και τωρα δεν εχουμε γιατρους νοσηλευτες… και πουλησε και ενα νοσοκομειο διαμαντι το ερρικος ντυναν.
    Και τωρα ο ιδιος ειναι υπουργος και παλι…. αλλα τωρα αναπτυξης…. ρε πως τα φερνει η μοιρα.

  16. Στημενος διαλογος – σταχτη στα ματια του κοσμου. Καλα δεν το ειδατε?

  17. οι καθυστερημενοι δηθεν πολιτισμενοι και ανθρωποι της πιατσας εκαναν ενα τεταρτο να βγαλουν ακρη

  18. Ρε σουργελο ευαγγελατε εσυ. παίρνεις 10,000 το μήνα κσι αλλοι πεινάνε ..ρε φερωφονο των κερδοσκόπων ..ουστ βρωμιαρη…Σιχαμένε …

  19. Δεν άντεξα να το δω…Ρε παιδιά Ο Αδωνις ξεκινάει αναστεναζοντας που δεν πέτυχαν τα ΑΝΤΙ-κίνητρα που σκαρφιστηκανε για να μας εκβιάσουν να αλλάξουμε αυτοκίνητό…Δηλαδή φαντασιωνονται ότι έχουμε λεφτά…από που δεν μας είπανε πότε… και πρέπει να μας σπρώξουν κάπως γιατί τελικά είμαστε σπαγγοραμενος λαός….Ο δε Ευαγγελατος πονηρά λέει σε κάποια στιγμή ότι ο σερβιτόρος/α μπορεί να παίρνει και 800 ευρώ τον μήνα…και η κουβέντα συνεχίζεται όπως την έχουν προσχεδιάσει την προηγούμενη πίνοντας καφεδάκι παρέα….

  20. 1) για πια επιδημία μιλάμε οταν υπάρχει το αντίδοτο…..βλεπε ιερο……μο
    2) ευαγγελατε να κλεισουν ΟΛΑ …… ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.?
    3} για πιο λοκ νταουν λέτε οταν δουλεουν οι τραπεζες….
    4) η βιλλα σου στην μυκονο ευαγγελατε στον πανορμο ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΟΠΩΣ ΈΜΠΑΙΝΕΣ ΔΕΞΙΑ,,…… ξερεις εσυ …. ειναι παρανομη ?
    5) logikoi kai polhtismenoi anthrwpoi….. όποια απόφαση και αν πάρετε … είτε συνυφάνουμε είτε δεν συμφωνούμε είμαστε υποχρεωμένοι να τις εφαρμόσουμε …. αυτη ειναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΕΊΠΕ Ο ΜΑΚ@.ΚΑΣ…..
    6) Ο koronoios υπαρχει εδω και50 χρονια ναι η οχι…
    7) ειμαι υπερ της ντπ γιατι , για να πληρωνουν ολοι φορους εστω και 5 με 10 τοις % καλα ειναι.
    9) η ορθοδοξία θα επικρατήσει λογο πουτιν και ρωσσιας \
    10)μην πεταχτεί κανας Εβραιος να μου την πει γιατι τούς μόνους ανθρώπους που σέβομαι είναι οι Εβραιοι και ο πουτιν
    11) παρτε τα σπιτια σε οσους πηραν δανεια και δεν πληρωνουν …

    10)

  21. Το Αρχίδι ο Καμπούρης έχει και άποψη ποιοι θα ανοίξουν και ποιοι όχι..
    Άντε ΜΑΛΑΚΑ Χαραμοφάη..
    Συχαμένο Υποκείμενο..

  22. Συνεννοημένοι είναι! Θέλει να προκαλέσει το κοινό συναίσθημα! Πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες

  23. O EIΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ Δ.Σ ΛΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ……ΛΕΝΕ…………
    .
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ.ΓΙ`ΑΥΤΟ ΚΟΦΤΕΤΑΙ……………….

    .

  24. Ο μόνος βουλευτής της ΝΔ που θα ηταν καλός πρωθυπουργός.

    Οσο για τον εισαγγελατο ενα μουνοπανο και μισό. Πως τον κρατας ρε Μαρινάκη. Διωχτο το μνπανο.

  25. ευαγγελατος χατζηνικολαου δυο αλητιριοι χαραμοφαιδες τεμπεληδες που ζουν κ αναπνεουν σε βαρος του ελληνα.χρωστανε παρα πολλα λεφτα κ δεν δινουν μια.κ να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν.ενα σαβανο τους λειπει.αυτο τους ταιριαζει.ταχυρευση να να ανοιξουν τη σαρκοφαγο μετα απο 2500 χρονια.

  26. ενα ακομα καναλι που βγηκε απο τη μνημη της τηλεορασης μαζι με το σκαι

  27. ναι τώρα χέστηκε ο Άδωνις για τον κοινό άνθρωπο…Δεν μας είπε πριν λόγο καιρο να κλειστούμε μέσα ώστε να μην ξοδεύουμε χρήματα και ότι μας φθάνουν 300 ευρώ.
    Τώρα τον έπιασε ο πόνος για την οικονομία. Υπουργός ανάπτυξης…πόσες θέσεις εργασίας έχει δημιουργήσει;;;

  28. Να ντρέπεται ο κ. Μαρινάκης για τον συγκεκριμένο ακατανόμαστο βλάκα. Aυτά που λέει δεν θα τα έλεγε ούτε ένα νήπιο, όμως τα φράγκα ξέρει να μαζεύει. Για τη διαφήμιση του covid στο site του “NEWSIT” πήρε 850.000 ευρώ. Ντροπή!!!

  29. Μπα….!.Ο άκρατος οπαδός του νεοφιλελευθερισμού,του καπιταλισμού και των μνημονίων ξαφνικά έγινε φιλάνθρωπος; Πάω να κάνω εμετό. Καλά για τον Εισαγγελατο έχω κάνει εμετό από πρίν.

  30. ΜΑΚΡΆΝ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΕΎΓΕ ΥΠΟΥΡΓΈ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

    1. Ο/Η Φιλελές πρώην μπατριώτης - αιώνιος φοιτητής φιλοσοφικής λέει:

      Να πας να εμβολιαστείς πρώτος να γλιτώσουμε. Σου δίνω τη σειρά μου. Και ζήτα να σε μπολιάσει ο μπουμπούκος προσωπικά με τα χεράκια του.

  31. ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..

  32. Όλες οι κυβερνήσεις αυτό προσπαθούν να κάνουν, να βρουν δηλαδή την ιδανική φόρμουλα για να μην υπάρχουν πολλοί νεκροί και από την άλλη να μην υπάρχουν πολλοί άνεργοι και να μην καταρρεύσει η οικονομία. Προσωπικά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο όλο αυτό για αυτούς που χάνουν εισόδημα, αλλά κακά τα ψέματα, πρέπει να περιμένουμε τα εμβόλια για να δούμε άσπρη μέρα. Ακόμα κι όταν αυτά έρθουν, πάλι θα πρέπει να προσέχουμε γιατί το εμβόλιο απλά βοηθάει το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει αντισώματα και δεν σε γιατρεύει ούτε εξαφανίζει τον ιό, επομένως και να αρρωστήσεις μπορείς και να το κολλήσεις σε άλλους. Απλά είναι ένα βοήθημα για να μειωθούν πάρα πολύ οι θάνατοι και αυτοί που νοσούν βαριά.

  33. τι εχετε πληγει ρε μαλακομαλακα αφου τα αρπαξατε για να μας τα κανετε τσουρεκια απο το πρωι μεχρι το βραδυ και στο φιναλε εσυ τι εισαι ανακριτης της χωρας και δικαστης αντε χασου ρε αποτυχημενο ρομποτακι που ολα σε ενοχλουν τοτε να δουλευεις και εσυ εκει χωρις να παιρνεις λεφτα και να ειστε χωρις διαφημισεις βουρλανθρωπε εσεις ολοι σε αυτα τα (δηθεν ) καναλια ντροπιαζετε το επαγγελμα

  34. Θέατρο του παραλόγου. Η βασική ατζέντα κοινή και δήθεν διαφωνίες για τις λεπτομέρειες για να κάθονται οι μπετόβλακες τηλεθεατές στα παγωμένα κωλόσπιτα, τρώγοντας χθεσινές φακές και να λένε “καλά τα είπε ο ένας” και “καλά τα είπε ο άλλος”. Μπουρλά και Μητσοτάκη μην κωλώσετε μπολιάστε και τον τελευταίο βλάκα Έλληνα. Έτσι θέλει αυτός ο χαζολαός.

  35. Αυτός ο μπασταρδος δεν φταίει , οι μαλακες που του δινουν δουλειά φταίνε , αλλά δέν μπορούν να κάνουν αλλιώς αφού πηδανε τη γυναίκα του

  36. Πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλον.Σόου ευαισθησίας δίνει ο Γεωργιάδης σε στημένο σκηνικό.Τάχα νοιάστηκε ο Γεωργιάδης για την οικονομική και ψυχολογική κατάσταση των εμπόρων.

  37. Τζάμπο σακούλα πήρατε?
    Λίγο μυαλό ρεεεεεε

  38. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΣ!

  39. Μήνας βγαίνει μήνας μπαίνει ο μαλακας ίδιος μένει.

  40. ΜΠΡΑΒΟ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟς ??????????? ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΜΑΣΟΝΟς ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ !! ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΜΑς ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕς ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟς

Comments are closed.