Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου: «η Μαραθώνος και η Κατεχακη δεν ειναι στην ευθύνη του κράτους»

Κοινοποίηση:
Screenshot_2022-01-25_at_11.10.31_PM

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χθες 25/01, όχι μόνο προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες του κράτους για κεντρικό αυτοκινητόδρομο στην πρωτεύουσα, την Αττική Οδό, αλλά ισχυρίστηκε πως η Λεωφόρος Κατεχάκη και η Λεωφόρος Μαραθώνος «δεν είναι στην ευθύνη του κράτους».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΤΕ…ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ

  2. Αν δεν στείλεις κε Μητσοτάκη το συντομότερο στα τσακίδια μερικούς άχρηστους τύπου Στυλιανίδη,Πέτσα,Οικονόμου,μπούλη Καραμανλή και δεν βάλεις στη θέση τους άφθαρτους και γνωρίζοντες θα σε βρουν κι άλλες συμφορές με δαύτους και θα σε κάψουν όσο καλές προθέσεις κι αν έχεις.

  3. δεν είναι στην ευθύνη του κράτους. Είναι στην ευθύνη του παρακράτους. Τι δεν καταλαβαίνετε

  4. Εδώ μας λένε ότι και τα σώματα μας ανήκουν στο κράτος και ότι πρέπει να πληρώνουμε και πρόστιμα και γι’αυτά,αν δεν κάνουμε ό,τι γουστάρουν οι κυβερνώντες,αλλά οι κεντρικοί δρόμοι είναι εκτός δικαιοδοσίας του κράτους;

  5. Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟΓΓΟΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΤΩΝ ΕΣΣ…………ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΟΧΗΣ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ….

Comments are closed.