Υπ. Εθνικής Άμυνας: “Δεν προέχει το κλείσιμο των συνόρων”

Κοινοποίηση:
2786136-1

Δεν προέχει το κλείσιμο των συνόρων, αλλά να… αφήσουμε να λειτουργήσει το «συντονιστικό όργανο για τη μετανάστευση», τονίζοντας επίσης ότι οι χιλιάδες αλλοδαποί που περνούν τα σύνορα (σ.σ. χωρίς κανένα πρόβλημα) δεν είναι εισβολείς.

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στη Βουλή για την τροπολογία σύστασης θέσης εθνικού συντονιστή για το μεταναστευτικό.

Ο ΥΕΘΑ έκανε λόγο ακόμη για δυνητική απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας, η ενδεχόμενη παρείσφρηση εξτρεμιστών μουσουλμάνων στις μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί ένα σύνθετο, περίπλοκο και δύσκολο πρόβλημα και πρόταξε στη δημόσια συζήτηση, υπερασπιζόμενος την τροπολογία σύστασης θέσης Εθνικού Συντονιστή για το μεταναστευτικό που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των F16, των Mirage και των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού.

«Αμφισβητούμε ότι η ένταση των μεταναστευτικών ροών ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο, και η συσσώρευση της πίεσης στον Έβρο και τα νησιά, θα μπορούσε να δυνητικά να αποτελεί απειλή για την εσωτερική ασφάλεια, και να καθόμαστε άπρακτοι για αυτό», αναρωτήθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ???ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣ ΠΑΡΤΑΛΙ???? ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ???? ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ????? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ?????ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ???? ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ !!!!!

  2. ΤΗ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΙΚΙ………..

  3. Τι σου έταξε ο Κούλης τίποτα πόρνες ανατολικού μπλοκ ρε προδότη και ανθέλληνα.
    Ποιος σε πότισε μαστούρα και μας λες αυτά που είπες;
    Είναι εμφανέστατο ότι βρίσκεσαι εκτός πραγματικότητας.
    Αν δεν μπορείς να συμπεριφερθείς σωστά σαν στρατιωτικός και δεν νοιάζεσαι για το μέλλον του ελληνικού λαού πάρε τώρα δρόμο.
    Είναι τουλάχιστον τραγικό να ομολογείς ότι όλοι αυτοί δεν είναι εισβολείς και απλά νόμιμοι με ειρηνικούς σκοπούς.
    Έχουμε αντέξει πολύ στην προδοσία των πολιτικών τόσα χρόνια δεν θ’ ανεχτούμε άλλα τέτοια ξενδιάντροπα συνωμοτικά αντιεθνικά και ύπουλα σχέδια.
    Ανακαλέστε αμέσως και παραιτηθείτε, δεν αξίζει να λέγεστε στρατιωτικός με εθνικό φρόνημα και τιμή. Αίσχος τα λόγια σας και δεν έχουν θέση άτομα σαν εσάς στην διοίκηση του ελληνικού στρατού.

  4. Είσαι πολιτικά και εθνικά επικίνδυνος “κύριε” υπουργέ για να μην πω επιζήμιος. Η Ελλάδα είναι σαν ένα καράβι που βάζει νερά. Πρώτα σταματάς το να μπαίνουν άλλα νερά και μετά διαχειρίζεσαι όσα έχουν ήδη μπει. Από τη στιγμή που δεν έχασαν τα πανάκριβα ρούχα και κινητά τους αλλά “έχασαν” τα διαβατήριά τους, είναι εν δυνάμει εγκληματίες. Ήδη έχουν διαπράξει τα εγκλήματα της παράνομης εισόδου στη χώρα και της ψευδούς δήλωσης στοιχείων και με την πρώτη ευκαιρία θα διαπράξουν και τον πρώτο φόνο ή ληστεία. Συνεχίζετε το έργο ΣΥΡΙΖΑ ισλαμοποίησης της Ελλάδας. Όταν τελειώσει το παραμύθι που σας έταξαν όσοι από το εξωτερικό δίνουν τις εντολές, την ίδια τύχη με το πόπολο θα έχετε από τους Ταλιμπάν που φέρνετε στη χώρα.

  5. Αγαπητέ Στέφανε,

    Θα με Συγχωρέσετε, Όμως ο Κύριος Παναγιωτόπουλος ΔΕΝ Έχει Καμία Επίγνωση της Κατάστασης που Διαμορφώνεται στην Ελλάδα, με Όλο το Λαθρο-Μεταναστευτικό Κύμα.

    Από τη Μία Κάνει Λόγο για Δυνητική Απειλή για την εσωτερική Ασφάλεια της Χώρας, η Ενδεχόμενη Παρείσφρηση Εξτρεμιστών Μουσουλμάνων στις Μεταναστευτικές Ροές από την Τουρκία, και από την Άλλη, ΠΩΣ η Κυβέρνηση Αμφισβητεί ότι η Ένταση των Μεταναστευτικών Ροών ακόμα και μέσα στο Καταχείμωνο, και η Συσσώρευση της Πίεσης στον Έβρο και τα Νησιά, θα Μπορούσε Δυνητικά να αποτελεί Απειλή για την Εσωτερική Ασφάλεια, και να Καθεται Άπρακτη για αυτό. Τι να Πει Κανείς, για τη Σοβαρότητα του Λόγου;

    Και ΠΩΣ Είναι Τόσο Βέβαιος ο Υπουργός Ότι σε Όλους Αυτούς που Εισβάλλουν στην Ελλάδα, ΔΕΝ Υπάρχουν Εξτρεμιστές Μουσουλμάνοι; Μήπως Έγινε Κανένας Έλεγχος και Ταυτοποίηση;

    Έπειτα Λέει Ότι, οι Χιλιάδες Αλλοδαποί που Περνούν τα Σύνορα ΔΕΝ Είναι Εισβολείς. Τι Είναι Κύριε Υπουργέ; Μήπως Έρχονται ΝΟΜΙΜΑ στη Χώρα, με Όλα τα Απαραίτητα Έγγραφα; Δύο και Τρία Ονόματα Δηλώνει ο Καθένας, Άλλες Τόσες Ημερομηνίες Γέννησης και Χώρες Καταγωγής.

    Επομένως, στην Ουσία ο Κύριος Υπουργός Παραδέχεται, Ότι και η ΝΔ, Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, Επιθυμεί την ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Όλες οι Ευρωπαικές Χώρες Κύριε Υπουργέ, Προέταξαν Πρωτίστως το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΧΩΡΩΝ, για αυτό το Λόγο και η ΕΥΡΩΠΗ ΈΚΛΕΙΣΕ τα ΣΥΝΟΡΑ στη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. Εσείς, Προφανώς και ΔΕΝ Διαβλέπετε Κανένα Κίνδυνο, ΔΕΝ Γνωρίζετε, για τα Χιλιάδες Περιστατικά Βίας που Συμβαίνουν στην Ελλάδα από τους Λαθρο-Μετανάστες, ή Κάνετε Ότι ΔΕΝ Γνωρίζετε, Αφού Υλοποιείτε και Εσείς το Σχέδιο ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Τον Ελληνικό Λαό Όμως Κύριε Υπουργέ ΔΕΝ τον Ρωτήσατε, εάν τους Θέλει Όλους Αυτούς τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ του ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που Δέχεστε στην Ελλάδα ( τουλάχιστον το 90% Είναι Έτσι Ακριβώς ).

    Όταν θα Ξεσηκωθεί ο Κόσμος στην Ελλάδα, και θα Αρχίσει να Αντιδρά Δυναμικά, να Δούμε τι θα Λέτε Κύριε Υπουργέ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Εσυ να δουμε τι θα λες όταν βγει ο απόγονος του μουσολινι και σου πει αντζελο via fuori!!!! πρωτα οι Ιταλοι εδώ θα εχουν δουλεια ,και μετα όταν αυτος ο γελοιος σου ζητησει επτανησα και δωδεκανησα να δω τι Pirlaaaa θα πεις!!

Comments are closed.