Υπόθεση 24χρονης: Προσήχθη πριν λίγο ο Μάνος Παπαδόπουλος στην ΓΑΔΘ

Κοινοποίηση:
terastio-kyma-sybarastasis-stin-24chroni-georgia-bika-pou-katingeile-ton-viasmo-tis

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΣΤΑΝ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ..
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ…………………………………………

  2. Αν δεν τον έχουν βάλει να ψαρεύει ελκυστικά θύματα τότε αυτός ο τύπος μπορεί να σκηνοθέτησε την όλη φάση και τα στοιχεία που έχουν δοθεί μέχρι τώρα συγκλίνουν προς αυτό το ενδεχόμενο ενώ αν δεν έχει χρησιμοποιήσει το θύμα τότε υπάρχει και ενδεχόμενο συνεργίας. Τα στοιχεία όπως η πρότερη γνωριμία με την κοπέλα, το κλεισμένο δωμάτιο, τα χάπια στο πάτωμα και το ποτό τύπου redbull με βότκα που σε στέλνει ειδικά όταν το έχεις ανακατέψει με άλλα ποτά είναι ικανά για βάσιμες υποψίες. Όταν κάνεις κάτι κατ’ εξακολούθηση δεν αφήνεις πίσω ενοχοποιητικά στοιχεία. Επίσης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πληρωμένου πλήγματος μεταξύ εταιρικών ή και πολιτικών συμφερόντων από τρίτους. Πάντως στην εποχή που διανύουμε η φτώχεια η εξαθλίωση και η ανέχεια μπορεί να φτάσει τον κόσμο σε ακραίες καταστάσεις ενώ επωφελούνται η τραγική ελιτ που αφού τα έχει δοκιμάσει όλα και γνωρίζει ότι η διεφθαρμένη πολιτεία χρηματίζεται μπορεί να ασελγεί μέχρι και πάνω σε πτώματα αλλά και ο πολιτικός συρφετός ο οποίος θέλει μια μπουρδελοποιημένη κοινωνία…

  3. Δηλ. Θα συλληφθεί αυτός που την κάλεσε (καλό κουμάσι κιαυτος) και όχι αυτός που την βίασε;

    1. αυτος που τη ΒΙΑΣΕ εχει το πακετο κ ειναι εκατ/χος…ο αλλος ο promoter εβγαζε κανα 50ευρω κι αμα….

Comments are closed.