Υπόθεση μαζικού revenge porn στην Πάτρα: «Να σταματήσει ο διασυρμός», λένε τα θύματα

Κοινοποίηση:
revenge porn

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα με την υπόθεση μαζικού revenge porn.

Τρεις γυναίκες μίλησαν χθες και περιέγραψαν στην ιστοσελίδα pelop.gr το δράμα που βιώνουν: «Το σοκ που μπορεί να προκαλέσει σε μία γυναίκα δεν περιγράφεται. Είναι μικρή η πόλη, είναι ντροπιαστικό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους γονείς μου! Οταν βρισκόμασταν (με πρώην σύντροφο), κάποιες φορές μου είχε ζητήσει να τραβήξουμε βίντεο και όταν του είπα να χωρίσουμε μετά από έναν μήνα δημοσιεύτηκαν τα βίντεο! Θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω αν έχει νόημα, γιατί και παλιότερα που είχα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν είχε γίνει κάτι. Θέλω να βρω μία λύση να σταματήσει ο διασυρμός που γίνεται».

Η δεύτερη κοπέλα είναι 24 ετών όπως είπε την ενημέρωσε ένας φίλος της για τα βίντεο. Τα έδωσε πρώην σύντροφός της: «Του είχα εμπιστοσύνη και τα έστειλα. Τώρα τι θα πω στους γονείς μου που σίγουρα θα το μάθουν; Ντρέπομαι πάρα πολύ. Με ενημέρωσε για την ύπαρξη αυτού του υλικού ένας φίλος μου. Λέγοντάς μου ότι το είχε δει και ότι… ήμουν μέσα σε αυτό»!

Μία τρίτη κοπέλα, η οποία είναι επιστήμονας και είχε στείλει κάποιες φωτογραφίες στον πρώην σύντροφό της, θα κινηθεί νομικά απέναντί του. Ηδη ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο!

Υπενθυμίζεται πως 1.000 περίπου βίντεο και φωτογραφίες, διατίθεται μέσω της εφαρμογής «mega play» που χρησιμοποιείται για αποστολή μεγάλων σε όγκο αρχείων.

Όμως το συγκεκριμένο «cloud» κατέβηκε άρον άρον από το mega play. Αυτό, ωστόσο, που εκτιμάται, είναι ότι αρκετοί έχουν σώσει στο κινητό τους το αρχείο με τα εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παντελόνια δεν φοράνε αυτοί που τα βγάζουν… είναι καλές οι κοπέλες όταν μας κάθονται για τα γούστα ε, μετά αν μας χωρίσουν, τις κάνουμε ρόμπα στα τσοντοsite? Πόσο ξεφτίλα?! Ψηφίζουν τέτοια άτομα…

  2. ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ε? ΚΑ….ΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ε….ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΝΕΣΗ ΤΟΥΣ…ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ???

  3. Να τ αφήσουν αυτά και να κόψουν τα πορνο βίντεο και φωτογραφίες και δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.Αλλιως όλο μπλεξίματα θα ναι

Comments are closed.